reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
aaaa
a widzisz - a ja niby trzecia ciaze przechodze - a jeszcze wszystkieg nie wiem:-D:tak:
a na to bym nie wpadla

posikałam się naprawde, siedzę i leję przed kompem jak ta durna....

Magdalenko piłke masz jak tralala ale nie martw się brzusio nie jest nisko i faktycznie brzucholek pokaźny - chyba masz większy od mojego a mamy takie same terminy. Ja mam już w pasie 107 !!!! A ważę o zgrozo już 9 kg więcej - czasem takie pół tam wychodzi jescze ale tylko czasem....

reklama
A ja po badankach dzisiaj. W ośrodku babki nie wiedziały jak zrobić obciążenie 50 g glukozy, bo zawsze miały 75 g :szok::szok::szok: dobrze, że im powiedziałam ;-) czekałam godzinkę. Glukoza nie była taka straszna, chociaż bardzo słodka (łyżeczka w kubku prawie stała :-D). Ale sprawdzali mi 2 razy krew. Przed wypiciem miałam 81 a po wypiciu 130. Chyba w normie się mieszczę. Reszta wyników dopiero we wtorek będzie.

Ja też ostatnio mam wrażenie, że ledwo co zipię, a to jeszcze, tak jak w moim przypadku, 3 miesiące :szok:
Podziwiam Was dziewczyny, że dajecie radę w pracy i w domu z gromadką dzieci :tak: ja chyba za wygodna jestem :sorry2: prania nie noszę, tylko pojedyńcze sztuki wyciągam z pralki i noszę do pokoju obok :tak: lenię się na całego :-D

A pit się znalazł. Jechaliśmy juz po duplikat, ale męża coś tknęło i kazał mi sprawdzić schowek w aucie i się znalazł :szok: nie wiem co tam robił :baffled: a my wczoraj dom to ze trzy razy przetrząsnęliśmy :sorry2:

Głuszku ja w pasie juz mam 115 jeszcze troszke i pobije wszystkie rekordy.. co do wagi to na ostatnikej wizycie mialam +10 wiec teraz bedzie znacznie wiecej.

Ja się pocieszałam, że nrzuszek mi już w tak zastraszającym tempie nie rośnie i taki wielgaśny nie jest, że dużo nie przytyłam itd. a dzisiaj babki w ośrodku myślały, że ja na dniach mam rodzić :szok: i nie chciały uwierzyć, że dopiero za 3 miesiące :szok::szok::szok:

Zobaczycie , że jak się pogoda zmieni to od razu słonko nam przygrzeje w kości i inne bolące miejsca i wszystko przejdzie. :-):-):-) a w sobotę ma być nawet 12 stopni:-):-):-)

Mata cieszę się, że wyniki ok.:-D I one nazywaja się specjalistkami? Boże uchowaj od takich..... No ale jak pisałam wcześniej jedne panie mają w nosie a inne mają do tego powołanie i lubią swoją pracę;-)

reklama
Do góry