reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ewcia sliczne zdjątko :-) a Twoja córeczka musi sobie na nim smacznie spać, bo tak fajnie sobie rączki pod główkę kładzie ;-)
magdalenkakol
Fan(ka)
No ja tez juz po wizycie. Mowilam mu ze sie szybko mecze wiec mam isc do rodzinnego i ma mi zrobic ekg. Do tego dostalam zelazo z kwasem foliowym no i niestety szyjka znowu sioe lekko rozwarla wiec mam lezec. Kolejna wizyta za miesiac i wtedy usg buedzie robil . Dalej mam brac fenoterol .
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Wiesz ja z kolei ostatnio strasznie nerwowa się zrobiłam i nie będę dodatkowo się stresować z powodu paru kilo bo to bardziej małej zaszkodzi . A właśnie z tego powodu też o którym piszesz że nie bardzo mamy na tą wagę wpływ.:-)
azile ja mam taką wagę jak Ty 67 kg, i juz 7 kg do przodu I w sumie wszystko mi w brzucholek idzie ;-) jak narazie oczwiście:-) zobaczymy jak się będą sprawy miały jak już pójde na urlopik
Kasiu a co do nerwów to i mnie oststnio strasznie nerwy "szczypią" szybciutko można mnie wyprowadzić z rownowagi i doprowadzić do takiego szału ze lepiej nie podchodzić. Ale rada Azile jest bardzo mądra, mi melisa bardzo pomaga:-)
Kasiu a co do nerwów to i mnie oststnio strasznie nerwy "szczypią" szybciutko można mnie wyprowadzić z rownowagi i doprowadzić do takiego szału ze lepiej nie podchodzić. Ale rada Azile jest bardzo mądra, mi melisa bardzo pomaga:-)
magdalenkakol
Fan(ka)
Kobiety 67 kg to ja mialam na poczatku ciazy dzisiaj juz dobilam do 79 czyli tak jak myslalam +12
reklama
Podziel się: