reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko to fakt mamy prawie ten sam termin. Koniecznie napisz jaka już dzidzia duża:-D. Zobaczymy czy nasze maluszki wagowo podobne. Bo mi Gin powiedział że maluszek taki przeciętny ani duży ani mały:-D

reklama
Widać kobitki PRAWDZIWE Z WAS MATKI POLKI

Ja co roku spędzam święta u mamy która mieszka w bloku obok. Sprzątanie chałupki jednak zostaje no i zawsze parę drobiazgów trzeba upichcić co by do pustej lodóweczki nie zaglądać (zwłaszcza teraz).
Z ciastami to wolę gotowe z resztą ja w domu nie za bardzo mogę je piec bo mała i tak ma sporą nadwagę więc unikam nawet jedzenia słodyczy przy niej choć ostatnio się nie da .

Joaś trzymam kciuki, będzie dobrze, tylko oszczędzaj się i leń się ile wlezie :-);-):tak:

Poza tym nam wszystkim leń nie zaszkodzi :-D

limba mnie też coś ostatnio pod żebrami kłuje, oddechu wziąć nie mogę, a wytrzymać dłużej w jednej pozycji to juz mission impoisble :baffled:

Witam nowe mamusie :-)

Jala jaka cisza? Mnie nie było od rana i ledwo udało mi się przebrnąć przez wszystkie dzisiejsze posty :-D
Tak się patrzę na suwaczek i mam chyba dzisiaj studniówkę :-):-):-)
Dzisiaj trochę popichciłam, 2 razy do kościoła i padam. Kręgosłup odmawia posłuszeństwa, biodra bolą jak nigdy, aż boję się położyć, żeby gorzej nie było :baffled:

oj oj była cisza :-D
Ja niestety nic ciekawego do jedzenia nie zrobiłam jutro dopiero zaczynam mam nadzieje ze do wieczora sie wyrobie :-D.
Madziu jaki wstyd nam przecież wszystko wolno :-D nawet nie wy kompać się :tak:

Jeju Agusia 1800g :szok: Ale duzo. Ja ide za tydzien na wizyte i tez bede prawie w 30 tyg. ale nie mysle zeby tyle wazyl. Ostatnio mial 1kg.

Joasiu;
wszystko będzie dobrze... wiem, że w Twoim przypadku ciężko powiedzieć ,,dużo odpoczywaj'' - ale staraj się wykorzystać na to każdą wolną chwilkę.
agusia;
wczoraj J pyta się co robimy w święta a j mu na to, że ,,podziadujemy trochę'' ;-) tzn. pojkedziemy najpierw doo jego Rodziców a poźniej do moich i jakoś to będzie.. na szczęście nie ma do mnie o to pretensji ponieważ wie, że nie mogę za dużo się kręcić..

reklama
Jolunia, magdziarka :-)
Wy to pierwsze i największe kuchary na forum :-D:-D:-D
Babeczki;
życzę Wam dużo spokoju i szczęśliwego czerwcowego rozwiązania :-) i nie szalejcie już z tym gotowaniem i sprzątaniem :-)

Do góry