reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Azile29-no to bratnie duszyczki jestesmy.Dzisiaj troche mi lepiej bo mąz chyba sie domyslił dlaczego taka smutna jestem i rożsmiesza mnie od rana.Ale to nie zmienia faktu,że bardzo mi brakuje tego o czym Wy tu piszecie.Sympatycznych opowiesci o tesciowych,wspólnych swiąt z rodzenstwem i rodzicami.Moi rodzice to dwa sople lodu,skierowane do wewnątrz i nie liczace sie z niczyim zdaniem.No i wiecie,strasznie zawiedzeni na córce która ma prawie czworo dzieci i jest tylko świetliczanka dla angielskich dzieci-a przeciez miała wyjsc za kolege prawnika i skonczyć medycyne.:-(Nie ważne ,ze od 16 lat jestem szczesliwa żoną,że mąż chociaz nie po studiach to wspaniały tata i opiekun naszego stadka,i nie ważne ze lubie swoje życie bo jest naprawde dobre.Uwazam ze jestem dobrą mama i dobrą żoną ,nie brak mi przyjaciół-ale dla nich to nie wazne.Szczęśliwsi by byli gdybym spełniła ICH oczekiwania.:crazy:
Mata-kow to ja mam tak samo,jakby mi ktos odciął dopływ tlenu i wydaje mi sie ze brzuch w srodku jest większy niż na zewnątrz;-)
Ale damy rade,jeszcze dwa miesiące.

reklama
Limba widzisz tak to jest z rodziacmi. Ja mam mame dla której zawsze jestem nie taka , jaka sobie wymarzyła. Myślę że żyje marzeniami a nie faktami!!!!! Jest bardzo trudno, ale mimo tego wszystkiego pojadę i odwiedze ją na śiwęta, chodziasz usłyszałam żę nie jestem jej rodziną. :szok: Ale to czas wybaczania a mi serce zbyt krwawi żebym miała milczeć i udawać że jestem szczęśliwa. Limba zycze szczęścia ze swoja rodzinką i damy radę. Głowa do góry, mamy mężów kochanych i wspaniałe dzieci!!!!:tak:

Cześć dziewczyny mam nadzieje,że wszystko Wam się poukłada w te święta i będzie Ok.

Joas uważaj na siebie!

Głuszku dobra decyzja!
Azile to przykre co powiedziała Ci Twoja mama:-(Podoba mi się Twoje podejście,nie przejmuj się tymi słowami,być może ona wcale tak nie myśli!

Limba rozumiem twoją tęsknote też kiedyś mieszkałam zagranicą...

Asiu na to szczepienie to u mnie i tak byłoby zbyt póżno bo mała dostała tą ospe dwa tygodnie temu,a mąż dwa dni temu i tak by pewnie nic nie pomogło bo nie wiem kto z nich i kiedy mogłoby mnie zarazić:no:Mąż dostał po dwóch tygodniach,mam nadzieje,że ja nie dostane bo coś mi wyszło na nogach ale to wygląda bardziej jak wysypka:baffled:

Mój mąż dostaje szału bo wzystko go swędzi bardzo go wysypało i ma już dodatkowe powikłanie zapalenie płuc:-(Szkoda mi go,szkoda mi siebie bo nic mi się nie chce,od rana robie ryby i jakoś nie mogę skończyć.Pewnie przez jakiś czas mnie nie będzie bo muszę mojego M. pielęgnować...

Julia dzięki za słowa otuchy.
Współczuje ci z powody choroby męża, wiadomo że są mało cierpliwi. Oszczędzaj sie, świętom nic sie nie stanie jak mniej zrobimy.
Dużo dużo zdrowia wam wszystkim!!!!!

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego,

Mówi zając do baranka,
jaka piękna ta pisanka,
wtem z jajeczka wyszła kurka,
nastroszyła swoje piórka,
Teraz biega, głośno krzyczy,
że WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM CZERWCóWECZKOM ŻYCZY
!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Limba , Allze nie martwcie się , na pewno Wam się wszystko poukłada , tak to czasem bywa w rodzinie , że nie jest tak jakbyśmy tego chcieli.
Alize - święta to niezwykły czas więc mamuśkom miękną serducha - i tobie i jej te pojednanie jest potrzebne i na pewno nastąpi.
Limba , najważniejsze , że ty jesteś szczęśliwa a reszta niech się nie wtrąca.:-)
Dużo pozytywnej energii Wam dziewczynki życzę i przesyłam :-):-):-):-):-):-)

Kochane !
Wesołych Świąt, smacznego święconego i mokrego dyngusa :-D i aby każda z nas w kolejne święta ich radością dzieliła się ze swoim maleństwem!

reklama
Do góry