reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Skacze zajączek po lesie i życzenia Wam niesie.
Przez pisanki przeskakujeAlleluja wykrzykuje.
Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa.;-)
Wesołych Świąt wszystkim czerwcowym mamusiom :-)

Wesołych świąt dziewczyny:-D
Smaczengo Jajka i mokrego dyngusa:-D
A przede wszystkim zdrówka i duuużo sił żebyśmy mogły przetrwać
te ostatnie kilka tygodni w dobrym samopoczuciu:-D
Ściskam mocno Was wszystkie:tak::tak::tak:

Wiem że jest pierwszy dzień świąt, a ja włączyłam kompa i czytam posty, ale jestem chora i leże w łożku:-:)-:)-:)-(
Ratunku!!!od kilku dni mam taki kryzys:-:)-( jak 3 dni temu złapał mnie skurcz łydki( w dodatku w nocy) to do tej pory mam zakwas i ledwo stoję:no::no: zaczął boleć mnie kręgosłup+katar +ból gardła + ból wszyskich mięsni:crazy::crazy::no::no: myślę, że dopadł mnie jakiś paskudny wirus:szok::szok: za to moja teściowa była pocieszna, bo mówi tak:dziecko drogie, zrobię tobie gorącej herbaty ze spirytusem, to cię na pewno rozgrzeje:-D:-D
Głuszku super że podjęłaś taką decyzję,odpoczywaj dużo!!!:tak:;-)
Limba najważniejsze w tej paskudnej sytuacji jest to, że nie popełniasz błędów swoich rodziców;-);-):-) a jeszcze fajniejsze to, że jesteś szczęśliwą mamą:happy::happy::happy: i kochającą żoną:tak::tak::tak:, moja mama powtarza zawsze, że dzieci chowa się dla "obcych", a nie dla siebie, gdyż mają prawo do założenia własnej rodzinny i pielęgnacji swojego szczęscia więc głowa do góry, przyjdzie czas ze twoi rodzice wkrótce to zrozumieją:happy::happy:
Joaś leż i odpoczywaj ile sie da, 3mam mocno kciuki za ciebie:-):-)
witam wszystkie nowe czerwcowe mamy, niedawno sama sie dołączyłam do forum:tak::tak::tak:a dziewczyny cieplo mnie przyjeły :tak::tak::-D

Kochane życze Wam wszyskim szybkiego rozwiązania:tak::tak::tak:(niech zjąc trzyma za nas kcuki!!!!
Azile widzę ze jestes tu razem ze mną, mam nadziję ze z mamą sprawa wyjaśniona a świeta udane:-):-):-):-)

Aniaw dzieki za pamięć. Z mamą ok pojechałam a ona jak do rany przyłóż, troszke dziwnie ...ale może tak lepiej!!!!!
Nie mogę żyć bez forum , to uzalerznienie. :-D

Aniaw zdrówka i dużo odpoczywaj. Ja przez te święta to miejsca nie mohę sobie znaleźć. Nie lubie jak człowiek sie na robi a potem ma nagle się byczyć.

Azile mamy kochaja nas całym sercem, a czasami dziwnie to okazuja:tak:
Azile jestem tu wprawdzie nowa bo może od trzech tyg, ale wciągam sie masakrycznie:laugh2::laugh2:,ciągle sie zastanawiam co tam u was, na poczatku trudno mi było zapamietać was wszystkie, co która pisała etc....:eek::eek::baffled:ale teraz jestem tak wkręcona ze hej:szok::szok:

reklama
u mnie na 90% będzie dziewczynka, cały czas ma nóżki założone więc do końca to nie jest pewne:eek::eek::eek: ale jak będzie dziewczynka to myśłałam o : Lena:happy:, Marysia,:-)Antosia;-)

Do góry