reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Joaś ładny i mały ten Twój brzusio:-) Zgrabniutka mama z Ciebie:tak:
Co kobieta to inny brzuszek:confused:,mój jest w kształcie piłki do kosza:-D

Moja mała dzisiaj rano jeszcze rozpaczała bo w gardle też jej wyszła ta ospa ale parze jej szałwie i kaze płukać gardło i już jest lepiej ale okropnie ją wysypało,prawie całe ciałko i do tego miała dwa dni wysoką gorączke,dzisiaj minęła. Ciało ją swędzi i nie lubi kiedy jej nakładam ten puder:no: ale mam nadzieje,że będzie coraz lepiej..
...
Julia!, dziwei sie ze mala jako alergii jako dziecko ktore dostaje leki sterydowe (bo chyba z tegco pamietam dostaje) nie dostala leku heviran, ktory podaje sie dzieciom obciazonym. U nas dostala tylko Lolka jak miala ospe, a chorowala cala ojka. Mimo tego leku Lola przechodzila to koszmarnie - nie che myslec co by bylo gdyby jego nie dostala... Najgorzej, ze miala nawet na galce ocznej
Jak mozesz to podawaj jej jakis lek typu fenistin, bo zmniejsza swiad skory.... A w dodatku Lolka wogole nie dala sie smarowac, tylko plakala, ze a to wszytsko boli... Miala wtedy 2,5 roku.

cześć dziewczyny :) dawno mnie nie było, ja w zasadzie tak z doskoku :p mam pytanko czy robiłyście badanie na cytomegalię? kolezanka mi powiedziała ze to dość ważne, acz nieobowiązkowe badanie, ja nie miałam i aż sie przestraszyłam bo to podobno bardzo niebezpieczne dla dziecka

Joaś dobrze pamiętasz Eryka bierze na stałe leki sterydowe ale tego leku o którym piszesz nam lekarz nie przepisał:-(Nie wiem dlaczego,chyba każdy lekarz leczy inaczej...

cześć dziewczyny :) dawno mnie nie było, ja w zasadzie tak z doskoku :p mam pytanko czy robiłyście badanie na cytomegalię? kolezanka mi powiedziała ze to dość ważne, acz nieobowiązkowe badanie, ja nie miałam i aż sie przestraszyłam bo to podobno bardzo niebezpieczne dla dziecka
Ja mialam robione w pierwszej ciazy w pierwszym trymestrze. Wtedy okazalo sie, ze chorowalam, wiec juz robionych badan nie mam. Natomiast w zwiazku z tym, ze nie chorowalam na toksoplazmoze, to mam robione badania w kazdym trymestrze. Byc moze tak tez jest z cytomegalia.

Ja robiłam w pierwszym trymestrze, też nie musiałam, ale jedna z moich koleżanek doradziła, że można poronić mając tego wirusa w sobie, więc nie zwlekałam i wolałam wszystko wykluczyć:tak:

reklama
Do góry