reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
czesc dziewczynki:-)

jesooo jaka straszna u mnie pogoda :-( pada wieje a gdzie tu zakupy robic:baffled:
poza tym len mnie jakis ogarnia:tak:
agusia nasze dzieciaczki w podobnym wieku:tak: ja swojego daje od wrzesnia do przedszkola.bylam juz na dwoch rozmowach i w kwietniu mam sie stawic po papiery.powiedziano mi ze problemu nie bedzie skoro rocznikowo ma trzy latka to na pewno sie dostanie-przekonam sie juz wkrotce.wczesniej nie mam co liczyc ze sie dostanie wrecz mi tego odradzono-z uwagi na zmiane grupy dzieciaczkow od kolejnego roku szkolnego ze to na dzieci zle dziala itp sprawy.
milka powinnas dbac o siebie! nie przemeczaj sie kobitko zostaw cos do roboty mezulkowi:tak:

przed pojsciem malego do przedszkola zamierzam go zaszczepic na ospe podobno dobra to szczepionka.musze tak zrobic by do domciu nie przyniosl z uwagi na dzidzie i na mnie( nie przechodzilam jej).
Julcia wspolczuje ci -mam nadzieje ze twoja corcia szybko dojdzie do siebie!

Mój synek nie daje mi spokoju nawet w nocy i chyba w brzuszku "przestawia meble" według swoich upodobań bo nawet w nocy ostatnio sie budzę z powodu silnych ruchów. Mam tylko nadzieję że jak tak w brzuszku w nocy szaleje to po urodzeniu bedzie spał w nocy.

moje malenstwo tez wiercace:-) ostatnio nawet ulozyl sie w poprzek jesoo ale mi rozciagnol brzucho.dostalam serie kopniakow i boksow ze hoho do tego co wieczor rutynowa czkawka:tak:

Dzięki! Dzisiaj już o wiele lepiej,przespałyśmy całą nocke i już ją nawet skóra nie swędzi:-) Ja też uważam,że lepiej jak dziecko przejdzie te najgorsze choroby we wczesnym dzieciństwie. Dobrze,że zachorowała teraz,a nie w czerwcu:szok:

azile magdziarka fajne te wasze stronki:tak:
koszula nocna sliczna i chyba sie na cos takiego skusze moze uda sie cos podobnego a tanszego dostac:tak:

U mnie nadal świeci słonko:-)
My mieszkamy w małej wiosce,a moja córka dojeżdza 6 km. szkolnym autobusem,ta szkółka jest mała i bardzo mało dzieci do niej chodzi, teraz w zerówce jest ich tylko szescioro:shocked2:

reklama
Do góry