reklama
czesc dziewczynki:-)
jesooo jaka straszna u mnie pogoda :-( pada wieje a gdzie tu zakupy robic
poza tym len mnie jakis ogarnia
agusia nasze dzieciaczki w podobnym wieku ja swojego daje od wrzesnia do przedszkola.bylam juz na dwoch rozmowach i w kwietniu mam sie stawic po papiery.powiedziano mi ze problemu nie bedzie skoro rocznikowo ma trzy latka to na pewno sie dostanie-przekonam sie juz wkrotce.wczesniej nie mam co liczyc ze sie dostanie wrecz mi tego odradzono-z uwagi na zmiane grupy dzieciaczkow od kolejnego roku szkolnego ze to na dzieci zle dziala itp sprawy.
milka powinnas dbac o siebie! nie przemeczaj sie kobitko zostaw cos do roboty mezulkowi
jesooo jaka straszna u mnie pogoda :-( pada wieje a gdzie tu zakupy robic
poza tym len mnie jakis ogarnia
agusia nasze dzieciaczki w podobnym wieku ja swojego daje od wrzesnia do przedszkola.bylam juz na dwoch rozmowach i w kwietniu mam sie stawic po papiery.powiedziano mi ze problemu nie bedzie skoro rocznikowo ma trzy latka to na pewno sie dostanie-przekonam sie juz wkrotce.wczesniej nie mam co liczyc ze sie dostanie wrecz mi tego odradzono-z uwagi na zmiane grupy dzieciaczkow od kolejnego roku szkolnego ze to na dzieci zle dziala itp sprawy.
milka powinnas dbac o siebie! nie przemeczaj sie kobitko zostaw cos do roboty mezulkowi
przed pojsciem malego do przedszkola zamierzam go zaszczepic na ospe podobno dobra to szczepionka.musze tak zrobic by do domciu nie przyniosl z uwagi na dzidzie i na mnie( nie przechodzilam jej).
Julcia wspolczuje ci -mam nadzieje ze twoja corcia szybko dojdzie do siebie!
Julcia wspolczuje ci -mam nadzieje ze twoja corcia szybko dojdzie do siebie!
Magdziaczek
Początkująca w BB
Mój synek nie daje mi spokoju nawet w nocy i chyba w brzuszku "przestawia meble" według swoich upodobań bo nawet w nocy ostatnio sie budzę z powodu silnych ruchów. Mam tylko nadzieję że jak tak w brzuszku w nocy szaleje to po urodzeniu bedzie spał w nocy.
Julia!
Czerwcowa mama'08
Dzięki! Dzisiaj już o wiele lepiej,przespałyśmy całą nocke i już ją nawet skóra nie swędzi:-) Ja też uważam,że lepiej jak dziecko przejdzie te najgorsze choroby we wczesnym dzieciństwie. Dobrze,że zachorowała teraz,a nie w czerwcu
reklama
Podziel się: