reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
czesc dziewczynki:-)

jesooo jaka straszna u mnie pogoda :-( pada wieje a gdzie tu zakupy robic:baffled:
poza tym len mnie jakis ogarnia:tak:
agusia nasze dzieciaczki w podobnym wieku:tak: ja swojego daje od wrzesnia do przedszkola.bylam juz na dwoch rozmowach i w kwietniu mam sie stawic po papiery.powiedziano mi ze problemu nie bedzie skoro rocznikowo ma trzy latka to na pewno sie dostanie-przekonam sie juz wkrotce.wczesniej nie mam co liczyc ze sie dostanie wrecz mi tego odradzono-z uwagi na zmiane grupy dzieciaczkow od kolejnego roku szkolnego ze to na dzieci zle dziala itp sprawy.
milka powinnas dbac o siebie! nie przemeczaj sie kobitko zostaw cos do roboty mezulkowi:tak:

przed pojsciem malego do przedszkola zamierzam go zaszczepic na ospe podobno dobra to szczepionka.musze tak zrobic by do domciu nie przyniosl z uwagi na dzidzie i na mnie( nie przechodzilam jej).
Julcia wspolczuje ci -mam nadzieje ze twoja corcia szybko dojdzie do siebie!

Mój synek nie daje mi spokoju nawet w nocy i chyba w brzuszku "przestawia meble" według swoich upodobań bo nawet w nocy ostatnio sie budzę z powodu silnych ruchów. Mam tylko nadzieję że jak tak w brzuszku w nocy szaleje to po urodzeniu bedzie spał w nocy.

moje malenstwo tez wiercace:-) ostatnio nawet ulozyl sie w poprzek jesoo ale mi rozciagnol brzucho.dostalam serie kopniakow i boksow ze hoho do tego co wieczor rutynowa czkawka:tak:

Dzięki! Dzisiaj już o wiele lepiej,przespałyśmy całą nocke i już ją nawet skóra nie swędzi:-) Ja też uważam,że lepiej jak dziecko przejdzie te najgorsze choroby we wczesnym dzieciństwie. Dobrze,że zachorowała teraz,a nie w czerwcu:szok:

azile magdziarka fajne te wasze stronki:tak:
koszula nocna sliczna i chyba sie na cos takiego skusze moze uda sie cos podobnego a tanszego dostac:tak:

U mnie nadal świeci słonko:-)
My mieszkamy w małej wiosce,a moja córka dojeżdza 6 km. szkolnym autobusem,ta szkółka jest mała i bardzo mało dzieci do niej chodzi, teraz w zerówce jest ich tylko szescioro:shocked2:

reklama
Do góry