reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wiem o czym mówisz, ja też w zeszłym tygodniu zapisałam małą i to do tej samej szkoły do której ja chodziłam. :-)

reklama
U mnie właśnie zaczął padać deszcz, a nawet lać. Wczoraj się jeszcze cieszyłam, że świeci słoneczko, w końcu wiosna no i od razu samopoczucie mi się poprawiło.
A tu dzisiaj od rana pada:-( Buuuuuu

Magdziaczku obawiam się że to nie dzidzia tak duża jest:-D Miałam podobnie przy ostatniej wizycie jak przytyłam 5kg mój Gin nie był zadowolony i kazał ograniczy podjadanie:-(Ja się śmiałam do niego że, albo waga się zepsuła albo maluszek tak szybko rośnie. Ale żadna z tych teorii się nie potwierdziła. Za tydzień mam kolejną wizytę i się okaże czy zrobiłam jakieś postępy mam nadzieję żetym razem waga będzie dla mie bardziej wyrozumiała:-D

U mnie maluszek budzi się rano razem z nami. W nocy śpi chyba bo nic nie czuję nawet jak się przebudzam. Może tak Mu zostanie. :-D No i wieczorem też lubi się powiercić i porozpychać:tak:. daje się już wyczuć że ma coraz mniej miejsca.
No ale przecież już tak niewiele nam zostało do porodu:tak::tak::tak:

Dzień dory,
u mnia za to pogoda w kratkę trochę deszczu trochę słońca,czas szybko ucieka a dzieci rosna jak na drożdżach;-),za niedługo nasze maluszki będa na świecie, zaczna raczkować,chodzić,potem żłobek.....i nim się obejrzymy pójdą do szkoły;-)
a propo żłobka, u mnie w miejsowości jest tylko jeden, więc jak chcesz dziecko zapisać od wrześnie, to podanie trzeba złożyć już w lutym,bo póżniej nie ma miejsca:no:

U nas skłda się do złobka i przedszkoli jakoś do 21 kwietnia. Ale ze złobkiem nawiększy problem bo jest tylko jeden a przedszkoli trzy. Więc przdszkolaki mają większe szanse. w czoraj w jednym powiedziała mi Pani dyrektor, że w zeszłym roku wszystkie dzieci zostały przyjęte ale jak będzie w tym roku nie wiadomo

reklama
Do góry