reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Maasgdziarko supern wiesci. Zeby u wszystkich as tak bylo ..dziwi mnie tylko ze juz kazal Ci przychodzic co 2 tyg no ale pewnie co lekarz to obyczaj.
magdalenkakol
Fan(ka)
Te choroby zakazne maja to do siebie ze im dziecko starsze tym gorzej to przechodzi. Moja miala wiatrowke w ieku 5 lat byla wysypana ale nie jakos tragicznie. Najwiecej miala na plecach i w głowie. No i niestety ta głowa byla koszmarna bo ona ma włosy do pasa a zmycie ego dziadoskiego plynu to koszmar.
magdalenkakol
Fan(ka)
Milka sliczna dziewczynka. Moj lobuz nie chcial sie tak ladnie pokazac.
azile29
Czerwcowa mama'08
Przesyłam was stronkę, moją ulubioną. Często robię tam zakupy!! Naprawde mają super ceny, znalazłam biustonosz ciążowy i w przystępnej cenie.
Wyprzedaże bielizny. Polecamy. 058 BS Bielizna damska. Sklep z bielizną. Bielizna Gaia, Gortex, Mat, Kinga. Wyprzedaż.
Wyprzedaże bielizny. Polecamy. 058 BS Bielizna damska. Sklep z bielizną. Bielizna Gaia, Gortex, Mat, Kinga. Wyprzedaż.
azile29
Czerwcowa mama'08
Na tym samymy linku tylko na 2 stronie jest taki śliczny biustonosik
Zobacz załącznik 70144
Zobacz załącznik 70144
Po 30 tygodniu sią chodzi co 2 tygodnie a ja jestem w 28 , więc pewnie dlategoMaasgdziarko supern wiesci. Zeby u wszystkich as tak bylo ..dziwi mnie tylko ze juz kazal Ci przychodzic co 2 tyg no ale pewnie co lekarz to obyczaj.
Witam Was wszystkie o poranku - no może poranku ciut późniejszym. Moi chłopcy już wybyli. A ja się też zbieram do pracy, potem muszę Olka do szkoły zapisać bo do piatku mam czas..to tylko dwa dni. Nie moge uwierzyć, że niedawno był ataki mały, że też jak Antoś był w brzuszku a już szkoła..No cóż takie zycie. Wszystkim zyczę miłego dnia!:-)
reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Moja też raz lepiej się wierci raz gorzej, najgorsze jest to że cały czas boli mnie noga a dziś to cały tył .Widocznie małej lepiej z tyłu. Dziś mam wizytę więc może ginka jąprzegoni z tych kości bo ból niesamowity i trudno chodzić.
Podziel się: