reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Koszulka sliczna. Ale Mata ma racje w nocy maz by byudzil co chwile:-D
Wczoraj moj tata kupil mi sliczny slafrok z satynyn bialy chyba w rozyczki naprawde sliczny. Wponiedzialek przylatuja to zobacze na zywo.

reklama
Maasgdziarko supern wiesci. Zeby u wszystkich as tak bylo ..dziwi mnie tylko ze juz kazal Ci przychodzic co 2 tyg no ale pewnie co lekarz to obyczaj.

Te choroby zakazne maja to do siebie ze im dziecko starsze tym gorzej to przechodzi. Moja miala wiatrowke w ieku 5 lat byla wysypana ale nie jakos tragicznie. Najwiecej miala na plecach i w głowie. No i niestety ta głowa byla koszmarna bo ona ma włosy do pasa a zmycie ego dziadoskiego plynu to koszmar.

Witam Was wszystkie o poranku - no może poranku ciut późniejszym. Moi chłopcy już wybyli. A ja się też zbieram do pracy, potem muszę Olka do szkoły zapisać bo do piatku mam czas..to tylko dwa dni:szok:. Nie moge uwierzyć, że niedawno był ataki mały, że też jak Antoś był w brzuszku a już szkoła..No cóż takie zycie. Wszystkim zyczę miłego dnia!:-)

reklama
Moja też raz lepiej się wierci raz gorzej, najgorsze jest to że cały czas boli mnie noga a dziś to cały tył .Widocznie małej lepiej z tyłu. Dziś mam wizytę więc może ginka jąprzegoni z tych kości bo ból niesamowity i trudno chodzić.

Do góry