reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
nooo, wiem, powinnam
ale grabienie mi wiecej trudu sprawialo - zadyszki dostawalam

ale bede grzeczna, obiecuje

Magdziarko,a gdzie tą koszulke znalazłaś,ja też taką chce:-D
Tutaj Koszulka Mama Izis ci??ow? - z kolekcji Alles

i może będzie tutaj nie przeszukałam wszystkich stron Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Też zastanawiam się nad kupnem i to juz teraz na brzuszek bo ma taki kształ ....a potem posłuzy przez czas karmienia i myslę, że dłużej..zwiawna na lato i seksowna. Za zwykłą trzeba z 50 zł wyda a tu dwa razy no prawie trzy więcej ale jaki komfort

Moja mała dzisiaj rano jeszcze rozpaczała bo w gardle też jej wyszła ta ospa ale parze jej szałwie i kaze płukać gardło i już jest lepiej ale okropnie ją wysypało,prawie całe ciałko i do tego miała dwa dni wysoką gorączke,dzisiaj minęła. Ciało ją swędzi i nie lubi kiedy jej nakładam ten puder:no: ale mam nadzieje,że będzie coraz lepiej..

Jeśli chodzi o zachcianki to ja pochłaniam słodkie:szok: wprost nie mogę się opanować:no: muszę przystopować...

Ale popatrzcie ta firma ma dużo fajnych rzeczy. Nazywa się Alles "Alles" P.P.H.U. Alicja Wojciechowska
314137246

reklama
Agusia ja tez we wszystkim chcę być uczciwa i zawsze wychodze natym jak zabłocki na mydle, teraz powiedziałam sobie że inni sie mnie nie żałuja to dlaczego ja mam się ich żałować i będę twarda :tak:

Milka uważaj z tymi pracami dzidzia teraz najważniejsza a Tobie przydałby sie weekend w spa na odrelaksowanie niech faceci się zajmą tą budową. Pomyśl tez o sobie:tak:Wiem, że łatwo mówić komuś kto nie ma tyle na głowie ale zdrowie jest jedno:tak:

Do góry