reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
moje też z 2 tygodnie temu na 2 dni zamarło. Widocznie bardziej senne było ;-)
Tutaj Koszulka Mama Izis ci??ow? - z kolekcji AllesMagdziarko,a gdzie tą koszulke znalazłaś,ja też taką chce
i może będzie tutaj nie przeszukałam wszystkich stron Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Też zastanawiam się nad kupnem i to juz teraz na brzuszek bo ma taki kształ ....a potem posłuzy przez czas karmienia i myslę, że dłużej..zwiawna na lato i seksowna. Za zwykłą trzeba z 50 zł wyda a tu dwa razy no prawie trzy więcej ale jaki komfort
mata-kow
Magdziarka fajna koszulka, ale wydaje mi się, że gdybym w takiej spała, to częściej mąż niż dziecko by mnie budził
Julia!
Czerwcowa mama'08
Moja mała dzisiaj rano jeszcze rozpaczała bo w gardle też jej wyszła ta ospa ale parze jej szałwie i kaze płukać gardło i już jest lepiej ale okropnie ją wysypało,prawie całe ciałko i do tego miała dwa dni wysoką gorączke,dzisiaj minęła. Ciało ją swędzi i nie lubi kiedy jej nakładam ten puder ale mam nadzieje,że będzie coraz lepiej..
Jeśli chodzi o zachcianki to ja pochłaniam słodkie wprost nie mogę się opanować muszę przystopować...
Jeśli chodzi o zachcianki to ja pochłaniam słodkie wprost nie mogę się opanować muszę przystopować...
Ale popatrzcie ta firma ma dużo fajnych rzeczy. Nazywa się Alles "Alles" P.P.H.U. Alicja Wojciechowska
mata-kow
mi się wydaje, że nie tylko ma nosek zadarty, ale się też usmiecha :-)
reklama
Agusia ja tez we wszystkim chcę być uczciwa i zawsze wychodze natym jak zabłocki na mydle, teraz powiedziałam sobie że inni sie mnie nie żałuja to dlaczego ja mam się ich żałować i będę twarda
Milka uważaj z tymi pracami dzidzia teraz najważniejsza a Tobie przydałby sie weekend w spa na odrelaksowanie niech faceci się zajmą tą budową. Pomyśl tez o sobieWiem, że łatwo mówić komuś kto nie ma tyle na głowie ale zdrowie jest jedno
Milka uważaj z tymi pracami dzidzia teraz najważniejsza a Tobie przydałby sie weekend w spa na odrelaksowanie niech faceci się zajmą tą budową. Pomyśl tez o sobieWiem, że łatwo mówić komuś kto nie ma tyle na głowie ale zdrowie jest jedno
Podziel się: