reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Tak kochane bo ludzi z pasją jeszcze trochę jest na szczęście na tym świecie.
Zwykle jednak pamięta, przytacza się te złe chwile i wspomnienia i ludzi

reklama
LUZIK Darunia , pewnie dzidzi dobrze i dlatego taka spokojna, jest też teoria , że dzidzi jak jest niewygodnie to się rusza bardziej. U mnie jak siedzę w pracy też dużo ją czuję , tak jakby właśnie było jej niewygodnie więc jedna z teorii się sprawdza.

To ja też może sie pochwale swoim "balaścikiem"... jeśli sie uda :zawstydzona/y:
a3de231664.png

Zobacz załącznik 68233

a to ja zmienię temat i napiszę, że jutro znowu z rana sik w pojemnik, glukoza pięćdziesiątka, krew. poprosiłam lubego aby mnie zawiózł ponieważ nie wiem czy sama dałabym radę później prowadzić..
Julia;
bardzo dobrze, że wreszcie ktoś profesjonalnie podszedł do Twojego oka. Teraz to już musi być dobrze...
Magdziarka;jak Twój katharsis? ;-)

Joanno to wytwałości przy piciu glukozki, ja już to przerabiałam tydzień temu. FFFUUUJJJ jak to mdli , ale da sie znieść. U mnie wynik wyszedł ok
Tobie też tego życzę.

A ja mam dzisiaj stroaszną chandrą !!!!!!!
Już mnie nie długo z domu na podwórko wystawią, ze wszystkiego jestem nie zadowolona i chodze po kątach i popłakuję. Tak miło by było gdyby mnie ktoś troszkę porozieszczał. ECH ech

Flexy fajny ten artykuł o ruchach :tak:
A tatuś wyczuł nasze maleństwo prawie miesiąc po tym, jak ja poczułam, juz nie mógł się doczekać, a tu pewnego wieczoru BUM :-D a co najlepsze ja wtedy tych ruchów mocno nie czułam, więc chyba nie ma reguły, że jak od środka mocno się czuje, to nie znaczy, że z zewnątrz też :tak:
Ja sama też nie mogłam się ruchów doczekać, termin mam na ostatniego czerwca więc miesiąc różnicy pomiędzy niektórymi mamusiami. No i właśnie od miesiąca czytałam, że już czujecie ruchy, a ja nic. Schizy dostałam i godzinami leżałam i wyczekiwałam ruchów, ale dzięki temu udało mi się wychwycić pierwsze delikatne bulgotania, któe nie były moimi jelitami ;-):-D

a ja właśnie się zmierzyłam i u mnie nawiększe miejsce jest pod pępkiem - 100cm.
No właśnie, wszędzie piszą,że macica w tym czasi ma być już ileś tam cm nad pępkiem - a u mnie jest inaczej..
azile;
myślę,że to ten ogrom hormonów... Nie martw się kochana... jutro będzie lepiej :-)

reklama
Do góry