reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Widziałście że zniknęły już styczniówki, już coraz bliżej, małymi kroczkami i my się zbliżamy powolutku do końca :-)

reklama
Bylam dzis u gina: ginekologicznie wszystko ok, cisnienie ok, wyniki ok - nawet poczatkow anemii brak a witamin nie biore:szok::szok::szok: bo nie mam do tego glowy... Natomiast waga ostro na plusie - przyznalam sie do +7kg od poczatku (w rzeczywistosci +9kg) a i tak dostalam pater noster... ze za duzo, ze mam sie ograniczyc... Na szczescie jest z czego:-D:-D Tylko woli i checi brak... Lubie jesc!!!!

kasiulek nie długo i my znikniemy , czas leci szybko i wcale nas nie oszczędza :tak: , jeszcze tylko troszkę i my będziemy cieszyły się swoimi pociechami :-D

No to ja juz sama nie wiem dlaczego tych ruchów nie czuje ;/ ale na usg widziałam jak moja Kruszynka wierci sie i macha rączkami. no i lekarz stwierdził ze to przez łożysko nie czuje :-(
Trudno bede cierpliwa i poczekam moze zacznie mi coś skakać po pęcherzeu :-) pozdrawiam

Leci ten czas leci:tak:

Ja juz ledwo ledwo mieszcze sie w mojej kurteczce. Na wiosne pewnie bede musiala cos kupic. Choc podobno wiosna zaczyna sie juz w poniedzialek. Jak dla mnie moze byc cieplo.Uwielbiam ciepelko;-)

Porzadki zaczynam w domku robic nagromadzilo sie tych ciuchow, gratow trochu a niektore wcale nie potrzebne.
Pozatym mezulek przylatuje za 3 tygodnie i nawet miejsca w szafie na jego ciuchy nie ma. 7 lat mieszkal w stanach wiec trochu tego przywiezie.

Ach ci nauczyciele:no: Moja córka chodzi do zerówki,a wystarczy,że jest chora i opuści pare dni a już nauczycielka dzwoni z pretensjami,to ja jej na to że córka jest chora i jest to choroba przewlekła i niech się przyzwyczai do tego,że córki często z powodu astmatycznych duszności i infekcji nie będzie w szkole,a ona i tak robi problemy:no:

Maajka;
mi też czasem kołacze serce i dziwnie pobolewa,może jakiś ucisk:confused:

Dziewczyny współczuje problemów z kręgosłupami i z innymi bólami,życze szybkiej poprawy:tak:

Byłam dzisiaj u okulistki i ona była w szoku,że w szpitalu mi nic nie zapisali bo byłoby już po kłopocie,oko nadal zaklejone i czerwone ale dostałam leki i mam nadzieje,że będzie już Ok.

Julia u mnie w liceum bylo podobnie wychowawczyni powiedziala mi ze jak jestem chora to zebym zrezygnowala ze szkoly no niepowazna:angry:
Tym bardziej ze nie opuszczalam znow tak duzo lekcji. Jak mialam zastrzyki przeciwalergiczne to tez oczywiscie robila problem zeby usprawiedliwic te dwie godziny jak mnie nie bylo.

Powiem wam ze nie wiem o czym piszecie.. U nas jak corka nie idzie do skzoly nie ma zadnych konsekwencji.. wiadomo ze nie chodzi bo jest chora czy cos powazneo wypadlo. Mieszkam blisko szkoly to nie raz pani nawet wpadnie zapytac sioe co i jak.. Robimy lekcje w domu ale tylko dlatego zeby nie miala zaleglosci.. jednak jakby nie robila tez by sie nic nie stalo.,Naprawde corka ma super pania mloda bo to jej pierwsza praca ale kobeita stara sie jak moze..

reklama
flexy mi mówił na odwrót.
Moze słabiej czujecie ruchy bo po prostu nie wiem, dzidzia jest mała? Albo spokojna? A moze masz mocne mięśnie brzucha i po prostu ci amortyzują mięśnie;. Łożysko na przedniej ścianie amortyzuje odczucia ale tegpo kto jest na zewnątrz - czyli tatuś późnije wyczuje.

Do góry