reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam!
Ula zdrówka! Niech Ci grypsko szybko odpusci!
Basia super ten plac zabaw:tak:, muszę chyba m namówić żeby z małą pojechać na plac zabaw dla dzieci w pobliskim mieście (tylko kiedy :confused2:)
Mejdija i jak tam sytuacja z m?
U nas tez leniwa niedziela, m na zjeździe cały dzień, ja u teściów... a dziś z mała na dworku poszalałyśmy, obiadek na szybko, teraz śpi, a ja korzystam :-p

Cześć dziewczyny ,
kryzys małżeński zażegnany, trzeba było przespać nerwy:-D.
A dzisiaj byliśmy na budowie zaplanować wszystkie kontakty i
włączniki i światła, bo już trza powoli zacząć elektrykę...:happy:
Kasiau biedactwo, miejmy nadzieję, że lekko to przejdziesz!:confused2:
Ula Ty też szybko wracaj do zdrówka!
Bbakania ten placyk zabaw to super pomysł, my mieszkając w Wawie
też byliśmy na takich mini placykach w centrach handlowych, ale teraz to byłaby dłuższa wyprawa...:sorry:
Joasiek - no to jednak Cię m. zaskoczył!
Mamoot oby jak najszybciej do tej imprezy poobronnej doszło!:laugh2:;-)
Iwosz ja też słyszałam, że ta " Kołysanka" to dobry film, może też nam się uda wybrać:confused:
Buziaczki

Witam drogie Panie
U mnie już lepiej1
Nawet wyszłam dziś z mała na plac zabaw trochę (niestety m przyrósł do kompa )

Kasiu bidulko, jak nie urok to przemarsz wojsk!Zdróweczka!
Karolcia, minie zima to wszystko obrotów na budowie nabierze!
Basiu, super pomysła z tym palcem zabaw!
Monia hihihi ja tez juz czekam na swoją impreze poobronową ale skromnie wiadomo gdzie mi biednemu mgr do twojego mężulka dr :-D:-D:-D:-D

A mój M mi piecze babkę:-D:-D:-D:-D i Marleńcia uwaga! z RÓŻOWĄ polewą:-D:-D

Jestem już w domciu,
wstawiłam krupniczek bo T. będzie dopiero po21.00,
a Wojtek mi odpadł na drzemkę o 14.00 !:szok: Zazwyczaj to sypia
od 10.00, 11.00 do 13.00-14.00, czyżby sie przestawiał:confused:

Ula, ale masz zdolnego m.:-)

mój Zuz właśnie dziś zastrajkowala i drzemki nie było nad czym ubolewam okropnie bo w domu balagan ze chyba spych zamowie żeby sie odkopac a ona teraz marudzi ze zaraz chyba wyjdę z siebie i stanę obok

Hej hej!
Majula juz w lozeczku,zasypia.Wymeczona upadkiem-nabila sobie znowu guza-prawie codziennie robi sobie jakas krzywde;-)Lobuziarka mala;-)
Ja czekam na m az wygramoli sie z nowego auta;-) i przyjdzie zrobic kolacyjke:-)
Kasiau-wspolczuje rota.
Mejdia-no to robota w domku wrze:-)

reklama
Wpadłąm sie przywitać i zaniedługo zmykam na spcerek.

Ulcia jak tam babeczka smakowała? A imprezka po obronie mgr. musi być huczna żebyś ją zapamiętała na długie długie lata

Kuba też ma dni bez drzemki i jest wtedy mega maruda no ale co zrobić. Czasami leży grzecznie w łóżeczku a czasami krzykiem domaga się wyciagnięcia.

Majka jak tam autko? Mąż chyba nie mozę się nim nacieszyć?

Do góry