reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
My się właśnie pożarliśmy:-:)angry:,
T. pojechał teraz z ojcem do Łodzi,
liczę, że jak wróci emocje opadną, zresztą szykuję pizzę na obiad
to na pewno wpłynie na poprawę nastroju:happy:;-).

A popołudniu wybierzemy się wszyscy do lasu, ja się o to postaram....;-):-)

reklama
Mejdia na pewno wróci z bukietem :-)

Ula mam nadzieję, że już czujesz się lepiej
( Ula prosiła żeby przekazać się ją wczoraj zmogło choróbsko )

melduje ze żyje
grypa mnie rozłożyła sałkowicie, pozbawiając sił!
Jak bede miałą wiecej sił zajrze!
miłego wieczoru babiczki!

Ula, trzymaj się! Zdrówka życzę!:tak:

U nas dzis leniwa niedziela. :-)Na dworze zadyma, to nawet ruszać się nigdzie nie chciało. Tylko rano chłopcy byli na basenie.

my nie obchodzimy Wariatynek ;-)
byłam w kinie z siostrą i kolejny raz dochodzę do wniosku,że kino w Wariatynki to kiepski pomysł - za dużo ludzi z tacos i popcornem ;-); ale film świtetny - "Kołysanka" :tak:

My też bezwalentynkowcy :-D

Basiu, no to Natunia uczy sie imprezować. Plan zabaw wygląda fajnie. Jakoś my nigdy jeszcze nie byliśmy na żadnym krytym placu. A ten Chicco gdzie jest?
Marcin oddał pracę do wstępnego czytania. Są jeszcze w niej drobne braki, pewnie będą tez jakies uwagi, ale zasadniczo finiszuje. Teraz czeka na uwagi dziekana.
A do obrony to jeszcze kawałek. Tak myślę. Trzeba załatwić te wszystkie formalności: otworzyć przewód, wybrać recenzentów, przygotować się do egzaminów. Myslę, że jeśli nie będzie duzych obsów, to sie uda przed wakacjami. A jak nie, to jesień. Zobaczymy co z tego mojego gdybania wyjdzie. :-)
Ja sobie tylko postanowiłam, ze jak juz Marcin sie obroni, to mu zorganizuję imprezę oblewającą :-D No i dzieci oczywiście sprzedamy dziadkom.:-)

Dobry Wieczór
My także nie obchodzilismy walentynek, teraz otowrzylam winko i ide do m oglądac film... dzieciaki już spią....
Czasami z Nadia tez jezdzimy do chicco na plac zabaw - mnie osobiscie bardzo odpowiada, poniewaz nie ma duzo dzieci i do tego jest pelno chicco - skich ;) zabawek ... ja nie znam Wawy ale podobny widzialam w Arkadii???

Dobrej Nocki życze ...

reklama
Dzien dobry,
To my tez dopiszemy sie do listy bezwatentynkowcow :tak: Ale m chyba poczul presje otoczenia bo dostalam male serducho z czekoladkami ;-)a wieczorkiem nasiadowka z lampka winka :zawstydzona/y: Niedziela tez do leniwych zaliczana, choc dluuuugi spacerek w lekkim mrozie do milych nalezal :tak:

Super ten plac zabaw, widze ze dla dzieci (Natalki) niezla frajda.:tak: My jeszcze nie mielismy okazji, moze dlatego ze nas z m strasznie mecza miejsca pelne ludzi :zawstydzona/y:
Mejdia, Maajka - mam nadzieje ze uwienczenie niedzieli (walentynek) jednak w pelnej harmonii :tak:
Ula - zdrowia zycze :tak: i gratulacje odnosnie egzaminow!
Pozdrawiamy!

Do góry