reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jak fajnie, że już weekend,
może trochę się uda pobyczyć;-), ale to pewnie w niedzielkę dopiero:tak:.
Bo od dziś zakładamy elektrykę w domku, ma nam pomóc kolega T.,
który ma uprawnienia, więc czeka nas pracowita sobota -
ja oczywiście paszę będę szykować:happy:.

Maajka no to dobrze, że samochód jest ok,
grunt to być zadowolonym!
Mata oj te Twoje migrenki,współczuję! Może niedługo będziesz mogła
sobie zaaplikować jakiś pożądny painkiller ;-)jak tylko odeśsiesz Dobrochnę
na dobre. Zdróweczka dla córci!
Agusia wakacyjny biznesik to genialny pomysł!!! Popieram całkowicie!:-)
BBakania gratulki dla Diany i jej mamy!!!
Spadam troszki ogarnąć mieszkanko.

Ps. Zgłosiłam dziś, że potrzebuję lepszej kawy, no i dostałam siekierę:-)

reklama
Zdrówka dla wszystkich chorasów.:tak:
Gratulacje Basiu-Ciociu:-)

Dobrze, że już weekend. Ciężki tydzień miałam w pracy.

Kasiu, oj ja w tym roku dobrze poznałam lód. Az za dobrze. :no:
Mam nadzieję, ze szybko CI przejdzie.
Mnie już ta moja skręcona kostka prawie nie boli. Tylko przy bardzo specyficznych ruchach. No ale minęło już prawie 2 miesiace.

Dobry wieczór. Wpadłam na chwilkę zobaczyć co sie dzieje, ale widzę, że nie za duzo:-( U nas gorączki ciąg dalszy.
Przez cały dzionek było prawie ok, ale jak to bywa na wieczór gorączka posżła w górę do 39,3. Zaaplikowąłam czopala w dupala i zasnął. Zaraz naleję sobie lampeczkę wineczka;-) i zasiądę przed TV.

Kasiu szczęscie w nieszczęściu że tak się tylko skończył ten upadek.

Basia gratuluję zostania "ciocią":-)

Mejdia to pracowity weekendzik się szykuje. Ale najważniejsze, że prace posuwają się do przodu. A co do kawki to pewnie zrobili Ci siekierę za cały kurs jak lurę dostawałaś;-):-D.

Hej :eek:,
ja teraz się relaksuję przy muzyczce... i gram przy tym w fajną gierkę:-p
Ale tu cisza, zamiast w zimowe wieczory poplotkować na BB,
to Wy przed TV...och KObity:angry:

Agusia oby Kacperek dobrze przespał nockę!
Kasiau ja już 3 razy w tą zimę lądowałam w śniegu, na szczęście sama.
Dobrze, że nic Wam się nie stało!!!

Ostatnia edycja:
NO dzień doberek BB,:happy:
co tam u Was słychać, my dziś mamy wielką ciapę za oknem:crazy:,
ale zaraz wyskoczymy się przewietrzyć, bo dziś strajk jedzeniowy był,
trzeba zaostrzyć apetycik!:sorry:

Hello:-) Zaglądam dopiero teraz. Od rana robiłam porządki w kuchni, doprosiłam się m, żeby usunął usterki i w końcy mam chwilkę spooju. Nocka w miarę ok. Kacper budził się, ale nie gorączkował aż tak bardzo. Od rana spokój, zobaczymy co będzie blizej wieczora.

Mejdia u nas też ciapa. Fajnie za oknem ćwierkają ptaszki. Już nie mogę doczekać się wiosny. Wczoraj nawet wykorzystąłam pogodę i umyłam okno u chłopców i w kuchni. Jeszcze tylko w pokoju, ale to już jak Kacper zacznie chodzić do przedszkola i Kuba będzie spał to będę miała spokój;-)

A gdzie reszta dziewczyn się podziewa?????????????

Ja tez jestem-z ciemnym pysznym piwkiem belgijskim,mmmm.......;-)
Ale niedlugo zmykam na film.

reklama
Majka, mniam! Ja tez chcę takie belgijskie pyfko! :-D

U nas tez ciapa śniegowa i na dworze okropnie. Bylismy dzis na zakupach, zrobiliśmy najazd teściom i znajomym. więc dzieci umęczone i szczęsliwe. Teraz z chłopcami jest tak, że im więcej atrakcji tym lepiej. Niezniszczalni są. :-D

Do góry