reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam i ja
My dopiero co wstaliśmy mikołaj je śniadanko :tak:
Ja powoli biorę się za sprzątanie :happy:
Daria miłego dnia w pracy :tak:

To i ja się zamelduję ;-)
Jola to Mikołaj tak długo spi :szok: o której idzie spać? Ja się cieszę, że mała pospała mi dziś do 7 ;-)
Darunia mróweczko, miłej pracy :tak:

A ja lecę szaleć w kuchni, dzisiaj będą krokiety z pieczarkami i serkiem, co Agusia poleca :tak: mam nadzieję, że naleśniki mi nie będą pękać :confused2:

Witam i ja z pracy

Mam dziś kołowrotek, więc dużo nie popisze.

Joasiek "kochamciemamo" w wykonaiu Twojej Oleńki jest cudowne. Tak jak wszystkjie z nas czekały na upragnione "MAMA", tak teraz właśnie czekamy na "Kocham Cie ... " - szczerze zazdroszcze.

Miłego Dnia

Marta Mikołaj chodzi spać o 20 i spi do 8 , 8 30 , 9 zależy jaki dzień są dni że wstanie mi i o 7 i pare minut po 6 :tak:

Melduje się z pracy
Olcia super że tak mówi pięknie , nasza nazywa wszystko 2 literkami albo 3

oku - okulary
bu - buty
ka - kurtka
czipsy mówi fajnie i pieprz , słodkie to jak te nasze pociechy się rozwijają.
Miłego dzionka :-)
Jola fajnie ci śpi twoje maleństwo

Hej:-)
jestem chora,wracalam 2 dni temu z basenu i silowni z czesciowo mokra glowa i sie zaltwilam,do tego wczoraj prali mi wykladziny i musialam wlaczyc ogrzewanie,patzre,a tu oleju nie ma,ktos mi ukradl,wieczko bylo czesciowo otwarte i oleju ni ma,dzisiaj musze zamowic i znowu kasowo jestm do tylu:sorry:
Milego dnia

reklama
Witam sie i ja
Jola to twój Mikus spi jak moja Zuza
Marlenka za ta mokra głowę to powinnaś mieć tez różowy tylek od klapsów a z tym olejem to w głowie mi się nie mieści :no:
U nas obiad juz sie robi a ja hustam zuze pije kawę a ona przeżywa kolejny odcinek pancernych

Do góry