reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U nas obiad juz sie robi a ja hustam zuze pije kawę a ona przeżywa kolejny odcinek pancernych
:-D:-D:-D

ja małej dałam spaghetti i mam spokój do czasu aż sie makaron jej skończy :-D

Marlenko to się załatwiłaś... aspirynka i do wyrka :tak: a z tym olejem to przegięcie :crazy:

Kasiu Dobrusia tez upraszcza wszystk odo granic możliwości :-D a najlepiej to nazwy bajek jej wychodzą ;-) ostatnio chciała oglądać gułaguła, za cholerę nie wiedzieliśmy o co chodzi, dopiero wczoraj doszłam, że chodzi o tabalugę :eek:

uff ja zrobiłam te krokiety, dobre wyszły, mimo że farsz ciut za luźny wyszedł :sorry:
Jola super Ci Mikołaj spi :tak: u nas ze spaniem od urodzenia kiepsko, mała chodzi spać 20-21, a wstaje juz po 6, czasem pośpimy do 7 jak dziś :sorry: no i drzemeczka w granicach 14 dopiero :eek: ale za to potrafi wtedy ładnie pospac, nawet 2-2,5 h :tak: a że do 14 ja mam juz w domku po robocie, to czysty relaks wtedy :-p

reklama
Hejka:-)
Ja dzis zrabana po 10 godzinach pracy,ale za to na koncie ladna sumka przyszla;-):-)

"Dzień dobry wesoły kostek można?":-)

Bry Laski, widze że nastała cisza, czuje się jakbym pisała w pamiętniku... no zawsze coś...

A Więc jeśli to kogoś interesuje, to wróciłam wydu...ona z roboty, byłam po Barta w żłobku, skoczyłam na aerobic i teraz ma chwilę na bb...

A ja tam u Was dzień minął?

Ciezki dzien,ciezki u mnie-tak jak u ciebie;-)
I jeszcze mi komputer tak muli,ze siedze i siedze zamiast isc juz spac.

Bry- melduje się z pracy...

Nocka w sumie taka sobie, Bart coś za często mi pokaszluje, pogdam dzisiaj z bossem, może da mi jutro i pojutzre wolne i pojde z Bartem do lekarza, niech go osłucha ktoś, będę spokojniejsza... ;-)

A ja tam u Was? Emocje opdały, u mnie tak...:-)

Hej kobitki

Kurcze bidny Bartus, mam nadzieje, że to nic poważnego...

u nas pobudka o 5.30, długi dzień nas czeka :confused2: ale dziś robię faworki, więc nudno na pewno nie będzie, mała uwielbia wałkować ciasto :tak:

Dzien dobry:tak:

Oby Bartowi nic nie było...

Ja wczoraj padłam jak co wieczór, ojj, daja mi te moje dziwczynki w kosc:zawstydzona/y: W ogole nic sie nie wyspałam, bo dojrze, ze Agatka nie chciała spac to ja o 1:30 miałam rewolucje zolądkowe... z kibelka wylezc nie mogłam:zawstydzona/y: a brzuch bolał tak jakbym rodziła:-p

Bogu dzieki, ze PAulinka slicznie nam spi po 12h w nocy, choc juz powoli rezygnuje z drzemki w dzien i to mnie przeraza:eek:

Teraz kawka, bo musze sie jakos obudzic...
Agatka tradycyjnie spi, a Paulinka obok bajke oglada:-)

Miłego dnia!

Ja niedawno zwlokłam sie z łóżka popijam caffe. Kubalo jeszcze leży w łóżeczku.
Dzisiaj mkniemy na kulig i ognisko w leśniczówce. Mam nadzieję, że wszystko się uda. A koło 11 pewnie wybiorę się na spacerek, bo coś Kuba ma problemy z zasypianiem. a tak połazi sobie zmęczy się i ppójdzie spać

Daria oby Bartusiowi nic wiecej się nie rozwinęło:tak::tak: Kciuki zaciskam

Asiu grzeczne masz dziewczynki. Widzę, że już chyba wdrożyłaś się w bycie podwójną mamą. U mnie Kuba też miał kilka dni bez drzemki. Mam nadizeję, że jednak Paulinka nie zrezygnuje ze spania w dzień i to tylko przejsciowe. To zawsze chwila wytchnienia dla Ciebie:tak:

reklama
Ja też się witam i zmykam
Mam trochę pracy.
Z nowości to Ola ma rotawirusa i wymiotuje i ma biegunkę , szok
Miłego dzionka

Do góry