reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hejka,:happy:
my dziś byli na wielkich zakupach bo na koncie T. kaski przybyło,
a i mi stypendium szkoleniowe już wypłacili. Co prawda tylko 200zł,
ale i tak extra, nie dość, że uczą za darmo to jeszcze mi płacą!:tak:
Marlenka no to się załatwiłaś na cacy !:szok:
Maajka no to opłacało się harować, teraz można po sklepkach pobuszować!:-)
Kasiu biedna Oleńka, oby jak najszybciej to cholerstwo się odczepiło:sorry:
Agusia - kulig, ognisko - będzie się działo, aż zazdroszczę!
Asiowo a u nas jest odwrotnie - nocki kiepskie, ale drzemka tak jak u Dobrusi od 2-3 godz.:shocked2:trudno powiedzieć co lepsze...

reklama
Ano standard spożywczy, aaa nie zaraz, 3 bluzeczki dla Wojtka ,
Tomkowi koszulkę, a sobie pasek do sukienki :-),
zapomniałam, że przed hipermarketem weszłam jeszcze do Reserved.
Przeceny jak ta lala więc szkoda nie skorzystać...:eek:

Mejdia to poszalałaś na zakupkach. I dobrze trzeba korzystać z przecen póki są.
A kulig mega udany. Nawet Kubalo jździł w sznurku sań i gęba śmiała mu się od ucha do ucha. Planujemy powtórkę i już nie mogę sie doczekać

Kasiu mam nadzieję, że z Olcią juz jest ok. I rota za Wami

Witam wszystkich !
Pisze do Was z pracy, popijając kawką i kończąc pączka ;-):tak:
Wczoraj posiedziałam sobie z mała w domu, bo opiekunka miała wolne. Do południa przesnułam sie po domu i nic mi sie nie chciało, ale pod wieczór nadrobiłam wszystkie zaległości porządkowe i ugotowałam jakąs zupinke na dzisiaj.
Co do drzemek, to moja Natalka śpi juz od dawna tylko raz dziennie miedzy 14-16 i albo 1.5 albo 3 godz. Od czego to zależy nie wiem :sorry:
Asiowo alez Ci sie grzeczne córeczki trafiły. A śpia jak marzenie :tak:
Kasiu współczuje Wam tego rotawirusa. Moja kumpela z pracy akurat tez poległa - zaraziła się od dzicka. A Ty dobrze sie czujesz-niec Cie nie łapie?
Aga fajnie, że kulig sie Wam udał. Życze szybkiej powtórki z rozrywki.
Kurcze sama bym gdzies wyjechała, tak odpocząc i troche sie odsapnąc ...
Mejdia ucza i płaca - ja też tak chce !!;-)A co do wyprzedazy to faktycznie warto korzystac, bo za przyzwoite pieniądze można fajne rzeczy kupic :-p

Miłego Dnia - wracam do pracy

Cze Basiu
Mnie łamało wczoraj ale dzisiaj czuję się ok , w sam raz na zjedzenie dużej ilości pączków.
Dla mnie tłusty czwartek to dzień szczególny odkąd urodziłam swoje pierwsze dziecię w te święto , co pradwa wtedy wypadało 22 drugiego ale to zawsze miło wspominam to święto :-)

Hej!
Mejdija widzę, że ten kurs jest super, ucza konkretnie i jeszcze płacą za to ;-)polowanko na okazje widze udane i coś czuje, ze nie ostatnie:-p
Kasia i lepiej już Oli? A tłust yczwartek rzeczywiscie musisz miłlo wspominać :tak:
Aga super taki kulig, a nie bałaś się, że Kuba spadnie? Czy z Kacprem jechał?
Basia fajnie masz w pracy, że zawsze możesz sie wyrwać trochę na bb z kawusią,a dziś i z pączkiem;-)
Smacznego tłustego czwartku;-)

reklama
Do góry