reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie:-)
Mejdia-5 rano pobudka,nie wyobrazam sobie......Niech Wojtus da Ci czasem pospac:-)
Daruunia-super,ze bal sie udal:-)

A ja dzis pracuje na popoludnie,bo od rana wstawiaja nam nowe okna w sypialniach:-)Wlascicielka sponsoruje:-)

reklama
Czołem :-)

U nas pełnej chaty ciag dalszy :-D W srode wrocilysmy od rodzicow, z rodzicami i bratem :tak: Olcia szaleje na calego i gada jak najeta ;-) Mozemy pochwalic sie juz spora iloscia zdan - ja zapamietalam "tata pocie pacy" co nalezy odczytac "tata poszedl do pracy", "kto to puka?" ;-) i zdanie ktore tydzien temu prawie powalilo mnie na lopatki "kochaciemamo" czyli "kocham Cie mamo" :-):tak::-D Wiem, ze zupelnie nieswiadomie mowione, bo powtorzone po gadajacej lali, ale i tak za kazdym chwyta mnie za serce :-) Mala wykorzystuje dziadkow i wujka na calego, ale i tak pozostaje corcia tatusia :-p Lobuziara z niej straszna, a glowa pomyslow pelna :-D Dobrze, ze chociaz na chwile przysiadzie i pomaluje ;-)Teraz "meczy" babcie bo wie ze dzis wyjezdza :-( Nie znaczy to wcale ze wizyt koniec :zawstydzona/y: Z racji tego ze ferie w toku - jutro przyjezdza moj chrzesniak na kilka dni, a za tydzien tesciowka z chrzesniakiem m :tak: Ruch jak w ulu :-D Chyba wpadne w depresje jak koniec koncem za 2tyg zostaniemy z Ola same na cale dnie :sorry2: No, ale damy rade :tak: i wreszcie przysiade do wysmarowania mojego podania o prace, bo od marca zaczynam poszukiwania :tak:
Niestety, mimo ze komp wlaczony (ciagle staram sie bawic w sprzedawce) nie jestem w stanie byc na biezaco i nadgonic tu zaleglosci, wiec nie odpisze Wam babeczki :sorry2:
Pozdrawiam i milego dnia zycze!

Joasiek-ale u Ciebie wrze:-)Ola slodka z tym ''kochacie mamo'':-)Maja czasem powtorzy ''kola'' jako ''kocham'';-)

witam moje drogie

Lili zdrowia dla Fabia
Joasiu ale u ciebie ruch jak na marszałkowskiej ;-) jak to sie mówi :-)
Ja właśnie polozylam mała i biorę sie za obiad a w międzyczasie wysłałam stadionowe zdjęcia ślubne na konkurs walentynkowy organizowany przez Zaglebie Lubin :-) a co .... :-)
A moj zuzol znów mnie zaskoczyła bo chciała kupe i sama usiadła na nocnik fakt narobiła w majty ale na nocniku :-)
Ja pomału zbieram siły bo w środę o 4:30 jadę na egzamin do Lodzi ;-) m już przeżywa jak on rano uczesze zuze ( dobrze ze teściową ma urlop :-)) i tak mija dzionek

Miłego poniedziałku

Witajcie,
ja dziś zrobiłam sobie samowolkę i skoczyłam po kursie
do IKEI:tak:. Kupiłam tylko parę pierdułek, no bo tramwajem mykałam,
ale i tak jestem bardzo zadowolona bo znów mam nową koncepcję łazienki;-):-D.
Joasiek, ale Ty masz kołowrotek, chociaż się nie nudzisz!:happy2:
A za to "kocham cię mamo" to ja bym wszystko oddała!
Ula mam nadzieję, że egzamin będzie łatwizna!
Lila gratuluję decyzji o magisterce, no i cieszę się, że z Fabiem ok!
Maajka no dziś wyjątkowo Wojtol spał do 6.00,( bo usnął przed 22.00),
no i nie budził się w nocy - chyba trochę mnie pożałowałaś:-D i dlatego...
Spadam Baby, bo Wojtek juz na mnie siedzi i pisać nie daje....

Hej dziołchy...
ja jestem w domku, tata mój jutro wyjeżdża, Ł jeszzce w pracy :szok:, Bart sie bawi- a ja weszłam na bb, ale po tym co przeczytałam wszystkiego mi sie odechciało, idę pod prysznic, no i zalicze tasiemca...
Bart jutro idzie do żłobka, my z Ł do roboty...

Przyjemnej nocy! ;-)

reklama
Do góry