reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wpadłam tylko sie z Wami przywitac i zaraz wybywamy na rodzinny, niedzielny spacerek.
Najpierw pójdziemy do kościółka, a potem do parku. Pogoda jest cudna !!! (choc rano o 6 było minus 14 stopni :baffled:) Obiad mam z wczoraj, choc nie wykluczm jakiejś restauracyjki ;-):tak:-OLE !!! :cool2:

Kasia, ale Ci Ola pospała - wow !

reklama
[video=youtube;ZgFMjuNya6U]http://www.youtube.com/watch?v=ZgFMjuNya6U[/video]

Hej
ja mam wyjatkowo leniwa niedziele,mama zabrala Manie na spacerek,na obiad mam gotowca,ale czad!!!;-)

Witam i ja niedzielnym popołudniem

My właśnie wrocilysmy od mojej mamy , mała poległa dopiero w teraz bo u babci była zbyt zajęta zeby tracić czas na spanie :-) :-) :-) a my z M wreszcie odpoczywały niedzielnym lenistwem. Milego popołudnia i wieczorku

Ciekawe jak tam Darunia?????

witam sie i ja:tak:

No, ciekawe jak Daria... jejku, jak ja jej zazdroszcze tej zabawy:zawstydzona/y:;-)

My tez niedawno wrócilismy ze spacerku, tzn polaczylismy spacer z odwiedzinami u tesciów i wprosilismy sie na obiad:-p Paulinka spi, Agatka równiez...
wiec mozemy chwilke odpoczac, za chwile maja znajomi wpasc:tak:

miłego popołudnia!

Kasiau... gratuluje nowej posady!:-)

Ja podobnie jak Basiula kościółek , spacerek, byłam troszkę u mamy na kawce , zaraz obiadek nr 2 ( bo mi mama dała troszkę obiadku a mamy i w domciu ) i potem jedziemy znów odwiedzinki do rodzinki

Witajcie moje miłe!

Bal był świetny, orkiestra bardzo skocznie grała, jedzenie dobre, sala świetni i romantycznie udekorowana, wybawiliśmy się za wszystkie czasy, dzisiaj tylko nogi bolą.... i znowu zakwasy, ale warto było... ;-)
mam narazie jedno zdjęcie od szwagireki to zaraz wrzucę! A jak dostane resztę to tez wrzucę ;-)

Miłej niedzieli!

My z dziadkiem też byliśmy w 3 na spacerku, Ł w pracy...

Witajcie,
spotkano wczorajsze bardzo udane. :-)
Podrinkowaliśmy troszki i rano cięzko było się zebrać,
a Wojtol jak zwykle wake up 5.00:szok:!
A dziś mielismy re-wizytę tyle, że z dzieciaczkami!
Wojtuś adorował swoją młodszą koleżankę, ach będzie z niego amant:-D.

A u Was Kobitki niedzielne spacerki zaliczone!
Darunia cieszę się, że bal udany, pięknie wyglądałaś!:happy2:
Ula super Ci prezencik Zuzia zrobiła!
Basiu fajnie, że jesteś z fryzurki zadowolona, co do kolczyków to ja też odką ma dziurki czyli 4 lata to też kolczyki to moja ulubiona biżuteria!:blink:
Marlenka też lubię Afromental, nawet znam wokalistę - szalone chłopaki!
Zmykam laski - udanego wieczorku...

witam!
u nas podobnie jak u Was, kościół, najpierw do teściów, później do drugiego dziadka, potem cudem mała odpadła razem z m i spali 2 h, za to dopiero niedawno dała się namówić na spanie... ogólnie leniwa mroźna niedziela... a mi znów hormony muszą dawać czadu, bo czuję się taka wypluta, że aż strach...

reklama
Witam
Ja sie zbieram do lekarza z Fabiankiem, od soboty temperatury juz nie mial, czuje sie juz dobrze ...
Nadia zrobiłą nam pobudkę o 7 :baffled: kiedys to przed 9 wstawała, znów jej sie cos poprzestawiało ...

Do góry