reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień dobry!
Melduje się z pracy... ;-) Kupiłam sobie bluzę do roboty, bardzo fajna ;-)

Ejjj dziołchy jak mi się nie chce siedzieć dzisiaj w pracy, jakaś zmulona jestem, właśnie kawke popijam, a że wcześniej ze wszystkim się odrobiłam to weszłam na bb...

Altaya, dobrze, że nic sie nie stało... :eek:

A mój Bart bedzie siedział z babcią, bo i ja i Ł do 14-stej w robocie...

reklama
Witam,
Ja dopiero teraz zasiadłam ale miałam parę rzeczy i spraw do załatwienia .
Jest ok , ogarnięte sprawy.
Spoko luzik loko jesssssss :-)
A wy gdzie ?? wywiało WAS
Poszłam dziś do sklepu dokupić do prezentu jakąś fajną opaseczkę dla koleżanki Wery bo ma w weekend imprezkę i kupiłam sobie pasek, tusz do rzęs , lakier do paznokci .......

Ja jeszcze troszke weszlam do Was zajrzec,bo testuje nowe biureczko;-):-)Milego wieczorku wszystkim:-)

Maajeczka no i jak tam biureczko ?
WHY ? WHY ? why ?
Jak będziecie pisać z taką częstotliwością to się obudzę niedługo w domku dla starszych dziadków

Ostatnia edycja:
ŁO MATKO I CIOTKO DARUUNIA fojejoj elloł darling ty jeszcze w pracy , ale jazzz a ja dziś spitoliłam o 14 20 :sorry2:

M mi zrobił niespodziankos i przyjechał dziś :-)

Daruniu, współczuję, obyś się szybko wyrobiła :tak:

DZIEWCZYNY POMOCY!!!! z Julką dzieje się coś dziwnego. Kurde, zmieniam jej pieluchę, a ona ma takie odparzenia, aż się rany zrobiły :szok: co zmianę pieluchy przemywam ją chusteczkami, kąpię codziennie... smaruję tormentiolem, podaję lakcid, ale to nie pomaga, ratunkuuuuuuuu!!!!!!!!!!

reklama
Do góry