reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenko, ja napisałam 5 rzeczy i pół pensji już na biega mi wyszło :szok: nie będę chyba dalej robić, żeby się nie stresować :-p

wiem,wiem kochana,wszytsko teraz mega drogie,az mnie glowa boli:zawstydzona/y::tak:

Martus dobrze,ze rente beda placic do sierpnia,uffff:tak:

Darunia udaych wspolnych zakupkow z m:tak:;-)

Agusia ja Ci nakazuje odwiedzic Darie i Mate,co z Ciebie za moderatorka:-p:-p

Ja juz wykapana,wynalowana,czekam az ksiaze wyszykuje sie i lecimy tez na wspolne zakupki,juz ugotowalam zupke ogorkowa i zrobilam rybe w marchewce dla Marysi:tak:

Basiunia kochanie co u Ciebie??/

Lili halo,halo:-p

Inka i jak brewka Maciusia????

Milego dnia

reklama
Martusiu, u nas też się wypogodziło, a rano była mega mgła, nie było widać bloków po drugiej stronie ulicy... poprztykałam się z moim A, powiedziałam mu co myślę, bo wiecznie mu się coś nie podoba :wściekła/y:

A Pieniężnej na razie nie ma a ja czekam i czekammmmmmmmm

Witam! I melduję że noc minęła spokojnie,a w dziennym świetle rana nie jest aż tak grożna.
Pozdrawiam! I nie pamiętam czy pisałam ale w przyszłym tygodniu M będzie w domu więc pewno mniej mnie na bb

czesc dziewczyny!

a ja właśnie pisze z... tarasu :happy2: maciek spi w wózku, słońce w pełni, a wszystko wkoło wskazuje bardziej na wiosnę niż na jesień.. no a ja mam wyrzuty sumienia..

zuzkus.. te nasze maćki to jakieś agenty są.. mój dzisiaj też mi napędził sporo strachu.. siedziałam rano przed kompem.. maciek upadł - nic poważnego - więc powiedziałam "nic się nie stało".. ale maciek leży dalej, patrzy na mnie i zanosi się na płacz.. ja się tym nie przejęłam (bo nic takiego się przecież nie stało) i dalej siedziałam przed kompem.. a tu nagle maciek zaczął się krztusić na leżąco, a ja dopiero w tym momencie zorientowałam się że przecież wcześniej dałam mu jabłko i on ma teraz pełną buzię kawałków! podniosłam go i zaczęłam klepać po plecach, a tu nic! on czerwnony, krztusi się dalej.. tak się przestraszyłam, że ho ho.. w końcu maciek zaczął jakoś wypluwać te kawałki.. mi ulżyło.. ale wiecie co.. jeszcze tak to on mi się nigdy nie zakrztusił.. przez tych kilka sekund przestraszyłam się nie na żarty.. dzięki Bogu nic się nie stało.. eh.. wyrzuty powinnam mieć tylko do siebie.. cały czas mi to po głowie chodzi :-(to dla mnie nauczka, że jak daję mu coś do jedzenia to muszę go pilnować..

eh.. w domu znowu sajgon.. kuchnia pełna zabawek maćka.. w pokoju walają się ubrania.. muszę się za to zabrać.. no i czeka mnie robienie krokietów więc pieczarek muszę naobierać.. eh.. żeby z tym wszystkim podołać to najpierw potrzebna jest kawa ;-)

miłego dnia dziewuszki!

Witam babeczki. U nas zmiany. Wczoraj wkurzyłam się na swojego Artka małego, ponieważ usypiałam go równo godzinę. Cycka potraktował jak smoka. Nie zliczę ile razy w ciągu tej godziny go ssał. Na noc nie dostał cyca w nocy też nie i na drzemce dziś też nie. Mąż mnie wspiera, bo sama chyba bym nie dała rady. Pierwsza koszmarna noc za nami. Strasznie płakał, wchodził na mnie tulił się. Szkoda mi go strasznie, ale już najwyższa pora skończyć z cycaniem. Teraz mam jednego cyca większego od drugiego. Mam nadzieje, że to się wyrówna.

A dziś komp mi coś od rana nawalał, dobrze, że mam drugi. :-p Tylko hasła zapomiałam na bb, potem na pocztę. Ach.....:zawstydzona/y:

Patyczku a widzisz jak to dobrze, że Cie wywołałam :tak: Witaj !!!!
Ja ostatnio też pokupowałam kilka rzeczy na allegro własnie z firmy Next. Kurteczka (15zł), czapka (8zł) i 2 bluzeczki (kazda po 6zł). Jestem baaardzo zadowolona :tak: Zdjęcia sa już na odpowiednim wątku.
Mam nadzieje, że i Ty szybko znajdziesz coś fajnego dla Arturka :tak:

Ja co rusz coś tam kupuje Arturkowi, w każdym miesiącu parę ubranek w większych rozmiarkach. Potem nie będzie płaczu i zgrzytania zębów, jak wyrośnie ze wszystkiego i na gwałt trzeba będzie pokupować ubranka. Moim zdaniem ubrania nexta są nie do zdarcia i są takie sliczne. Ostanio kupiłam Artkowi za 60zł sześć pajacyków z nexta na rozm 92cm. Spodenki dresowe 2 szt za 15zł – super gruba bawełna. Pokażę swoje zdobycze na odpowiednim wątku. Zraziłam się do ubranek polskich firm, raz kupiłam małemu pajaca do spania za 17zł, to po drugim czy trzecim praniu nadawał się na szmaty. Od tamtej pory kupuje na allegro, albo w Tesco jak jesteśmy u teściów z firmy cherokee. A i kiedyś kupiłam pajace firmy Marcinkowski, masakra.
widziałam że piszecie o ciuszkach z allegro.. widzę że połowa BB się tam zaopatruje ;-) przyznam że też obkupuję tam maćka.. i też czyham na jakieś fajne okazje :) nie wiem czy Wy też tak macie ale jak człowiek się czasem wkręci w kupowanie tych ciuszków to kupuje i kupuje i końca nie widać :tak:
Uwielbiam ciuszki z All, chyba jestem uzależniona od kupowania tam

Basiu, ze dwa dni temu pytałaś ile jeszcze pisania doktoratu temu mojemu małżowinowi zostało. On mówi, że ze 2-3 tygodnie. Ale kto go tam wie?:-D

Ja tez mam tak z allegro, że jak się zafiksuję na ciuszki dziecięce, to trudno skończyć kupowąć. Na razie tam nie zaglądam, bo włąściwie wszystko dla chłopców mam. A szafy jakoś nie chcę się rozepchać.:-D
Stasinek rochę przeziębiony, ale nie bardzo. Tyle, że apetytu nie ma.

Zdróweczka dla Stasia.

Patyczku mam nadzieję, że szybko sie uporacie z porządkami i tym szambem i znajdziesz więcej czasu na BB i dla nas:tak::tak: Życzę udanego i owocnego polowanka na Allegro
Jeszcze trochę porządków zostało. Poczekam, aż ktoś mi się Arturem zajmie, żebym mogła na spokojnie sobie dokończyć to sprzątanie. A szambo odetkane. Któryś z majstrów podczas montażu wrzucił szmatę do któregoś odpływu i się zatkało. Wczoraj ojciec przywiózł taką specjalną sprężynę do kanalizacji i odetkali z moim M.

a ja wczoraj odebrałam decyzję z z zusu i rente będe miała aż do sierpnia, a myślałam, że tylko do czerwca :-) codziennie coś fajnego z kaską w tym tygodniu wychodzi, jestem ciekawa co będzie dzisiaj :-p:-D

Mata super wieści. Dziś może jakaś wygrana w lotto…..

bo Ty mróweczko to wiecznie zapracowana ;-):-p udanych zakupów :tak:
mi to sie marzy jakiś wypad na spokojnie bez małej, a nie szybkie zakupy, bo zaraz trzeba na uczelnię :dry:

Ja też marzę o wypadzie gdzieś sama. W sobotę jedziemy do teściów. Zostajemy do środy. To może sobie gdzieś wyskoczę.

Ja juz wykapana,wynalowana,czekam az ksiaze wyszykuje sie i lecimy tez na wspolne zakupki,juz ugotowalam zupke ogorkowa i zrobilam rybe w marchewce dla Marysi:tak:
Ja dziś też będę miała ogórkową. A jak robisz rybkę. Może ja bym Artkowi zrobiła…hm nie przepada to moje dziecię za rybą.

Witam! I melduję że noc minęła spokojnie,a w dziennym świetle rana nie jest aż tak grożna.
Pozdrawiam! I nie pamiętam czy pisałam ale w przyszłym tygodniu M będzie w domu więc pewno mniej mnie na bb

Zuzia buziaczki dla Maciusia. Mój Artuś wczoraj też nabił sobie guza

Hej dziewczyny!:-)
Zuza-oby Mackowi wszystko szybko sie zagoilo!

Ja jestem strasznie spiaca,bo za pozno sie klade,a w tym tygodniu o 6.00 pobudka do pracy.Polozylabym sie,ale Maja juz spala i teraz nie bedzie miala ochoty.....

reklama
Witam
Jakiś czas temu wróciłysmy z spacerku, pogoda fantastyczna!tylko nie wzięłam wózka i Nadia szybko sie zmęczyla...teraz ogląda bajeczki a ja odpoczywam przy kompie :tak:
Jutro mamy gości i bedę musiala jutro cosik przygotować.

Do góry