reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam z rana :-)
Kasiu, Marlenko, Basiu gdzie Wy jesteście
Dziś ciut lepsza nocka, ale ostatnio jak m wstanie i mała sie budzi, to biorę ją do naszego łóżka i na troche jeszcze usypia mała teraz broi a ja tradycyjnie sniadanko i bb ;-)
Kasiu, Marlenko, Basiu gdzie Wy jesteście
Dziś ciut lepsza nocka, ale ostatnio jak m wstanie i mała sie budzi, to biorę ją do naszego łóżka i na troche jeszcze usypia mała teraz broi a ja tradycyjnie sniadanko i bb ;-)
Witajcie o poranku.
Ania obudziła nas o 8, a Juluś jeszcze spi. Ja nerwowo patrzę w banku, i czekam na Matkę Boską Pieniężną do południa może będą...
zaraz chyba pójdę jakieś śniadanko zjem.
udanego piąteczku, babeczki :-)
Ania obudziła nas o 8, a Juluś jeszcze spi. Ja nerwowo patrzę w banku, i czekam na Matkę Boską Pieniężną do południa może będą...
zaraz chyba pójdę jakieś śniadanko zjem.
udanego piąteczku, babeczki :-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witajcie laseczki:-) Ja od 7,30 na nogach. M pojechał dalej załatwiać papierki z autem. Ech ta nasz biurokracja. Teraz popijam kawusię, chłopcy oglądają bajki. Kacper marudzi, że chce już do domku swoejgo wracać i do przedszkola. Muszę dzisiaj wyskoczyć kupić pamiątkę na chrzest.
Marta dobrze, że znalazłaś patent, żeby Mała jeszcze zasneła. Dobre i kilkanaście minut drzemki.
Zuzia biedny Maciuś, aż dostałam gęsiej skórki jak przeczytałam. Mam nadzieję że rana się szybko zagoi. Tak to jest nie da sie mieć oczu wszędzie.
Patyczku mam nadzieję, że szybko sie uporacie z porządkami i tym szambem i znajdziesz więcej czasu na BB i dla nas Życzę udanego i owocnego polowanka na Allegro
Marlenko ale pyszny obiadek miałaś. Mniamciu mniamciu. pogodę masz podobną do naszej tego to Ci nei zazdroszczę. Tak obserwuję i obserwuję i malutko ciebie na BB. Obyś szybko miaął tego anty-wira. Brakuje Ciebie na BB
Mamooot to czekamy, aż małż napisze ten doktorat i będziesz z nami częsciej. Oby szybko i sprawnie Mu to posżło
Marta dobrze, że znalazłaś patent, żeby Mała jeszcze zasneła. Dobre i kilkanaście minut drzemki.
Zuzia biedny Maciuś, aż dostałam gęsiej skórki jak przeczytałam. Mam nadzieję że rana się szybko zagoi. Tak to jest nie da sie mieć oczu wszędzie.
Ja to bym chętnie przyjechała. Pamietasz, że był plan że będziemy jechali w Twoje strony. Ale nic z tego narazie. Teściowa sie rozmyśliła, bo nie zostawi córeczki z dzieckiem samej w domku. Ale może coś jeszcze się pomysli. Nie obiecuję bo wiesz jak to jest. A co do wesel to jedne mamy na Dolnym Śląsku a drugie na Górnym Śląsku więc tra przez Wawę to taka sredniaMam nadzieje, że jakimś cudem uda sie Wam i do Nas przyjechać W końcu nie ma to jak dobrze przetestować autko na dalszych trasach
Gdzie wogóle macie te wesela - to ja Ci zaraz trase przez Wwe opracuje hahahaha....
Robię wszystko co w mojej mocy. Truję i truję zobaczymy jaki będize efekt końcowy;-)Agu ś tak jak rozmawiałyśmy przez telefon, nie podaruje Ci jeśli, nie przyjedzieice!!!! :-);-)
Zuzia my jesteśmy bliżej zachodniej granicy:-(Okolice Jeleniej GóryAgusia na południu...to znaczy PRAWIE koło mnie
Patyczku mam nadzieję, że szybko sie uporacie z porządkami i tym szambem i znajdziesz więcej czasu na BB i dla nas Życzę udanego i owocnego polowanka na Allegro
Marlenko ale pyszny obiadek miałaś. Mniamciu mniamciu. pogodę masz podobną do naszej tego to Ci nei zazdroszczę. Tak obserwuję i obserwuję i malutko ciebie na BB. Obyś szybko miaął tego anty-wira. Brakuje Ciebie na BB
Mamooot to czekamy, aż małż napisze ten doktorat i będziesz z nami częsciej. Oby szybko i sprawnie Mu to posżło
mata-kow
ale za to po drodze masz do mnie i Uli :-)Zuzia my jesteśmy bliżej zachodniej granicy:-(Okolice Jeleniej Góry
Kacprowi się chyba nudzi bez kolegów
Ewunia oby Matka Pieniężna szybko przyszła ;-)
a ja wczoraj odebrałam decyzję z z zusu i rente będe miała aż do sierpnia, a myślałam, że tylko do czerwca :-) codziennie coś fajnego z kaską w tym tygodniu wychodzi, jestem ciekawa co będzie dzisiaj
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Osz TYYYY a ja????????? Zapomniałaś o mnie?!!!;-)Kasiu, Marlenko, Basiu gdzie Wy jesteście
Melduje się z domu! Ł i ja na 14-stą, Bart właśnie pojechał do żłobka- Ł go zawiózł, a my korzystając z okazji wybieram sie na wspólne zakupy już tak dawno nigdzie razem nie byliśmy nawet na głupich zakupach :-)
Macius mam nadzieje że już lepiej z Twoją ranką...
Aguś staraj sie staraj!
Miłego dnia!
mata-kow
bo Ty mróweczko to wiecznie zapracowana ;-) udanych zakupówOsz TYYYY a ja????????? Zapomniałaś o mnie?!!!;-)
mi to sie marzy jakiś wypad na spokojnie bez małej, a nie szybkie zakupy, bo zaraz trzeba na uczelnię
agusia04
Czerwcowa mama'08
Pamiętam Marta pamiętam. Aż mi wstyd. Ale jak jedziemy koło Was to zawsze szybko szybko aby dojechać na miejsce. Już nawet nie chcę nic obiecywać.ale za to po drodze masz do mnie i Uli :-)
Kacprowi się chyba nudzi bez kolegów
A Kacper faktycznie nudzi się. W przedszkolu ma kolegów zorganizowany czas a przede wszystkim kolegów.
A my dzisiaj jedziemy do znajomych na małą imprezkę.
Ostatnia edycja:
mata-kow
Agus spokojnie rozumiem, przecież kawal drogi macie, a jak jesteście juz tak blisko rodziny, to oczywiste, że chcecie jak najszybciej dojechać ale ciągle liczę, że kiedyś nie będziecie tak sie spieszyć ;-)Pamiętam Marta pamiętam. Aż mi wstyd. Ale jak jedziemy koło Was to zawsze szybko szybko aby dojechać na miejsce. Już nawet nie chcę nic obiecywać.
reklama
Podziel się: