reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie moje drogie, niedawno wstaliśmy ;-):zawstydzona/y:

Przebrałam Julce pieluchę po nocy, jak ją posmarowałam, to troszkę przyblakło, i jedna ranka została :tak: ale nie płakała tak bardzo, więc chyba się goi... u Ani za to ok :-)

Dzisiaj śniło mi się, że Ania w szpitalu miała operację na oko, a czekałam na wyniki w ganku u mojego taty w domu, śpiąc z moją ciocią - siostrą mojej mamy... kurde, ale bzdury :-)

A pensja była i pooooszła :angry: w samym makro wydałam 500 zł, na same pieluchy, herbatki i mleko :szok:
później w tesco 100 na art spożywcze i po pensji...

Ciekawe, jak tam Darunia...

Kasiu, pewnie taka szczęśliwa, bo masz M w domu, no nie ;-) ??

udanego dnia kobietki

Tak tak Ewula szczęśliwa :-)
Fajnie , że u twojej kruszyny jest już ładniejsza pupencja. Ja kapałam też i w krochmalu jak mała miała czerwonawą pupcię .
A kasa leci jak woda ........ach ...

Witajcie laseczki moje;-)

Witam Was ze szklanka coli i kanapkami z zoltym serkiem:-ppogoda strasznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,zaraz lecimy odwiedzic R siostre i mame

Ewunia,a mi sie dzisiaj snily trupy:szok:

Kasiunia,pewnie zaraz z mezusiem wybedziecie na jakies zakupki:tak:

Ja posprzatalam domek na blysk,nawet lozka i kanapy odsuwalam,no ale tak to jest jak sie od 6 rano buszuje:sorry:

Milego dnia:-)

Ale ciszaaaaaaa :szok:

u mnie małe śpią, obiad gotowy, zjemy, jak Jula wstanie.
a co do pupy Julki musi ją to bolec, bo nie daje sobie tam domyć czy prysznicem, czy chusteczkami. Płacze, wykręca się, ale jak jej zasmaruję to koniec paczu, Mam nadzieję że szybko jej to wyleczę, bo mi jej żal jak cierpi :szok:

u nas szaro, buro i ponuro... i do tego ciemnooooo :no:

a co tam u Was lejdis, jak Wam mija sobótka?

Witaj Basieńko, super, że fajnie spędziłaś dzień :tak: mnie się marzy wełniany i poluję na takie na allegro, ale muszę się wstrzymać do kolejnego miesiąca :wściekła/y: ale cóż, dzieci są ważniejsze!!!! :tak:

Mam Bepanthen, zasmaruję, zobaczymy.

Zobaczymy, jak będę jej pieluszkę zmieniać, bo jak jej zmieniałam 1h temu, to plamek już prawie nie było, a ranka już mniejsza, a posmarowałam jej Tormentiolem. Zobaczymy, czy da się umyć :szok:

Witajcie,dziewczyny:-)
Biurko ok,tylko trzeba dokupic fotel,bo krzeselko za niskie.

Ewa-oj,biedna Julcia.Dobrze,ze juz jej sie pupcia goi.rzeczywiscie Tormentiol jest dobry,ale maka ziemniaczana to az dziala cuda (w zyciu bym nie uwierzyla,gdybym na wlasne oczy nie zobaczyla).

reklama
Do góry