reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hej
jestem tu nowa (kurcze na watku przywitaj sie tak samo zaczełam;-))
mam córcię Maje z 3 czerwca 2008 urodzonej w 41 tyg. z wagą 4220g i 59cm; siłami natury choć ze wspomaganiem oksytocyny:-)
mam jeszce Julkę pierwszoklasistkę

to tak na początek:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Mona w naszym gronie :-)

A co tam u Was babeczki, moje zarazy walną zaraz w kimono a ja se walnę piffffko - chodziło za mną od tygodnia :-p

A tak to leci pomału....

Witam wieczorkiem
dzisiaj dzień mi zleciał jak nie wiem co, rano na uczelnię, potem zakupy, do domku, obiad był z wczoraj, więc mnie gotowanie ominęło, no ale m oczywiście palcem w domu nie kiwnął:dry: i sprzątanie do wieczora... potem m zasiadł do kompa, to ja męczyłam szydełko i mnie paluchy az bolą, ale za to skończyła kolejnego janioła, zrobiłam pierwszą bombkę i próbuje dziergać kolczyki :tak: ostatnio powera jakiegos dostałam, ale może to i lepiej, bo robię chociaż coś pożytecznego :zawstydzona/y:
dzisiaj cisza na bb :szok: widać, że mężowie z rozjazdów wrócili :-p;-):-D
witam nowa mame i zapraszam do klikania :tak:
Ewunia mam nadzieję, że pupcia Julci szybko się zagoi :tak:
lecę poczytać co tam poklikałyście i śmigam do mojego m, cos ostatnio nie możemy trafić na wspólną częstotliwość :sorry2:

MARTUSIU, każda sie cieszy, że mężowie przyjechali, a ja bym sie ucieszyła, jakbym sie mojego pozbyła i wysłała do roboty, w miejskim urzedzie pracy ma w pon rozmowę, trzymcie babki kciuki!!!

ślicznoty padły, Julka dała się umyć, i schodzi to ładnie, nie wiem, od czego to było... ale walczę :-p

MARTUSIU, każda sie cieszy, że mężowie przyjechali, a ja bym sie ucieszyła, jakbym sie mojego pozbyła i wysłała do roboty, w miejskim urzedzie pracy ma w pon rozmowę, trzymcie babki kciuki!!!

ślicznoty padły, Julka dała się umyć, i schodzi to ładnie, nie wiem, od czego to było... ale walczę :-p

Oj Ewunia uwierz że jakby męża przez 4 lata nie było to byś się cieszyła że wrócił do domu:tak:

pozdrawiam i idę nacieszyć się M;-):-p:tak:

Domyślam się, ale ja za swoim nie mam czasu zatęsknić, bo tę gębę widzę codziennie, ale mam nadzieję, że w poniedziałek sytuacja się zmieni!!!

czesc dziewczyny! witaj mona wśród czerwcowych mam :happy: ale dzisiaj cisza na głównym wątku.. gdzie Wy się podziewacie wszystkie?? ja własnie obiadek robie.. M śpi..maciek chyba też zasnął bo zostawiłam go w łóżeczku i jest cisza.. zaraz pójdę sprawdzić :tak:oj coś czuję że będę miała chwilę dla sibie skoro moi mężczyźni pousypiali :-) może coś fajnego w tv będzie :-) buziaki i miłej niedzieli w gronie rodzinnym!!

Witanko!
u mnie Juluś śpi, młoda broi i gada do swoich nóżek ;-) obiadke mam gotowy, tylko ziemniaczki wstawić, a dla Julki mam zupkę. u nas szaro i buro... ale dosyć ciepło.

udanej niedzielki kobietki!

reklama
Ło matko a wy gdzie ? scooby doo where are you ?
Ja sobie klikam bo m na chwilę wyszedł a mała na razie siedzi i ogląda reklamy więc mam chwilunię
U nas niedzielka minęła spokojnie , czekam na mamę ma przyjść z winkiem a tak to kościółek , obiadek , prasowanko a teraz relaks i bb ole :-)
Marlenka a ty gdzie ? jak sprzęcik ?
Agula, Lila , Daruunia , Mata , Głuszek , dziewczynki do tablicy

Do góry