reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hej
jestem tu nowa (kurcze na watku przywitaj sie tak samo zaczełam;-))
mam córcię Maje z 3 czerwca 2008 urodzonej w 41 tyg. z wagą 4220g i 59cm; siłami natury choć ze wspomaganiem oksytocyny:-)
mam jeszce Julkę pierwszoklasistkę

to tak na początek:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Mona w naszym gronie :-)

A co tam u Was babeczki, moje zarazy walną zaraz w kimono a ja se walnę piffffko - chodziło za mną od tygodnia :-p

A tak to leci pomału....

Witam wieczorkiem
dzisiaj dzień mi zleciał jak nie wiem co, rano na uczelnię, potem zakupy, do domku, obiad był z wczoraj, więc mnie gotowanie ominęło, no ale m oczywiście palcem w domu nie kiwnął:dry: i sprzątanie do wieczora... potem m zasiadł do kompa, to ja męczyłam szydełko i mnie paluchy az bolą, ale za to skończyła kolejnego janioła, zrobiłam pierwszą bombkę i próbuje dziergać kolczyki :tak: ostatnio powera jakiegos dostałam, ale może to i lepiej, bo robię chociaż coś pożytecznego :zawstydzona/y:
dzisiaj cisza na bb :szok: widać, że mężowie z rozjazdów wrócili :-p;-):-D
witam nowa mame i zapraszam do klikania :tak:
Ewunia mam nadzieję, że pupcia Julci szybko się zagoi :tak:
lecę poczytać co tam poklikałyście i śmigam do mojego m, cos ostatnio nie możemy trafić na wspólną częstotliwość :sorry2:

MARTUSIU, każda sie cieszy, że mężowie przyjechali, a ja bym sie ucieszyła, jakbym sie mojego pozbyła i wysłała do roboty, w miejskim urzedzie pracy ma w pon rozmowę, trzymcie babki kciuki!!!

ślicznoty padły, Julka dała się umyć, i schodzi to ładnie, nie wiem, od czego to było... ale walczę :-p

MARTUSIU, każda sie cieszy, że mężowie przyjechali, a ja bym sie ucieszyła, jakbym sie mojego pozbyła i wysłała do roboty, w miejskim urzedzie pracy ma w pon rozmowę, trzymcie babki kciuki!!!

ślicznoty padły, Julka dała się umyć, i schodzi to ładnie, nie wiem, od czego to było... ale walczę :-p

Oj Ewunia uwierz że jakby męża przez 4 lata nie było to byś się cieszyła że wrócił do domu:tak:

pozdrawiam i idę nacieszyć się M;-):-p:tak:

Domyślam się, ale ja za swoim nie mam czasu zatęsknić, bo tę gębę widzę codziennie, ale mam nadzieję, że w poniedziałek sytuacja się zmieni!!!

czesc dziewczyny! witaj mona wśród czerwcowych mam :happy: ale dzisiaj cisza na głównym wątku.. gdzie Wy się podziewacie wszystkie?? ja własnie obiadek robie.. M śpi..maciek chyba też zasnął bo zostawiłam go w łóżeczku i jest cisza.. zaraz pójdę sprawdzić :tak:oj coś czuję że będę miała chwilę dla sibie skoro moi mężczyźni pousypiali :-) może coś fajnego w tv będzie :-) buziaki i miłej niedzieli w gronie rodzinnym!!

Witanko!
u mnie Juluś śpi, młoda broi i gada do swoich nóżek ;-) obiadke mam gotowy, tylko ziemniaczki wstawić, a dla Julki mam zupkę. u nas szaro i buro... ale dosyć ciepło.

udanej niedzielki kobietki!

reklama
Ło matko a wy gdzie ? scooby doo where are you ?
Ja sobie klikam bo m na chwilę wyszedł a mała na razie siedzi i ogląda reklamy więc mam chwilunię
U nas niedzielka minęła spokojnie , czekam na mamę ma przyjść z winkiem a tak to kościółek , obiadek , prasowanko a teraz relaks i bb ole :-)
Marlenka a ty gdzie ? jak sprzęcik ?
Agula, Lila , Daruunia , Mata , Głuszek , dziewczynki do tablicy

Do góry