reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ehhhh a u mnie katastrofy...najpierw Maciek się przewrócił i potłuk nadgarstek, tak że dotchnąć się nie pozwolił...a przed chwilą tak walną o szafkę że ma ranę na brwi na centymetr...niby nic ale głęboka. U nas nie ma szpitala a najbliższy o 25 km. Mogłabym prosić sąsiada...tylko wypiłam piwo i w szpitalu mi jeszcze sprawe zrobią...wrrr a normalnie nie pije:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Same wypadki to nic dziwnego przy dzieciach...tylko zła jestem na siebie o to piwo bo leżało sobie od niedzieli w lodówce i akurat dziś mi się zebrało na relaks przy serialach:sorry::zawstydzona/y::dry:
Pocieszam się tym że od jutra mąż będzie w domu i troski rozłożą się na dwa. I tak myślimy żeby jednak znalazł pracę przy domu, nawet za najniższą krajową a na fuchach dorobi, ja też do pracy wrócę i damy radę...a niech już będzie w domu

Zuzkus buziaki dla łobuziaka Maciusia :tak: może tylko się biedaczek potłukł, a to nic groźnego, wszystko na dzieciach sie szybciutko goi :tak: trzymam kciuki za Wasze plany odnosnie pracy, a m pewnie znajdzie lepiej płatną prace niż Wam sie wydaje, bo teraz fach w cenie :tak:
a ja dziś sobie seans zrobiłam filmowy, Dobrusia nie da nic obejrzec, bo co chwile tv wyłącza, bajek się domaga, a teraz jak usiadłam to wszystko po kolei jak leciało:eek: na hosuie się poryczałam :zawstydzona/y: do tego szydełko (nie lubie robic tylko jednej rzeczy :sorry2:) i mam kolejnego aniołka :-)

Już się trochę uspokoiłam...a Maciek usnął Rana jest głęboka bo nabił się na klamkę od szafki. Ale już wygląda ładnie.

Na początku wyglądało to strasznie bo buchnęła krew, starszaki płaczą, Maciej cały zalany krwią się wyrywa, ale kazałam Ani przynieść miseczkę z zimną wodą i zmieniałam okłady żeby nie przypuchło, a przede wszystkim żeby zobaczyć jak to faktycznie wygląda

Mata zazdroszcvzę Ci tych zdolności bo ja to jeśli chodzi o szydełko, druty i inne takie to jestem kompletne beztalencie...a może po prostu brak mi do tego cierpliwości:confused::sorry::-D

reklama
Do góry