reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie, ale się tu śmiesznie zrobiło, a Wy, baby tylko o rąbaniu dziadków myślicie :-p

KASIU, szerokiej drogi do domku!!!

MARTUSIU, mogę u Ciebie te grzybki - halucynki dostać?? :rofl2:

DARUNIA, Ty jeszcze w pracy?

BASIA, jak się czujecie? widzę, ze coraz lepiej :-p humorek dopisuje ;-)

U nas małe posnęły wreszcie, miałam niespodziewanego gościa, otóż wpadła z wizytą... położna :szok: a Julka zrobiła taką rozpierduchę w pokoju i nie zdążyłam tego uprzątnąć :szok::-D ale wstyd :-D ale babka fajna, pogadałam z nią, zabrała się i poszła... zupinka w trakcie gotowania, małe już po obiedzie i lulają...

u nas szaro, buro bleeeeeeee

reklama
Oj Aga teraz to bym spieła tyłek a robiła wszystko żeby do Kraka zawitać. Wiesz .... Daria ma i środki i możliwości na wyegzekwowanie niegrzecznej cioci z danej obietnicy :-D:-D:-D
Choć ja osobiście bym zaryzykowała takie małe macanko - przeszukanko w stylu i wykonaniu Daruni :-p:tak:

Uleńka a Ty się gdzie zawieruszyłaś ???????
Patyczku a co tam u Ciebie? Widze, że jesteś ale nic nie piszesz. Jak Wam się mieszka w nowo wyremontowanym mieszkanku ??

Noo Ona to chyba tak właśnie "popracowała", że teraz sie doczekac nie może hahahah ..

Namierzyła mnie:zawstydzona/y: Basia,:-):-):-)
W nowo wyremontowanym mieszkanku mieszka się tak - sprzątam, sprzątam, sprzątam.... i końca nie widać, bo .........pomaga mi mój kochany syneczek:-):-p:-p:-p
Zaglądam często na bb, ale ciągle mi ktoś przerywa, a to telefon, a to Arturek. Na allegro poluję na kurteczkę zimową dla Artura, moja ulubiona firma to Next:zawstydzona/y: i tak czekam i czekam, aż ktuś cuś wystawi w jakiejś fajnej cenie.:-p I tak co jakiś czas odświeżam swoje zakładeczki. Mam jeszcze dodatkową robotkę - po przenosinach, odłożyłam furę za małych ubranek Artka i zamierzam wystawić je na allegro. Już raz bateria mi padła w aparacie:zawstydzona/y::-p:-p, a nawet 1/2 zdjęc nie zrobiłam.
Po remoncie, pojawił się pewien problem, w łazience w piwnicy wybija szambo w wannie:confused::wściekła/y: Żadne środki nie pomagają i chyba czeka nas rozkopywanie:wściekła/y:

Pomocnik uczepił mi się nogi i mnie odciąga zazdrośnik wylał rosól na podłogę i na siebie:szok:

Nooooooooo bez przesady :dry:. Aż tak źle ze mną nie jest :-D:-D:-D
A do tego ja pisałam o pięknej i powabnej kobiecie o imieniu Daria i nijak sie to nie ma do starego, spoconego dziada !! :-D:-D
Ty za to o grzybkach halucynogennych piszesz .... I komu Tu odbija ?! :-D:-D

Co do samopoczucia to tak jak wcześniej pisałam, nie mam żadnej poprawy - niestety.
Ale humorek mam bardzo dobry. Agusia mi go swoim telefonem poprawiła !!!

Basieńko :-D:-D:-D chociaż Wy mi jakoś humor poprawiacie, bo ja mam coraz gorszy i chce mi się płakać, ot tak :-(

Moje ślicznoty jeszcze śpią. Pewnie niedługo wstaną

jestem.. michał kąpie maćka więc mam chwilkę..

mata-kow poprzeglądałam kilka obrazków z tym haftem matematycznym.. śliczne.. ale roboty pewnie też przy tym sporo..

widziałam że piszecie o ciuszkach z allegro.. widzę że połowa BB się tam zaopatruje ;-) przyznam że też obkupuję tam maćka.. i też czyham na jakieś fajne okazje :) nie wiem czy Wy też tak macie ale jak człowiek się czasem wkręci w kupowanie tych ciuszków to kupuje i kupuje i końca nie widać :tak:

oki.. śmigam jakąś kolacyjkę dla mnie i dla m zrobić. Bo jak tylko m uśpi maćka to chcemy zasiąść przed tv i oglądnąć Housa z kompa.

tak więc buziole!

p.s. Ewa głowa do góry! jutro będzie lepszy dzień - jak chcesz to zaraz zrobię zamówienie w Twoim imieniu! ;))

Ostatnia edycja:
U nas Juluś po kąpieli, Anię zaraz wykąpiemy. Zaraz obejrzę swoje tasiemce na TVP2 a potem nie wiem...
pewnie sporządzę listę zakupów, bo spodziewam się MAtki Boskiej Pienieżnej jutro :tak:

Ewcia u mnie tez jutro kaska,wiec dzisiaj juz robie liste:-D;-)

Dziewczyny fajnie dzisiaj popislalyscie,mega sie usmialam:-D:-D:-D

Marynia moja juz spi ja czekam na R,moze mi jakies pifffo przywiezie,a u mojej kolezanki czeka na mnie ten slynny bb-owy Desperados:-pprzywiezli mi z Pl,juz sie nie moge doczekac zeby sprobowac:-ppogoda do bani,nie mozna nawet spacerowac,wiatr straszny do tego leje jest fatalnie,na jutro planow nie mam:tak:

Basiu R robil dzisiaj dorsza z ziemniakami i salatka ze sloika:-p

reklama
Basiu, ze dwa dni temu pytałaś ile jeszcze pisania doktoratu temu mojemu małżowinowi zostało. On mówi, że ze 2-3 tygodnie. Ale kto go tam wie?:-D

Ja tez mam tak z allegro, że jak się zafiksuję na ciuszki dziecięce, to trudno skończyć kupowąć. Na razie tam nie zaglądam, bo włąściwie wszystko dla chłopców mam. A szafy jakoś nie chcę się rozepchać.:-D
Stasinek rochę przeziębiony, ale nie bardzo. Tyle, że apetytu nie ma.

Ostatnia edycja:
Do góry