reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata mam nadzieje, że ta "drewniania-rewolucja" w piwnicy szybko się zakończy i Dobrunia szybko uda sie na zasłużony i dłuuuuugi wypoczynek !!!
A może idź i wykręc korki w piwnicy. Wątpie żeby sąsiad po ciemku rąbał - drewno ;)))
mała odpadła jak ją miałam na kolanach i odłożyłam ja do łóżeczka, na razie śpi, a sąsiad dalej szaleje, dziadek się chyba wiagry nałykał, bo juz godzinę rąbie to drewno :eek: korków nie wykręcę, bo każdy ma od swojej piwnicy u siebie w domu :cool2: a poza tym mamy w piwnicy duże okna i jest jasno :sorry2:

reklama
Hahaha dziewczyny ale dajecie czadu z tym dziadkiem... :-D

Agu ś tak jak rozmawiałyśmy przez telefon, nie podaruje Ci jeśli, nie przyjedzieice!!!! :tak::wściekła/y::-);-)

Witajcie laseczki ogródki podlane ???
Ja miałam dziś bardzo upierdliwego klienta ale sobie w końcu poszedł , uff
Daruunia popracuj troskę z m to może szybciej dostaniesz @ :cool::cool:
U nas też pada ....ja niedługo zbieram walizeczki i jadę do domciu :-D

Zuzia ja tez myślałam z tym przytulaniem o dzieciach , w końcu masz niezłą gromadkę

Oj Aga teraz to bym spieła tyłek a robiła wszystko żeby do Kraka zawitać. Wiesz .... Daria ma i środki i możliwości na wyegzekwowanie niegrzecznej cioci z danej obietnicy :-D:-D:-D
Choć ja osobiście bym zaryzykowała takie małe macanko - przeszukanko w stylu i wykonaniu Daruni :-p:tak:

Uleńka a Ty się gdzie zawieruszyłaś ???????
Patyczku a co tam u Ciebie? Widze, że jesteś ale nic nie piszesz. Jak Wam się mieszka w nowo wyremontowanym mieszkanku ??

Noo Ona to chyba tak właśnie "popracowała", że teraz sie doczekac nie może hahahah ..

Wariatka!!! :-D:-D:-D;-)

reklama
Do góry