reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu o przytulaniu jak pisałam to myślalam o Maćku bo jak męża nie ma to spał ze mną w łóżku

Mata współczuję tych nocek z Dobrusią. U mnie czasem Mciek zapłacze ale daje wody i śpi dalej

Daruniu nie przepracowuj się;-)

Agusia a Ty gdzieś wyjeżdżałaś:sorry2: bo ja chyba nie w temacie:zawstydzona/y:

Lilianko ja mam ten luksus że każde ma swój pokój:cool2: myśleliśmy do naszej sypialni kuypić nowe takie typowe łóżko szerokie...no ale są teraz ważniejsze sprawy i trzeba trochę pooszczędzać. Spimy 0d 10 lat na wersalce pośpimy i 11

Marlenko mlekołaki to płatki-chrupki do mleka
7043.jpg

reklama
U mnie będzie przerąbane, bo Julka wstala po 10 :szok: i caly czas łazi i marudzi... teściowa mnie wkurza i chyba zaraz jej powiem co myślę, uczynię poprawkę do dwóch ostatnich awantur... bo jednak nie wszystko zrozumiała, a wyrażałam się dosyć jasno :wściekła/y:

Adam wyjechał w rozjazdy, ja siedzę ze ślicznotkami w domu. Zaraz się muszę wziąć za obiad, nie mam za bardzo pomysłu, ale coś wymyślę ;-)

Czekam Basiu dalej, czekam... ;-):sorry2:

Ewunia alesz Ty masz tą teściową...

Agusia, dopiero oczytałam Twojego posta, bo mniej wiecej w tym samym czasie napisałyśmy...
Gratuluje zakupu new car! :-)

My juz po spacerko-zakupach. Mała przewala sie w łóżeczku i am nadzieję, że niedługo grzecznie usnie. U nas dzisiaj tak ciepło i słonecznie jakby wiosna była:tak:
Mała nie szybko zaakceptowała dziadka i fajnie sie bawiła ;-)
Agusia no to już dalsze wyjazdy nie straszne z nową furą, obyście byli z niej zadowoleni :tak:
Zuzkus mała jak wstaje w nocy, to ryk jakby ze skóry ja odzierali, picie odpycha, smoka nie chce, na ręce nie chce, połozyc się nie da, tylko sie drze:eek:
Ewunia może teściówce dziś zaserwuj obiadek z taka przyprawą :sorry:

lecę bo mała cos usnąć nie może

Ja już po spacerku, pogoda u nas śliczna, maciek śpi na tarasie, zupa się gotuje, a w domu sajgon! Mam taki bajzel że nie wiem od czego zacząć.. zacznę więc od drugiej kawki i kawałka ciasta.. albo czekolady! byleby podniosło poziom glukozy i endorfin :-D

Ewa te Twoje księżniczki to pięknie śpią! u nas maciek wstaje wcześnie.. w ogóle od dłuższego czasu muszę go brać nad ranem do nas bo wstaje i zaczyna popłakiwać.. w ogóle strasznie się wierci i rozpycha :) co do teściowej to wspieramy Cię! może do niej trzeba mówić w jakimś innym dialekcie? ;-)

zuzkus gratuluję pokoiku :-) nas prędzej czy później też to czeka.. ja to już nawet kombinuje jak mu ściany pomalować choć pewnie prędko nie wyprowadzimy maćka z naszej sypialni.

Mata-kow Ty mi powiedz jakie te kartki na Święta robiłaś bo też szukam jakiegoś pomysłu.

Liliana u nas zamiast mlekołaków są corn flakesy, jaśki i inne płatki śniadaniowe :tak:

Agusia - że tak po babsku spytam: a jaki kolor ma autko? :tak: no gratulacje z nowego zakupu! niech samo się prowadzi! :-)

bbakania - pożyteczni są tacy bracia co obiad zrobią.. szkoda że moi mieszkają 200 km stąd! a mam ich czterech.. to dopiero jest garnizon :-D

dobra.. robię tę drugą kawę bo woda już dawno się przegotowała.. no zabieram się za ogarnianie mieszkania.. a w szczególności kuchni.. któraś chętna do pomocy? ;-):-)

Agusia a Ty gdzieś wyjeżdżałaś:sorry2: bo ja chyba nie w temacie:zawstydzona/y:
My wyjechaliśmy do rodzinki. Jesteśmy na południu. W niedzielę siostra m chrzci dziecko więc pewnie ewakuacje zrobimy w połowie następnego tygodnia albo i później

Agusia - że tak po babsku spytam: a jaki kolor ma autko? :tak: no gratulacje z nowego zakupu! niech samo się prowadzi! :-)
Tak po babsku to czarrrrny;-) Moje kolorki aut to albo czarny albo srebrny

M
Mała nie szybko zaakceptowała dziadka i fajnie sie bawiła ;-)
Agusia no to już dalsze wyjazdy nie straszne z nową furą, obyście byli z niej zadowoleni :tak:
Dobrze, że Dobrusia fajowsko się bawiła. Pierwsze koty za płoty;-)
A autko będzie miało test jak wrócimy bez problemu do domku to znaczy że nie jest źle

C
Agusia, dopiero oczytałam Twojego posta, bo mniej wiecej w tym samym czasie napisałyśmy...
Gratuluje zakupu new car! :-)
Nie dziękuję;-) Jak przejdzie testy to dopiero nisko się ukłonię. Ja to teraz Damianowi truję, żeby zrobić wypad na zwiedzanie Krakowa i kawusię u WAS o ile nie bylibyście w pracy. Ale to narazie mój plan zobaczymy co będzie

Agusia gratuluje nowej furki. I mam nadzieje, że Twoje kaszlaczki szybko sie dokutują. W końcu niebawem czeka Was rodzinna imprezka :tak:
Nie dziękuję;-) Ja też mam nadzieję że do niedzieli chłopcy nie będą kaszleć. Odbębnimy chrzciny i luzik do przyszłego roku. Szykują się nam 2 wesela w czerwcu i lipcu;-)

Altaya kartki robię haftem matematycznym, coś a'la to
Picasa Web Albums - EwaiMario - Haft matematy...
ale dopiero sie tego uczę ;-)

sąsiad już ponad pół godziny rąbie drewno w piwnicy, że aż mi meble w pokoju podskakują, a kawałki drewna odbijają sie o metalowe drzwi i niesie sie po całej klatce :wściekła/y: a mała do spania, tylko jak w takim chałasie, jak ja najmniejszy szmer budzi :dry: no i mi sie drze...

reklama
Do góry