reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam w tym pieknym dniu! u nas sliczne słonko więc na spacer wybierzemy się chyba wcześniej :-) przed chwilą m pojechał do pracy, wcześniej wszyscy zjedliśmy śniadanie, maciek jeszcze pomachał przy oknie tatusiowi.. tylko że bardziej niż machaniem i tatusiem był zainteresowany sznureczkiem do spuszczania rolet :-)

mata jakie karteczki robiłaś na święta? bo ja w tym roku też chcę sama zrobić i szukam pomysłu. Lubię bawić się w takie różne plastyczne rzeczy :-) dobra.. zmykam sprzed kompa.. idę maćka ubrać bo w piżamie biega ;-)

reklama
Witajcie moje babiszonki :-)

Ja na chwilku, zameldowac ze zyje :tak: Na szczescie(odpukac) choróbsko nie złapało :tak: i siedzimy sobie dalej u rodzicow :-) Ola oczywiscie wniebowzieta i rozpuszczana (ale pod okiem mamusi :-p) Gorzej w nocy... nadal ma fazy na wycie z niewiadomego powodu :zawstydzona/y: a jestem pewna ze jej nic nie boli, bo jak tylko przytule lub wezme na rece od razu zero placzu :zawstydzona/y: Nie wiem co o tym myslec... ehh Ze spacerkami krucho, bo pogoda nieteges, wialo wczoraj ze glowe urwac chcialo...
Lece nadrabiac zaleglosci :tak:
Usciski :tak:

Witam i ja!
U nas pada deszcz więc ze spacerku nici:no::dry: Maćka znowu coś obsypało:eek::blink: od 3 tygodni wybieram się z nim na szczepienie to 14 miesiąc...ale albo ma katar, albo biegunkę, albo go coś wysypie:dry:
Wczoraj zapomniałam się pochwalić zrobiłam z pomocą koleżanki przemeblowanie i Maciuś ma już swój pokoik a my swoją sypialnie. Dzieci były tak przejęte że wszystkie spały u Maćka:szok::tak::-D a ja sama:szok::szok::szok: w sypialni...nareszcie. Ale boję się że szybko mi będzie tego przytulania w nocy brakować. Zresztą jak znam sprawę to jeszcze nie raz któreś przytupta;-)

Tyle u mnie pozdrawiam!!!:-):-):-)

Zuza ty masz się do koggo przytulić , co ?
Ja nadal śpię z małą ale na razie nie ma m więc jest luzik a nawet jak jest to spoko loko.
Ja raczej oddzielnego pokoju nie zrobię - cały czas plany , plany................
Miłego dzionka laseczki - :happy2:

Hej kobitki
Zuzkus no to wreszcie doczekałaś sie wolnego (przynajmniej część nocy ;-)) łóżka, a m niedługo zjedzie i duże łóżko sie przyda :-p
Kasiu może i u Ciebie plany sie w końcu zaczną urzeczywistniać:tak:
u nas nocka taka jak dawniej, czyli do niczego, juz sama nie wiem o co dzisiaj jej chodziło :eek: ale chociaz nie marudzi od rana :sorry2:
zaraz ma mó ojciec przyjechać (jak bylismy u niego na wszystkich świętych, to mała się rozryczała i musielismy sie ewakuowac, może na własnym terenie bedzie lepiej ;-)). Słoneczko łądne, więc na pewno zaliczymy spacerek :tak:

Witanko ;-)

u nas nocka ok, małe przepsały ładnie. Ania już nie śpi jest po śniadanku, a Julka jeszcze śpi :szok: niedługo Adam pojedzie w rozjazdy, to zostanę z nimi sama :tak:

u nas pochmurno ale nie pada. Za to zimno brrrrr

udanego dnia babeczki

Witam Serdecznie ze słonecznego Z.. Centrum :)
My dzisiaj od 7 na nogach, Fabianek jak zwykle zrobił nam pobudke, cos ostatnio kaszle.
Ja juz po sprzeczce z m,tak mnie dzisiaj napiał, myslalam ze go udusze:wściekła/y:
Siedzimy teraz z Nadia i zajadamy mlekołaki :) oczywiscie przy laptopie.
Mata Ty to masz z tymi nockami ... współczuje :-(
Ewa niezla melodie do spania mają Twoje córeczki :)
Zuzkus ja tez planuje wyslac Nadia do drugiego pokoju ale Fabian ma ten alergiczny kaszel i boje sie ze bedzie ja budził..

Ide zrobic sobie II Caffe :) :-)

Hejka:-)

Lili co to sa mlekolaki??ja juz po kawce nr2 i jeszcze przedemna kawka nr 3,bo zabieram babcie na spacer:tak:
Marysia od rana chodzi za mna krok w krok i pies tez:sorry:poukladalam w szafie,ogarnelam chalupke,dzisiaj gotuje R,wiec mam luzik

Ewcia,ale dziewczynki masz na medal,idziesz dzisiaj na spacerek?
Kasiu jak tam w pracy?
Joasiek dobrze,ze sie nie rozchorowalas!:tak:
Zuzia gratuluje odzyskania sypialni:tak:
Mata wspolczuje nocki:tak:
Jola fajnie,ze Mikolaj maluje!

Milego dnia:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie laseczki. Melduję że żyję. Wykorzystuje, że jestem sama w domku z chłopcami. Muszę sie pochwalić że kupiliśy wwczoraj autko Opla omegę w kombiaku:-D:-D:-D M własnie jeździ i załatwia papierki urzędowe. Dzieciaczki coś pokasłują, ale zawsze tak mamy jak przyjeżdżamy pewnie przez zmianę klimatu:tak::tak:

Marta mam nadzieję, że Dobrusia w domku nie będzie płakałą jak dziadek przyjdzie. Co swój teren to swój;-):tak:

skorpiony to dobre stworzonka :-)
Tak tsk bardzo dobre stworzonka:-p:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja sama z butelka wina pod kocem,ale znajomi mi pewnie na to nie pozwola:-p
No nie wierze w to co czytam. Sama?????????:szok::szok::szok::szok: Nie ma takiej opcji. Po pierwsze znajomo Ci na to nie pozwolą a po drugie ja też się na to nie zgodzę;-):-D

@ mi sie spóźnia :sorry::confused: ale nie przypominam sobie sytuacji, żeby mogło dojśc do zapłodnienia :-D:oo2::ninja2::rolleyes: ooo coś mnie brzuchol zaczął pobolewac, może zarz dostanę :tak:
No i jak tam Kochana. Będzie rodzeństwo dla Bartusia?? Czy jeszcze nie teraz??;-):-)

Ehhh mam ogólnego doła jak kazdej jesieni... ogólnie chodze zła jak osa, siedze cały dzien w domu z Nadia, pozniej wraca Fabian itd. Sprzątanie!!! gotowanie i taka cholerna monotonia - mam dosc, mysle nad powazną zmiana w moim życiu :confused:
:-D:-D:-D:-D Skąd ja znam taki schemat dnia:tak::tak::tak::tak:
Liluszka aby do wiosny:tak::tak::tak:

Przepraszam że tylko tyle odpisałąm ale chłopcy jeden przez drugiego coś chcą ode mnie. Oszaleć mozna:-D:-D:-D:-D Moi Kochani synusiowie;-)

reklama
Dzień dobry!
Melduje się z pracy, robotki troszke mam, dlatego tysz się nie rozpiszę :sorry2:

Życzę Wam miłego dnia, u na s w Kraku-obecnie w Wieliczce pogoda do bani... pada, siąpi, brzydko, szaro, buro i ogólnie bleee

Bart w żłobku ;-):-)

Do góry