reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj tak tak ja lubie scorpiony :)

Marleno zwariowalas sama po kocem z butelka wina??? NIEEEE absolutnie Nieee :)))) - co do sukienki hmmm ja wole opcje jeansy i super - duper TOP

Ja w styczniu mam 30 stkę i chyba tez zorganizuje Jumpreze :-)

reklama
Witam wszystkie lachonki i pozdrawiam!

U mnie humor już lepszy, bo sobie powtarzam że nigdy nie jest tak żle ...żeby nie mogło być gorzej więc trzeba się cieszyć z tego co jest.

Basiu datę już poprawilam:tak: a nalewek też nie lubię, wolę piwko!

Idę jeszcze sprawdzić roślinki na ZI i do łóżka z super książką:tak:

Hejo wieczorkiem... moje królewny już walnęły i jak dobrze pójdzie, będę je mieć z głowy do rana ;-)

Basiu, ja bym sobie piffko walnęła... przejdzie mi pensja w piątek, i kupę sobie :-p a nalewki bleeeee, Adam chcial mnie ajerkoniakiem raczyć... to nie dla mnie ja z tych niepijących :-p

cosik mnie łeb pobolewa, chyba idzie zmiana pogody...

A! powiem Wam numer , oglądam pogodę, a po niedzieli ma być 13 stopni :szok: na + oczywiście :-)

Basiu nie odchodż, zostań jeszcze chwilkę!!!:-):-):-)

A czytam jak zwykle Fleszerową-Muskat:tak: dostałam jej trylogię "Tak trzeba" Uwielbiam tę pisarkę

Basiu, wróć!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

kurde nie jestem meteopatką, ale łeb mnie napitala, że będę chyba musiała wziąć procha :no: małe na szczęście śpią, to o tyle dobrze ;-)

Witam wieczorową porą :-)
Zuzkus fajna książka powiadasz... ja ostatnio trafic nie mogę na coś dobrego, w naszej bibliotece wszystko co fajne juz przeczytałam, a na kupno co chwile książek to mnie nie stać:sorry2: ostatnio wieczory spędzam przy szydełku (aniołki, gwiazdki itd.) lub robiąc kartki na Boże Narodzenie, bo jak nie patrzeć coraz bliżej święta, coraz bliżej święta... :-D
Basiu i jak tam gorrrąca kąpiel?
Ja to bym chciała podobnie jak Wilmek jakąś pace na pół etatu blisko domu, ale u nas praktycznie nie ma żadnego wyboru i ludzie biorą jak leci (znajoma z mgr od pół roku szuka pracy i bezskutecznie aplikuje nawet na pakowacza towaru :eek:), póki co odpuściłam sobie, renta będzie do czerwca, więc czasu trochę mam ;-)
My dzisiaj wyskoczyliśmy na małe zakupki i m po mału zamyka sprawę z tą durną uczelnią, miejmy nadzieję, że znów z czymś mu nie wyskoczą :dry:

reklama
witam i ja padam na ryjek chciała bym zamknąć oczy i zeby był już styczen ledwo się zaczyna a ja już nie daje rady :-:)zawstydzona/y: nie mam czasu na nic nawet dziś pranie robiła mi moja mama idzie oszaleć :-(
Mikołaj cały dzień dziś siedział i malował sobie farbkami :tak: tylko mój malarz tak malował że kartka czysta a ręce buzia i cały stół pomalowany :-D

Do góry