reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Oj , tak ale z kolei przy babci dzieciak jest bardzo rozpieszczany a przy dzieciakach się inaczej rozwija , ale tak jak piszesz jakiś klubik i byłoby nice :-D
Ja na razie latam 3 razy w tygodniu ze starszą na siatkę dopóki ma chęć i zapał a niech sobie biega , taki 1,5 wycisk jej się przyda :-)

Witka-kitka:-D;-)

Wlasnie zasiadlam do kompa(zepsutego) no,ale nie daje rady siedziec tak i patrzyc w sciane,postanowilam wiec odpalic to cudo:-pdzionek fajny,rano polozylam sie z Marysia na drzemeczke,poetm ugotowalam pycha obiadek i wyruszylam po widelczyk i talerzyk dla Marysi,pogoda straszna wieje,leje,brrrrrr

Kasiunia i jak spedzasz dzisiejszy dzionek???jadlas juz torcika lub cos slodkiego:-pa moze piweczko???

Ewuniu kochana co tam u Ciebie slychac,spia juz krolewny???czytalam,ze wracasz do pracy(juz niebawem)bede trzymala kciukasy za Ciebie:tak:

Basiu co robisz,ze Cie nie ma??

Lili,Mata,Agusia jakie plany na wieczorek???

Milego wieczorku:tak:

witam i ja was kobietki ja tylko z życzeniami do naszej Kasi :-D
wszystkiego naj naj naj naj z okazji urodzinek :tak:
mam nadzieje że nie zapomniałyście o mnie :-D
U nas wszystko ok tylko czasu zaczyna brakować bo u nas zaczoł się już sezon świąteczny :tak: M teraz prawie cały czas na wawe jeździ z mebelkami . Mikołaj dzięki Bogu zdrowy i grzeczny :tak:

Hallo!:-)

Kasiau-najlepsze zyczenia urodzinowe,spelnienia marzen!!!!!!!:-)

Altaya-moja coreczka chodzi do zlobka,w ktorym ja pracuje:-)wiec mam sytuacje uproszczona.I w zlobku ladniej je niz w domu,no ale te choroby,przeziebienia....

A ja dzis bylam na lowach w Ikei;-)Oprocz wielu pierdolek kupilam sobie skromne biureczko pod laptopa:-)

Ewuniu kochana co tam u Ciebie slychac,spia juz krolewny???czytalam,ze wracasz do pracy(juz niebawem)bede trzymala kciukasy za Ciebie:tak:

Marlenko, małe zarazy jeszcze nie śpią, ale liczę że zaraz Julka walnie w kimono. Ania turla się po łóżku i zaśmiewa się artystka w głos :-)

A do pracy wracam, bo nie mam innego wyjścia, musi ktoś w tym domu zarobić na pieluchy i mleko i niestety padło na mnie. Doszły mi jeszcze 2 dni opieki i oficjalny termin to 21 stycznia. już drżę na samą myśl brrrrrrr

Joluś, witaj, fajnie że się odezwałaś. Pomyślałam sobie o Tobie a tu ryp, jak miło :-)

a jak tam nasz jubilatka się ma??? Kasiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, żyjesz?

Ewcia nie martw się na zapas , jeszcze troszkę luzu masz , będzie dobrze:-)
Dzięki jeszcze raz za życzonka :-)
Jolu - to masz urwanie główki ale chociaż kaska będzie na święta :-)
Marlenka my wczoraj świętowaliśmy bo był m a dziś skromnie , tylko piweczko :-)
Lecę lulu dziewczyneczki moje kochane , warzywa podlane :-):-)
lekcje odrobiona , mała już śpi więc jest git majonez i pomidorki :-)

reklama
Ale sie ruch robi, fajnie, fajnie ;-)
u nas dzisiaj dzień pechowy, m rano zauważył kapcia w aucie (zapasówka popsuta, bo kiedyś wjechał w dziure i koło do niczego sie nie nadaje, a nie wymienił...), na szczęście brat po niego podjechał, z wulkanizacji koło odebrali i jechali do domu, to facetowi co jechał przed nimi samochód sie zapalił... musieli zawracać i jechac okrężna drogą... jak już m przyjechał, to rzucił oponę koło auta, a ta sie wywineła i uderzyła w drzwi pasażera - trzeba będzie blache wyklepać... założył oponę i się okazało, że tak naprawili, że wentyl nieszczelny... pożyczył jakieś inne koło, żeby jutro jakos do pracy dojechać (na szczęście zakład wulkanizacyjny ma blisko pracy)... do tego teściowa w szpitalu musiała czekać na zabieg, bo coś tam się poprzestawiało w kolejce... koło 22 maja ją wybudzać, mam nadzieje, że chociaż u niej wszystko dobrze...

Do góry