reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Oj , tak ale z kolei przy babci dzieciak jest bardzo rozpieszczany a przy dzieciakach się inaczej rozwija , ale tak jak piszesz jakiś klubik i byłoby nice
Ja na razie latam 3 razy w tygodniu ze starszą na siatkę dopóki ma chęć i zapał a niech sobie biega , taki 1,5 wycisk jej się przyda :-)
Ja na razie latam 3 razy w tygodniu ze starszą na siatkę dopóki ma chęć i zapał a niech sobie biega , taki 1,5 wycisk jej się przyda :-)
marlena nad
:)
Witka-kitka;-)
Wlasnie zasiadlam do kompa(zepsutego) no,ale nie daje rady siedziec tak i patrzyc w sciane,postanowilam wiec odpalic to cudodzionek fajny,rano polozylam sie z Marysia na drzemeczke,poetm ugotowalam pycha obiadek i wyruszylam po widelczyk i talerzyk dla Marysi,pogoda straszna wieje,leje,brrrrrr
Kasiunia i jak spedzasz dzisiejszy dzionek???jadlas juz torcika lub cos slodkiegoa moze piweczko???
Ewuniu kochana co tam u Ciebie slychac,spia juz krolewny???czytalam,ze wracasz do pracy(juz niebawem)bede trzymala kciukasy za Ciebie
Basiu co robisz,ze Cie nie ma??
Lili,Mata,Agusia jakie plany na wieczorek???
Milego wieczorku
Wlasnie zasiadlam do kompa(zepsutego) no,ale nie daje rady siedziec tak i patrzyc w sciane,postanowilam wiec odpalic to cudodzionek fajny,rano polozylam sie z Marysia na drzemeczke,poetm ugotowalam pycha obiadek i wyruszylam po widelczyk i talerzyk dla Marysi,pogoda straszna wieje,leje,brrrrrr
Kasiunia i jak spedzasz dzisiejszy dzionek???jadlas juz torcika lub cos slodkiegoa moze piweczko???
Ewuniu kochana co tam u Ciebie slychac,spia juz krolewny???czytalam,ze wracasz do pracy(juz niebawem)bede trzymala kciukasy za Ciebie
Basiu co robisz,ze Cie nie ma??
Lili,Mata,Agusia jakie plany na wieczorek???
Milego wieczorku
J
Jola244
Gość
witam i ja was kobietki ja tylko z życzeniami do naszej Kasi
wszystkiego naj naj naj naj z okazji urodzinek
mam nadzieje że nie zapomniałyście o mnie
U nas wszystko ok tylko czasu zaczyna brakować bo u nas zaczoł się już sezon świąteczny M teraz prawie cały czas na wawe jeździ z mebelkami . Mikołaj dzięki Bogu zdrowy i grzeczny
wszystkiego naj naj naj naj z okazji urodzinek
mam nadzieje że nie zapomniałyście o mnie
U nas wszystko ok tylko czasu zaczyna brakować bo u nas zaczoł się już sezon świąteczny M teraz prawie cały czas na wawe jeździ z mebelkami . Mikołaj dzięki Bogu zdrowy i grzeczny
maajka
Czerwcowa mama 2008
Hallo!:-)
Kasiau-najlepsze zyczenia urodzinowe,spelnienia marzen!!!!!!!:-)
Altaya-moja coreczka chodzi do zlobka,w ktorym ja pracuje:-)wiec mam sytuacje uproszczona.I w zlobku ladniej je niz w domu,no ale te choroby,przeziebienia....
A ja dzis bylam na lowach w Ikei;-)Oprocz wielu pierdolek kupilam sobie skromne biureczko pod laptopa:-)
Kasiau-najlepsze zyczenia urodzinowe,spelnienia marzen!!!!!!!:-)
Altaya-moja coreczka chodzi do zlobka,w ktorym ja pracuje:-)wiec mam sytuacje uproszczona.I w zlobku ladniej je niz w domu,no ale te choroby,przeziebienia....
A ja dzis bylam na lowach w Ikei;-)Oprocz wielu pierdolek kupilam sobie skromne biureczko pod laptopa:-)
Marlenko, małe zarazy jeszcze nie śpią, ale liczę że zaraz Julka walnie w kimono. Ania turla się po łóżku i zaśmiewa się artystka w głos :-)
A do pracy wracam, bo nie mam innego wyjścia, musi ktoś w tym domu zarobić na pieluchy i mleko i niestety padło na mnie. Doszły mi jeszcze 2 dni opieki i oficjalny termin to 21 stycznia. już drżę na samą myśl brrrrrrr
Joluś, witaj, fajnie że się odezwałaś. Pomyślałam sobie o Tobie a tu ryp, jak miło :-)
a jak tam nasz jubilatka się ma??? Kasiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, żyjesz?
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ewcia nie martw się na zapas , jeszcze troszkę luzu masz , będzie dobrze:-)
Dzięki jeszcze raz za życzonka :-)
Jolu - to masz urwanie główki ale chociaż kaska będzie na święta :-)
Marlenka my wczoraj świętowaliśmy bo był m a dziś skromnie , tylko piweczko :-)
Lecę lulu dziewczyneczki moje kochane , warzywa podlane :-):-)
lekcje odrobiona , mała już śpi więc jest git majonez i pomidorki :-)
Dzięki jeszcze raz za życzonka :-)
Jolu - to masz urwanie główki ale chociaż kaska będzie na święta :-)
Marlenka my wczoraj świętowaliśmy bo był m a dziś skromnie , tylko piweczko :-)
Lecę lulu dziewczyneczki moje kochane , warzywa podlane :-):-)
lekcje odrobiona , mała już śpi więc jest git majonez i pomidorki :-)
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ale sie ruch robi, fajnie, fajnie ;-)
u nas dzisiaj dzień pechowy, m rano zauważył kapcia w aucie (zapasówka popsuta, bo kiedyś wjechał w dziure i koło do niczego sie nie nadaje, a nie wymienił...), na szczęście brat po niego podjechał, z wulkanizacji koło odebrali i jechali do domu, to facetowi co jechał przed nimi samochód sie zapalił... musieli zawracać i jechac okrężna drogą... jak już m przyjechał, to rzucił oponę koło auta, a ta sie wywineła i uderzyła w drzwi pasażera - trzeba będzie blache wyklepać... założył oponę i się okazało, że tak naprawili, że wentyl nieszczelny... pożyczył jakieś inne koło, żeby jutro jakos do pracy dojechać (na szczęście zakład wulkanizacyjny ma blisko pracy)... do tego teściowa w szpitalu musiała czekać na zabieg, bo coś tam się poprzestawiało w kolejce... koło 22 maja ją wybudzać, mam nadzieje, że chociaż u niej wszystko dobrze...
u nas dzisiaj dzień pechowy, m rano zauważył kapcia w aucie (zapasówka popsuta, bo kiedyś wjechał w dziure i koło do niczego sie nie nadaje, a nie wymienił...), na szczęście brat po niego podjechał, z wulkanizacji koło odebrali i jechali do domu, to facetowi co jechał przed nimi samochód sie zapalił... musieli zawracać i jechac okrężna drogą... jak już m przyjechał, to rzucił oponę koło auta, a ta sie wywineła i uderzyła w drzwi pasażera - trzeba będzie blache wyklepać... założył oponę i się okazało, że tak naprawili, że wentyl nieszczelny... pożyczył jakieś inne koło, żeby jutro jakos do pracy dojechać (na szczęście zakład wulkanizacyjny ma blisko pracy)... do tego teściowa w szpitalu musiała czekać na zabieg, bo coś tam się poprzestawiało w kolejce... koło 22 maja ją wybudzać, mam nadzieje, że chociaż u niej wszystko dobrze...
Podziel się: