reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!

U mnie nocka zaliczona do udanych, tak nam sie dobrze spało, ze Adam mało brakło i zaspałby do rpacy :szok: ale zerwał sie i poszedł, nie będzie go do 15. Ja jutro wstaję przed 5 i nie wiem jak ja to zrobię :szok::angry:

Marlenka, ja jestem żółtodziób na ZI, jestem na poziomie powyżej 15 tys pkt... nawet mój Adam sie w to bawi, kłoci się ze mną, o ogórki i cebulę :-D:-D:-D

Dziewczęta już po śniadaniu, Juluś ogląda baje, Ania drzemie. Ja niedługo wezmę się za zupinkę.

udanego dzionka laseczki - dupeczki :-)

reklama
U mnie małe śpią, ale ciszaaaaaa :-D:-D:-D czekam na Adama, ma skończy o 15. mam chwilkę dla Was, tylko widzę, ze tu ciszaaaa :szok:;-) słonko pięknie świeci, tylko zimno brrrrrr

Moja Julka jak nie śpi, to robi się dokuczliwa jak cholera... widziałam, ze marudzi, jak ja usypiam wsadzam do wózka i wożę. Nie chciała wejsć, a jak ją zapięłam, powoziłam ze dwa razy patrzę, a ta śpi :-D:-D więc do 16 pośpi... Andziusia kręci się, ale śpi ;-)

Udanych zakupków Kasiu!!! korzystaj, bo jutro wszystko zamknięte...

Dzień dobry!
Ale mi dzisiaj Bart marudzi... szok dosłownie wymiękam... :no::no:

Kasiu udanych zakupow!
Ewunia mam nadzieje że już jesteś z A ;-)
Ula ale Ty masz dobrze z tymi bajkami i Zuzką :tak:

Daruniu, właśnie przylazł przed momentem ;-) wywołałaś mi chłopa, kochana :rofl2: Juluś jeszcze śpi, a Ania nie i gada tu do mnie te swoje aguuuu i agrrrr a ślini się przy tym jak diabli :-D:-D:-D

Asiowo, fajnie z tą nową pracą.:-)
Agusia, nie mogę się doczekać fotek. Ja moim chłopakom jak zwykle zapuszczam nieco włosy na zimę - cieplej im będzie.
Darunia, Ty na pewno dasz radę i z pracą i z areobikiem i z imprezami, bo Ty energiczna babka jesteś.:tak:

Moje chlopaki znów sie dziś o 6.30 obudziły, a terz śpią. Wieczorem będą pewnie szaleństwa.

Ula, ale Ci Zuzuolek szaleje, a ja myślałam, że mój Staś jest rozrabiaka.:szok:

Kasiu mam nadzieje,ze juz jestes po zakupkach:tak:

Altaya i jak kupilas kozaczki?

Ewunia i jak tam dziewczynki,spia juz?

Zuziaczku kochany,ale masz dobrze z ta bujaweczka:tak:

Mamociku witaj:tak:

Darunia i jak Bartus,marudny jest jeszcze?

My juz po imprezce Halloweenowej,alez bylo fajowo,kolezanka przygotowala chinszczyzne,potem witalysmy dzieci w drzwiach i rozdawalysmy slodkosci,ubaw po pachy:-D

Milego wieczorku:tak:

Hej kobitki, melduje sie wieczorkiem, bo jak wcześniej zajrzałam to cisza była :szok: u nas dzionek nie wiem kiedy zleciał, 2 spacerki, ale ziąb straszny, a to ledwo -2 jest, co to będzie później :eek: i do tego zaraza nie da sobie rękawiczek założyć ani szalika:dry: teraz mała ładnie poszła spać, ale nieźle wieczorkiem poszalała, może pośpi do rana ;-) a jutro znów cały dzionek w rozjazdach... zajrzę pewnie dopiero wieczorkiem...

reklama
Witajcie dziołchy!
Widzę że macie udane dzionki...
Ja spędziłam cały dzien w domu, wyskoczyłam tylko na 10 minut do sklepu, nich Bartowi przejedzie te choróbsko to będziemy chodzić na spacerki....
Bart już teraz ok, ale oczywiście lata po mieszkaniu, i tak gada że szok, wziął sobie swój zabawkowy telefon i chyba z 30 min nawija bez przerwy jak jakis biznesmen, bo cały czas się kłóci o swoje interesy :-D

A gdzie reszta...? Kasia, Agusia, Ula... i spółka???

Do góry