reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A u nas Bart oczywiście dalej lata po mieszkaniu, on nauczył się spać teraz ok. 22 :szok: przez tą chorobe i zmianę czasu mu się poprzestawiało...
Martucha... u mnie to samo jak Ł ma wolne nic nie zrobi... ehhh ni i też jakbym miała dwójke dzieci :sorry:
Ewunia ja tysz podglądam meczyk, bo mój Ł ogląda... ale zaraz wychodzi do roboty, także przełącze na coś normalnego..

AAAA! Z nowoości zapisałam się na aerobik! JUPIIII! Cieszę się jak dziecko, od listopada startuje! :tak:

Wilmek oby nocka u Was było gitesowa!!!! I PRZESPANA!

Aguś już nie mogę doczekać się zdjęć!

A pisałam Wam że 14-stego idę na imprezkę? ale sie cieszę! ;-)
No i 14-stego przyjedzie moja mama z którą ostatni raz widziałam się w lipcu ;-)

reklama
A ja juz myślałam, że tylko ja nie umiem korzystać z chłopa w domu :sorry2:;-):-p
Darunia no to znów życie nabiera u Ciebie tempa, aerobic, imprezki... będzie się działo ;-):-D
u nas 3 list. tez startuje aerobic, ale będzie ten sam gostek i 100zł za miesiąc na pustej sali to nie mam zamiaru płacić :eek:
Aguś no to masz teraz dwóch młodych kawalerów ;-) czekam na fotki :-p Dobrusi tez by sie jakies postrzyżyny przydały, tylko jak ja mojego wierciołka w miejscu utrzymam... ogólnie nie jest źle, dopiero grzywka jej sie robi, tylko z tyłu jej więcej wisi (modna fryzura na backhamkę ;-))
Wilmek ale się Bruno rozszałał z tym nie-spaniem :eek: a nie jest głodny? Dobrusi czasem tez cos odbija w nocy (najczęściej koło 1-2) nie daje się połozyć i płacze, dopiero jak zje ze 100ml kachy, popije wodą i dopiero wtedy jakoś łapie...

Darunia ale masz fajnie z tymi imprezkami :-)
ja mam jutro halloweenowa impreze ale musialabym wziac Bruna z soba...normalnie nie byloby problemu lozeczko turystyczne i spalby sobie ale jak on teraz takie cyrki odstawia to nie zaryzykuje :-(
Mata moze i jest glodny ale nie dam mu mleka bo wiem ze jak raz mu pozwole to bedzie sie budzil znowu na jedzenie..i tak juz dalam mu dzis smoka chociaz juz nie potrzebowal w nocy :zawstydzona/y: mam nadzieje ze to przejsciowe i wszystko wroci do normy...

Daruunia a Ty żyjesz pełna parą. ile sie dzieje u ciebie. Proszę proszę imprezki aerobik. Tylko Ci pozazdrościć:-D:-D

Daruuunia, Marta zdjęcia będą obiecuję. Jak tylko dokopię się do aparatu

Basiu przyjemnej podróży i szerokiej drogi!

No dziołych dzieje sie u mnie, dlatego mniej jest mnie na bb, ale to wcale nie oznacza, że o Was zapomniałam :no: nie o nie!!!!
Ł od listopada startuje z king boxingiem czy jakoś tak, no to ja na aerobik... jakoś przyzwyczaiłam sie do pracy i tego chaosu ;-) może damy radę... :tak:

Wilmek a może sie uda wyjść na tą imprezkę? Bruno się zmęczy zabawa i padnie w łózeczku i bedzie spał :tak:

Mata bardzo drogo w takiej miejscowości małej za aerobik... ja będe płaciła 40 zł :sorry2:

reklama
Jestem i ja
teraz to tylko jak m wybywa do pracy mam kompa , bo ak to siedzi jakieś wnoski pisze i na giełdzie coś działa.

Martuś Dobrusia to chyba sie wystraszyła że na tydzień ją zabiore i zobacz jaka zmiana:tak::tak: super super

Asiu no piękne, świetnie wieści, :-D:-D:-D

Agulec ale numer z tym autem,:szok: heh bedzie sie z czego śmiać za kilka lat:tak:

Darunia prosze prosze jak nam się kobita rozszalała:-D

co do rajtopek ja tylko wola i tylko h&m

chyba zaraz wyjde z siebie i stanę obok!!!! moj gnom jeszcze nie śpi (chol....). Piszczy aż mi w uszach dzwoni! Mam niecałkiem zgodne z prawem myśli....

Ostatnia edycja:
Do góry