reklama
Basiu, jak się roześmieje, to są zarysowane na dziąsełkach, ale się nie podniecam za bardzo... bo Julce wylazł pierwszy w 9 miesiącu...
cisza i spokój... ale faaaajnie ;-) u mnie akurat zachmurzone, ale najwazniejsze, że nie pada!
cisza i spokój... ale faaaajnie ;-) u mnie akurat zachmurzone, ale najwazniejsze, że nie pada!
agusia04
Czerwcowa mama'08
Basiu w ustawieniach znajdź po lewej stronie EDYCJA OPCJI i tam w czwartej tabelce od góry jest USTAWIENIA DATY I CZASU i tam Opcja poprawy DST zmień na Automatycznie wykryj ustawienia DSTA tak na poważnie to nie wiem dlaczego, ale na BB mam cały czas "stary" czas. Wiecie może o co kaman? Dodam, że na kompie mam zmienony na dobry.
Panie moderatorki help !!
Powinno być ok. Jeśli coś dalej będzie nie tak daj znać
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Witajcie kochane!
Nareszcie piątek i week wolny!
Agusia trzymam kciuki za wyjazd!
Asiu gratuluje 99% Agatki!
Mam nadzieje że dzisiaj z Wami posiedzę, Ł do pracy na noc, a ja sama z Bartem, Bart ma się lepiej ale siedział jeszcze w domu, w poniedziałek do kontroli i zobaczymy co dalej...
W pracy u mnie wielki młyn bo koniec miesiąca... ale ufff już po wszystkim!
Nareszcie piątek i week wolny!
Agusia trzymam kciuki za wyjazd!
Asiu gratuluje 99% Agatki!
Mam nadzieje że dzisiaj z Wami posiedzę, Ł do pracy na noc, a ja sama z Bartem, Bart ma się lepiej ale siedział jeszcze w domu, w poniedziałek do kontroli i zobaczymy co dalej...
W pracy u mnie wielki młyn bo koniec miesiąca... ale ufff już po wszystkim!
Podziel się: