reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
To witam i ja ;-)
co do rajstopek polecam woli, nie do zdarcia :tak: i te rynkowe też nie są złe ;-)
Mała dzis spała od 21 do 5 :tak::-) potem dostała smoka, usneła na godzinkę, potem cyc i pospała do 7.30:-) chyba jednak sie juz przestawia na lepsze spanie, oby :sorry2:
m w domu, to dużo nie będe klikać... z rana chcielismy na cmentarz podjechać, ale tak u nas przymroziło, że musimy poczekć :dry:

Ja tez uważam że rajtki Woli sa super. Jeszcze lepsze sa z H&M ale za to dośc drogie.
Dziś chłopcy obudzili się o 6.30 Już trzeci dzień. Nie wiem o co chodzi, ale chodza później spać, a bdzuą się wczesniej. Jakiś brak logiki...

Witajcie Kobitki. Piszę sobie do WAS uwaga uwaga skąd???? No z mojego domku. Wyruszyliśmy o 5,30 w drogę ale niestety musieliśmy zawrócić bo znów nam coś siadło. Tyle czasu auto jeździlo i nigdy się nie psul a teraz jakieś fatum. Tak więc m się męczy z naprawą, Kacper ogląda bajkę a Kuba śpi od 8,15. Ja piję 3 kawkę. Narazie nie wypakowywałam rzeczy bo może jednak wyruszymy ale to już nie dzisiaj a jutro. No i jak tu nie zmienić auta. Trzeba się porządnie rozejrzeć

Rajstopki z woli są naprawdę rewelacyjne. Może i droższe od zwyklych, ale napewno wystarczą na dłuzej i zachowuja swój wygląd:tak::tak:

Marta ale Dobrusia ładniutko Ci pospała dziisaj pięknie. Super. Zauważyłam że coraz częsciej jej sie to zdarza

Marlenko mam nadzieję że doczekam foteczki po fryzjerze:tak::tak::tak:

Mamoot szkoda, że chłopcy budzą sie tak wcześnie .Nie wiem co doradzić. Ale u mnie późniejsze kładzenie spać zwłaszcza Kuby nie wpływa na to, że dłuzej śpi rano. Kacper rano pośpi dłuzej ale musi iśc spać baaaaardzo późno Mam nadzieję, że to chwilowe tylko i chłopcy będą spali odrobinę dłuzej

Witajcie Dziewczyny!:-)
Asiowo-az mi lzy stanely w oczach ze wzruszenia jak napisalas,ze juz na 99% bedzie Agatka:-)Ogromne gratulacje:-)Boze,Ty juz w 30tym tygodniu jestes!!!!A dopiero co pokazywalas nam pozytywny tescik;-)
Mata-ale ladnie Dobrusia pospala,niech jej juz tak zostanie,a nawet sie jeszcze poprawi i spi np.21.00-8.00!A co!;-)
Agusia-no to szkoda tej Waszej wyprawy,ze nie wyszlo....

A ja dzis mam wolne:-)Odrobilam juz zalegle prasowanko i teraz sie relaksuje,bo Maja spi.:-)

No Baśka pelaśka w końcu jesteś:-D
Dzięki dziewczynki to kupię może H&M i będzie gitesik. Wolę kupić droższe ale porządne.
Monia moja Ola też się budziła wcześniej a szła spać później ale przez 2 dni po zmianie czasu.

reklama
Agusia, u nas tez tak było, że niezależnie od godziny położenia spać chłopcy wstawali wcześnie. Ale w wkacje siła rzeczy kładliśmy ich spac później, koło 20.00-20.30 i okazało sie, że jednak to poranne wstawanie im się przesunęło. I tak już zostało na dobre. Po zmianie czasu się przestawili i w niedzielę, poniedziałek i wtorek wstawali koło 7.30. A od trzech dni sajgon. Może tak, jak pisze Kasia to kwestia kilku dni.
Mam nadzieję, że samochód jednak bedzie współpracować i wyprawa jednak dojdzie do skutku.

Ja dzis tez mam wolne :-) , Marcin zostawił kompa w domu i dlatego moge klikać do Was spokojnie.

Do góry