reklama
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Kochane moje Dziewczynki!
Ja nadal w kartonach i walczę dzielnie!
Zaraz pojawią się moi rodzice,
żeby na weekendziku mi pomóc, bo sama z Wojtulkiem jestem.
T. jutro p[rzyjedzie wielką bagażówką i zabierze większość
rzeczy czyli to co udało mi się spakować.
Pewnie komp też zabierze więc odezwę się dopiero
w listopadzie jak już będę tam
Całuski dla solenizantek i solenizantów duzych i małych, :-)
gratulki dla Maty!, zdrówka dla wszystkich, którzy go potrzebują
i dobrych plonów dla farmerek ;-)!
Pa Laski!
Ja nadal w kartonach i walczę dzielnie!
Zaraz pojawią się moi rodzice,
żeby na weekendziku mi pomóc, bo sama z Wojtulkiem jestem.
T. jutro p[rzyjedzie wielką bagażówką i zabierze większość
rzeczy czyli to co udało mi się spakować.
Pewnie komp też zabierze więc odezwę się dopiero
w listopadzie jak już będę tam
Całuski dla solenizantek i solenizantów duzych i małych, :-)
gratulki dla Maty!, zdrówka dla wszystkich, którzy go potrzebują
i dobrych plonów dla farmerek ;-)!
Pa Laski!
marlena nad
:)
Karolinko,szkoda,ze nie bedzie Cie az tak dlugo,zycze Wam szybkiej przeprowadzki i szybkiego ponownego odpalenia kompa,ja juz tesknie
marlena nad
Lilii jak w pracy???zmeczona?
Troszkę jestem zmęczona, dawno tak nie biegałam jak dzisiaj, kupiłam sobie dzisiaj pas na brzuszek, i juz latam w nim )
Ja jem paluszki .. tez bym pizze zjadła z wielką przyjemnoscia ale jak znów zaczne sie opychac to bede wygladała jak Bulinka...
Ja jem paluszki .. tez bym pizze zjadła z wielką przyjemnoscia ale jak znów zaczne sie opychac to bede wygladała jak Bulinka...
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Witam sie wieczorkiem,
M wlasnie polecial do sklepu to korzystam ;-) Mielismy miec dzis kolejna imprezke, ale goscie wlasnie niedopisali - grypsko :-( Zapowiada sie wiec romantyczny wieczorek weekendowy z m na stole slatka, zakaski, paluszki itp... i cieple piwko bo jednak mnie cos bierze Moze obejrzymy wreszcie pozostale czesci gwiezdnych wojen bo w tv lipa ;-) Aaaa i mamy wreszcie kolejne zabki u Oli - ja glupia szukalam z przodu i to na gorze a wykluly sie "4" na dole
Marlenka, Ulcia - najlepszego dziewczynki :-)
Mejdia - wracaj do nas szybko jak tylko sie da
Lila - zakupki chyba udane ;-)
Milych wieczorkow!
M wlasnie polecial do sklepu to korzystam ;-) Mielismy miec dzis kolejna imprezke, ale goscie wlasnie niedopisali - grypsko :-( Zapowiada sie wiec romantyczny wieczorek weekendowy z m na stole slatka, zakaski, paluszki itp... i cieple piwko bo jednak mnie cos bierze Moze obejrzymy wreszcie pozostale czesci gwiezdnych wojen bo w tv lipa ;-) Aaaa i mamy wreszcie kolejne zabki u Oli - ja glupia szukalam z przodu i to na gorze a wykluly sie "4" na dole
Marlenka, Ulcia - najlepszego dziewczynki :-)
Mejdia - wracaj do nas szybko jak tylko sie da
Lila - zakupki chyba udane ;-)
Milych wieczorkow!
marlena nad
Joasiek szkoda,ze goscie niedopisali i Ty wszystko naszykowalas,echhh,mam nadzieje,ze spedzicie sobie milo wieczorek z m
Ostatnia edycja:
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
No i ja jestem. Kubalko śpi, Kacper jak to zwykle bywa jeszcze sie bawi. Ale luzik juz mam. Uffffff jakis wyjątkowo długi dzień miałam, ale na szczęscie się kończy
Lila witaj ludu pracujacy Nie przemęczaj się za bardzo. To teraz jak nosisz pas to teraz masz pewnie wymiary MISS;-)
Mejdia życzę, żeby przeprowadzka przebiegła bez problemu i żebyś szybko do nas wróciła
Kasiu pizza mniamciu mniamciu:-)
Marlenko nie olałam ZI ale podlałam roślinki i wracam do Was. Długo będą rosły to mam luz;-)
Joasiek szkoda że goście sie rozchorowali. Ale napewno nic sie nie zmarnuje Widzę, że wieczorek już zaplanowałaś
Lila witaj ludu pracujacy Nie przemęczaj się za bardzo. To teraz jak nosisz pas to teraz masz pewnie wymiary MISS;-)
Mejdia życzę, żeby przeprowadzka przebiegła bez problemu i żebyś szybko do nas wróciła
Kasiu pizza mniamciu mniamciu:-)
Marlenko nie olałam ZI ale podlałam roślinki i wracam do Was. Długo będą rosły to mam luz;-)
Joasiek szkoda że goście sie rozchorowali. Ale napewno nic sie nie zmarnuje Widzę, że wieczorek już zaplanowałaś
Ostatnia edycja:
Podziel się: