reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witam was kobitki :-D
Ula jak tam :-D
Ja poszłam chyba spać o 2 ale jak i co dalej to czarna dziura :zawstydzona/y:
Mikołaj wstał o 8 ja pospałam do 9 ale czuje się o dziwo bardzo dobrze :tak:
Marlenko STO LAT

Witajcie dziewczeta!:-)
Mata-ogrrrromnie gratuluje Ci dostania pracy!:-)Oby wszystko dobrze sie ulozylo,zwlaszcza z opieka nad Dobrusia.I niech ten zab juz Ci odpusci,i Dobrusi tez!
Marlenka-moc zyczen w Dniu Imienin!:-)Jak to nie obchodzisz???

A u mnie tu dlugo nie ylo,od niedzieli.Mialam goscia i tak jakos nie wchodzilo sie na kompka.Poza tym poniedzialek i wtorek bylam z Maja w domu,bo jeszcze troszke goraczkowala-okazalo sie,ze to byla lekka infekcja ucha,z ktorej sama sie wyleczyla (chyba dzieki tej goraczce).
Dzis mamy na 14.00 do zlobka,Maja teraz spi.
Milego weekendu!!!!:-)

I co Ulcia dotrzymuje maż słowa;-):-D??

hihi dotrzymuje:-D:-D Guś Guś dotrzymuje

Witam szanowne Panie:-D
ja juz po pracach domowych, moja rodzinka śpi słodko już a drugie jeszcze:-D a ja na bb sprawdzic co sie dzieje.

Marleńciu wsztkiego najlepszego babiszonku!

Wogóle to mam na was focha:dry: o moich imieninach to nikt nie pamiętał wstręciuchy cholerne;-):-D:-D:-D

Jolcia jak tam? U mnie na szczęście bez wiekszych kłopotów;-):-D:-D

reklama
Do góry