reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam :-)

Nocka dzis tylko z jedna pobudka okolo 5, takze calkiem przyzwoicie :tak: wstalysmy o 8:30, wiec jestem w sumie wyspana. Za to mala mnie do tej pory terroryzowala... ma teraz chyba 4 podejscie do spania... :zawstydzona/y: Oby wreszcie zasnela marudka to cos w domu porobie :sorry: U nas dzis za oknem czasami zaglada sloneczko wiec wybywamy z m (jak wroci z pracy) na spacerek :tak: Juz sie ciesze :-)

Milego popoludnia :tak:

reklama
my już po spacerku, zimno :eek: ząb dalej mnie boli, spuchnięta jestem, po 20 zaklepana mam wizytę u dentysty, ciekawe co poradzi na tego nieszczęsnego zęba mądrości :confused2: i ile zedrze :dry: no i jak sobie tatus z mała poradzi, bo jade z teściem :sorry:

Martusiu, oby to nie było nic groźnego i obyś nie trafiła na zdziercę ;-)

Ja też się zamiaruję z pójściem do dentysty, mam chyba wszystkie zęby do zrobienia i 1 górna niedługo mi się złamie :szok: ale wszystko jest ważniejsze :-p nie lubię dentystów...

U mnie małe ok, Adama nie było, Julka usnęła po 22, ale w nocy krzyk, jakby ze skóry obdzierali... musiałam ją wziąć do siebie i spałyśmy we 3 do rana w łóżku... Już się małe nie budziły. A Juluś uśpiona przed 11 :angry: bo drakuli przeszkadzała w oglądaniu filmu :szok::angry: oszzzz k......a :crazy:

Dzisiaj dałam Ani pierwszy raz banana zobaczymy, jak zareaguje na nie ;-)

Daruniu, i jak przedstawienie???

MArlenka, załatwiłaś wszystko?

co tam u Was, babeczki?? udanego wieczorku!

Witam i ja , dziś późno, bo zaspałam , zesrał mi się telefon i dupka . Rano mnie mama obudziła i tak dojechałam do pracy na 9 jak prezes :-D
Dziś sobie uaktualniłam oprogramowanie w telefonie ale będę musiała nastawić inny budzik bo temu już nie ufam , uf,uf
A wy gdzie dziewczynki ? sadzicie ?

Aloha Laski :))
A co to Ewcia takaś zła??? hmm własnie rozmawialam z Fabiem o grzybach trujących hahaha a tu czytam ze Ewa chce potruc kogos :-D
Moje małe dziewcze juz spi i od razu lepiej człowiekowi sie robi jak jest w domu ciszaaaa

Dobry wieczór:-) U mnie dzieci śpią o dziwoKacper przed 20 sam poprosił, żebym poczytała mu bajke bo chce iść spac:szok: No i takie wieczory mi się podobają:-D:-D Ja zdązylam sobie poprasować bo w ciągu dnia mi się nie chcialo. I tak dzionek zlecial ani sie obejrząlam

reklama
Do góry