reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Śpij dobrze i za bardzo Marysi nie wymagluj ;-)

Oj, mamy z tymi dziećmi :szok: Julka jak była mniejsza tak się wierciła,że dwa razy mi z łóżka spadła i skończyło się spanie z mamą i tatą i "paszoł" do łóżeczka...

Julka jak widzi jedzenie to daj mi albo ammmmmm woła... ale sama zjeść daje, albo jak się obiad zbliża leci po śliniak i sama do wozka włażi :-D

Ale wczoraj jeszcze poklikałyście :szok:
a ja dziś znów pierwsza, mała mnie dobija z tym (nie)spaniem i wstawaniem, nawet nurofen nie działa, więc wygląda na to, że znów pazurki pokazuje :confused2:
Ula to wiesz o czym mówię, można się wrzodów nabawić od tego am niam. Albo jem w ukryciu jak złodziej:sorry:
Dobrusia identyczna, nie tyle, że chce jeść, co lubi poprzeszkadzać, więc biję rekordy w jedzeniu na czas :cool:

Druga;-)

Ja to chyba nigdy nie pospie do 8 czy 9(marzenie):-pale co tam,wstalysmy okolo 7,juz wstawilam pranko i popijam kawke nr1,Marysia tez pije herbatke,zaraz zastanowie sie co by tu na sniadanko mam zapodac;-)

Zycze wszystkim milego dnia,ja dzisiaj robie maraton urzedowy;-)

Dzeiń dobry lejdis...
Kurcze nie mam kiedy do Was zaglądać, teraz jestem w pracy i chociaż na chwil e oderwałam sie od roboty, żeby zobaczyć co u Was i żeby napisać co u mnie...

Praca, praca, praca... wkręciłam sie w nią na dobre.... pozniej dom, rodzina, obowiązki... ehhh i padam na ryjca i piać od nowa :sorry:;-)

Jutro miałam mieć popłudniówkę, ale mój Panie ze żłobka zaprosiły nas na jakieś warsztaty i jestem bardzo ciekawa co tam mój Bart będzie robił :szok:;-):-) naczelnik z tego tytułu dał mi wolne, no i bardzo się ciesze , a tego przedstawienia nie mogę sie dosłowni doczekać!!! ;-)

reklama
Witam szanowne Panie!

Ja dzis na nogach od 9, :cool2: mała super spała calutką nocke! Za to ja się jeszcze w nocy tłukłam do 3 bo spac nie mogłam. :-:)-( Za to teraz mała moja juz śpi m jeszcze śpi a ja pomyłam podłogi, zrobilam pranko, wziełam gorącą kąpiel i teraz sie lenie:-D:-D

miłego dzionka

Do góry