Moja Zuzia to samo, pierwsze kroki z rana to do kuchni do lodówki stanie przed nią i niam niam niam woła , a zjści nie da sie przy niej, bo to niby sie nagle czułości jej zachciewa a tak naprawde to tylko kombinuje jakby paluchy do talerza włożyć. Albo stoi obok i niam niam powtarza.
reklama
marlena nad
:)
no dobra to ja witam sie z @zapomnaialm jak to Kasia nazwala,mmhhmmmze szklanka wody i tez samotna,Marysia przewala sie w lozeczku,mamy pierwszego guza/siniaka na policzku,alez mi jej szkoda,dzisiaj spi ze mna poprzytulamy sie
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Ula to wiesz o czym mówię, można się wrzodów nabawić od tego am niam. Albo jem w ukryciu jak złodziej
dokładnie jak ja, albo jak śpi ten moj mały pasożyt albo wieczoren sie objadam bo w dzien nie miałam jak! i taaaaaaaaaaaaaaaaka sie wielka robieUla to wiesz o czym mówię, można się wrzodów nabawić od tego am niam. Albo jem w ukryciu jak złodziej
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Ale hurtowo a ja czekam... i doczekac sie nie moge.. spoznia sie a ja jem za dwochja witam sie z @zapomnaialm jak to Kasia nazwala,mmhhmmmze szklanka wody i tez samotna
Koncze piwo i do spanka (i m ;-)) Mala jeszcze sie nie wybudzila ani razu... moze bedzie lepsza nocka?
Zuzia, Ula - to jemy podobnie
Spokojnych nocy
Ostatnia edycja:
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Dobranoc Joasiek! Ja skończę jeść i też do spania
marlena nad
:)
Ula moja Marysia ma takiego porzadnego siniora,ze szok,przykladalam zimnym,ale niestety slad jest i to jaki wielki,echh
Joasiek witaj i ja pojadam,dzisiaj na kolacje zapodalam ser z plesnia,pomidory,do tego chrupki,moj zoladek to smietnik,szukalam czekolady,ale niestety ni ma;-)
Moja Marysia najwiekszy apetyt na z rana
Ewunia no to spimy z naszymi ksiezniczkami,ale fajniusio
Joasiek witaj i ja pojadam,dzisiaj na kolacje zapodalam ser z plesnia,pomidory,do tego chrupki,moj zoladek to smietnik,szukalam czekolady,ale niestety ni ma;-)
Moja Marysia najwiekszy apetyt na z rana
Ewunia no to spimy z naszymi ksiezniczkami,ale fajniusio
reklama
Podziel się: