reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
ło matko ale tematy
a ja sie zaciekawiłam tym Zielonym imperium ale jestem chyba kiepskim ogrodnikiem hehehe nawep podlac swoich upraw nie umiem widac nie tylko realnym swiecie nie mam reki do roślinek
Witam i ja! Ja to sobie chyba melisy faktycznie zaparzę bo mi Maciej dziś nerwy szarpie i spać jeszcze nie chce
I wyjaśnijcie o co chodzi z tym zielonym imperium...bo ja nie w temacie i nie wiem o co chodzi
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Ja słomiana wdowa całodobowawięc chyba też mogę dołączyć;-)
a ja mam herbatke truskawkowo-malinowa
Zuzia www.zieloneimperium.pl to taka gra online "wirtualy ogrodnik" sadzisz podlewasz sprzedajesz ale dlugo Maciek nie spi
Zuzia www.zieloneimperium.pl to taka gra online "wirtualy ogrodnik" sadzisz podlewasz sprzedajesz ale dlugo Maciek nie spi
A ja się też dołączam do sabatu słomianych wdówek ;-) Juluś mi zasnęła po 22 a Ania, typek jeden, nie śpi i gada do sufitu...
Ula, ale to nie jest fair, teraz są wszyscy, a jak sprawa przycichnie, to ciekawe, czy ktoś będzie o jej matce i bratu pamiętał a tak mi szkoda Dominiki [*] i jej mamy... do samego końca wierzyłam, że się uda :-(
Ula, ale to nie jest fair, teraz są wszyscy, a jak sprawa przycichnie, to ciekawe, czy ktoś będzie o jej matce i bratu pamiętał a tak mi szkoda Dominiki [*] i jej mamy... do samego końca wierzyłam, że się uda :-(
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
A dzięki za wyjaśnienie
A Maciej to tak dzisiaj daje popalić
A Maciej to tak dzisiaj daje popalić
Ewciu właśnie o to mi chodzi ze teraz wielka sensacja itp, zero szacunku i prywatności w takiej chwili dla najbliższych Dominisi , a za tydzień? nic , dla mnie jest to obżydliwe żerowanie na takiej tragedii
słomiane wdówki zdróweczko herbatką!
słomiane wdówki zdróweczko herbatką!
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Noooo Maciej usnął...nareszcie!
Teraz idę coś zjeść...bo przy nim się nie da bo cały czas jes ama daj, nwet jak przed chwilą coś jadł. Pasibrzuch!
Teraz idę coś zjeść...bo przy nim się nie da bo cały czas jes ama daj, nwet jak przed chwilą coś jadł. Pasibrzuch!
reklama
Podziel się: