reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dobijam i ja do bazy. Wróciłam do domu po 20,30 i już się zrobiła prawie 22 i trzeba iść spać bo rano pobudka :-(Jak ten czas zapitala
Ola mi dopiero padła , mamie spała 3,5 godziny i mama aż ja obudziła bo jej się już bez Oli nudziło , czy wy to czujecie / śpi jej po 3 godziny a mi w weekend raptem godzinę

U mamy jest cicho i spokojnie a u nas Weronika hałasuje , każdy chodzi , mama mi ją trochę zepsuła bo do spania robi klimacik , zasłania zasłonki, jest cichutko a wcześniej mała spała u mnie , był hałas i nic jej nie ruszało :eek:

Moj m dorwal sie do kompa rachunki poplacic :zawstydzona/y:
A ja relaksuje sie przy szymonie majewskim - ale ten gosciu ma nierowno pod beretem :-D Mala juz miala jedno przebudzenie :zawstydzona/y:, nocka pewnie bedzie podobna :-(. W dzien spi zazwyczaj po 1h - 1,5h, a dzis w sumie pospala 3,5h :szok: Szok!

Mejdia - jak ja Ci wspolczuje tego pakowania... ale chyba bardziej rozpakowywania!

Ostatnia edycja:
U mamy jest cicho i spokojnie a u nas Weronika hałasuje , każdy chodzi , mama mi ją trochę zepsuła bo do spania robi klimacik , zasłania zasłonki, jest cichutko a wcześniej mała spała u mnie , był hałas i nic jej nie ruszało :eek:

no właśnie ,u mnie jak u twojej mamy, my same w domu wiec klimacik też mała ma do spania, rolety, cisza tylko kołysanki cichutko w tle.... ale jak jest padnięta to i w chałasie pośpi;-)

reklama
no właśnie ,u mnie jak u twojej mamy, my same w domu wiec klimacik też mała ma do spania, rolety, cisza tylko kołysanki cichutko w tle.... ale jak jest padnięta to i w chałasie pośpi;-)
To mamy podobnie :tak: radio w sumie zawsze gra, ale okna u malej pozaslaniane i drzwi przymkniete... a potrafi ja wybudzic domofon :eek:

może taki dzień ?
Moze... zobaczymy jutro :sorry: ale chcialabym zeby jej tak zostalo :zawstydzona/y::-p Jak spi te 1,5h to musze przez chalupke przeleciec jak burza :sorry: bo przy Oli ciezko... balaganiarz maly :-D

Do góry