reklama
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
U mnie też Wojtol kimka,
a ja walczę z pudłami.
Powoli zaczynam wszystko segregować i ładować.
a ja walczę z pudłami.
Powoli zaczynam wszystko segregować i ładować.
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Dobijam i ja do bazy. Wróciłam do domu po 20,30 i już się zrobiła prawie 22 i trzeba iść spać bo rano pobudka :-(Jak ten czas zapitala
Ola mi dopiero padła , mamie spała 3,5 godziny i mama aż ja obudziła bo jej się już bez Oli nudziło , czy wy to czujecie / śpi jej po 3 godziny a mi w weekend raptem godzinę
Ola mi dopiero padła , mamie spała 3,5 godziny i mama aż ja obudziła bo jej się już bez Oli nudziło , czy wy to czujecie / śpi jej po 3 godziny a mi w weekend raptem godzinę
kasiau30
Czerwcowa mama'08
U mamy jest cicho i spokojnie a u nas Weronika hałasuje , każdy chodzi , mama mi ją trochę zepsuła bo do spania robi klimacik , zasłania zasłonki, jest cichutko a wcześniej mała spała u mnie , był hałas i nic jej nie ruszało
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Moj m dorwal sie do kompa rachunki poplacic
A ja relaksuje sie przy szymonie majewskim - ale ten gosciu ma nierowno pod beretem Mala juz miala jedno przebudzenie , nocka pewnie bedzie podobna :-(. W dzien spi zazwyczaj po 1h - 1,5h, a dzis w sumie pospala 3,5h Szok!
Mejdia - jak ja Ci wspolczuje tego pakowania... ale chyba bardziej rozpakowywania!
A ja relaksuje sie przy szymonie majewskim - ale ten gosciu ma nierowno pod beretem Mala juz miala jedno przebudzenie , nocka pewnie bedzie podobna :-(. W dzien spi zazwyczaj po 1h - 1,5h, a dzis w sumie pospala 3,5h Szok!
Mejdia - jak ja Ci wspolczuje tego pakowania... ale chyba bardziej rozpakowywania!
Ostatnia edycja:
U mamy jest cicho i spokojnie a u nas Weronika hałasuje , każdy chodzi , mama mi ją trochę zepsuła bo do spania robi klimacik , zasłania zasłonki, jest cichutko a wcześniej mała spała u mnie , był hałas i nic jej nie ruszało
no właśnie ,u mnie jak u twojej mamy, my same w domu wiec klimacik też mała ma do spania, rolety, cisza tylko kołysanki cichutko w tle.... ale jak jest padnięta to i w chałasie pośpi;-)
reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
To mamy podobnie radio w sumie zawsze gra, ale okna u malej pozaslaniane i drzwi przymkniete... a potrafi ja wybudzic domofonno właśnie ,u mnie jak u twojej mamy, my same w domu wiec klimacik też mała ma do spania, rolety, cisza tylko kołysanki cichutko w tle.... ale jak jest padnięta to i w chałasie pośpi;-)
Moze... zobaczymy jutro ale chcialabym zeby jej tak zostalo Jak spi te 1,5h to musze przez chalupke przeleciec jak burza bo przy Oli ciezko... balaganiarz malymoże taki dzień ?
Podziel się: