reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dobijam i ja do bazy. Wróciłam do domu po 20,30 i już się zrobiła prawie 22 i trzeba iść spać bo rano pobudka :-(Jak ten czas zapitala
Ola mi dopiero padła , mamie spała 3,5 godziny i mama aż ja obudziła bo jej się już bez Oli nudziło , czy wy to czujecie / śpi jej po 3 godziny a mi w weekend raptem godzinę

U mamy jest cicho i spokojnie a u nas Weronika hałasuje , każdy chodzi , mama mi ją trochę zepsuła bo do spania robi klimacik , zasłania zasłonki, jest cichutko a wcześniej mała spała u mnie , był hałas i nic jej nie ruszało :eek:

Moj m dorwal sie do kompa rachunki poplacic :zawstydzona/y:
A ja relaksuje sie przy szymonie majewskim - ale ten gosciu ma nierowno pod beretem :-D Mala juz miala jedno przebudzenie :zawstydzona/y:, nocka pewnie bedzie podobna :-(. W dzien spi zazwyczaj po 1h - 1,5h, a dzis w sumie pospala 3,5h :szok: Szok!

Mejdia - jak ja Ci wspolczuje tego pakowania... ale chyba bardziej rozpakowywania!

Ostatnia edycja:
U mamy jest cicho i spokojnie a u nas Weronika hałasuje , każdy chodzi , mama mi ją trochę zepsuła bo do spania robi klimacik , zasłania zasłonki, jest cichutko a wcześniej mała spała u mnie , był hałas i nic jej nie ruszało :eek:

no właśnie ,u mnie jak u twojej mamy, my same w domu wiec klimacik też mała ma do spania, rolety, cisza tylko kołysanki cichutko w tle.... ale jak jest padnięta to i w chałasie pośpi;-)

reklama
no właśnie ,u mnie jak u twojej mamy, my same w domu wiec klimacik też mała ma do spania, rolety, cisza tylko kołysanki cichutko w tle.... ale jak jest padnięta to i w chałasie pośpi;-)
To mamy podobnie :tak: radio w sumie zawsze gra, ale okna u malej pozaslaniane i drzwi przymkniete... a potrafi ja wybudzic domofon :eek:

może taki dzień ?
Moze... zobaczymy jutro :sorry: ale chcialabym zeby jej tak zostalo :zawstydzona/y::-p Jak spi te 1,5h to musze przez chalupke przeleciec jak burza :sorry: bo przy Oli ciezko... balaganiarz maly :-D

Do góry