reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hejka wreszcie poniedzialek;-)
Wstalysmy o 7.40,ja juz wykapana,wymalowana,w polowie ubrana,poprasowalam i sprzatnelam w szafce pod zlewem:-pMarysia wlasnie oglada swoje ulubione programy

Milego...

reklama
Witajcie dziewczyny:-)
Widze,ze weekendy byly udane:-)
U nas Maja troszke lepiej-dzis ma juz tylko 38°C,zamowilam juz wizyte u naszej lekarki na 16.45.Ale podobno panuje teraz taki wirus,ktory wywoluje u dzieci tylko goraczke i nic wiecej.No,zobaczymy.
Milego dnia wszystkim!

Joasiek ale Ci fajnie Ola pospała
Lilianko to od jutra będzie już super, w końcu szwy ciągnąc nie będą, mam nadzieję, że wszystko dobrze się goi
Majka oby to własnie był ten gorączkowy wirus
Darunia pracusiu zrób sobie przerwę, praca nie zając , nie ucieknie
mała mi dziś wcześnie odpadła o 10.40 i pewnie zaraz wstanie i do wieczora będzie rozrabiać :eek: na szczęście u nas się wypogadza, czasem nawet słonko wygląda :tak: więc śmigniemy na spacerek i czas jakos zleci. Obiadek już ugotowałam, więc teraz juz luzzz :-)

Witajcie babeczki!!!

Wszystkiego najlepszego dla Oli, Dobrusi i Dominika w dniu 16 miesiąca :-)

U nas nocka przespana. Ania po drzemce śmieje się i odkryła wreszcie, że ma nóżki i cały czas się nimi zabawia :-) a Juluś niedługo pójdzie ( mam nadzieję ), na drzemkę.

U nas słonko wyszło, choć nie jest za ciepło... Adam ma o 14 rozmowę w sprawie pracy, zobaczymy, co z tego wyniknie...

Kasiu, Daruniu, ludu pracujący, nie przepracujcie się zbytnio przy początku tygodnia ;-)

Maajka, zdrówka dla Mai!!!

MArtusiu, ja mam obiad z wczoraj, więc też looz :-p;-)

udanego dnia kobitki ;-)

Ewula dzięki za życzenia , ja zapomniałam :cool2:
Co do roboty to dziś u nas zwariowany dzień i telefonów tyle że szok, oj , dawno tak nie było .

Witam się i ja poweekendowo!
Kochane chorowitki zdróweczka.
Ja weekend spontanicznie spędziłam bez spania. Tzn z soboty na niedziele szwagierka mnie wyciaglenla na dysko-bandżo:-D:-D:-D:-D i jak wrocilam to mala akurat wstała:szok::cool2::cool2: ale sie wybawiłam szok!!!!
U mnie me duze i małe dziecko spi:-D:-D M odsypia nocke w pracy. A ja sie lenie. Błam juz na spaceku z Zuzia , całkiem fajna jesien u nas. Po obiedzie chce M do galerii na zakupy wyciagnąc, może sie uda.:-D
milego dnia

reklama
Hello :-)

Ale nam dzis dzionek szybko leci ;-) Zaliczylysmy nareszcie spacerek, wsunelysmy zupke pomidorowa i mala zalicza dzis swoja druga (!) drzemke :szok: Po takiej dlugiej nocce padla po 10 na 1,5h a teraz spi od 15... oj, niepodobne to do niej i zastanawiam sie czy cos na rzeczy nie ma... nawet jej nie obudzil domofon :eek: Ja wypilam kawke, czekam na m i poluje na allegro :-D Troche juz upolowalam :tak: dla Olci i dla siebie tez ;-)

Milego popoludnia Kobitki :-)

Do góry