reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hejka wreszcie poniedzialek;-)
Wstalysmy o 7.40,ja juz wykapana,wymalowana,w polowie ubrana,poprasowalam i sprzatnelam w szafce pod zlewem:-pMarysia wlasnie oglada swoje ulubione programy

Milego...

reklama
Witajcie dziewczyny:-)
Widze,ze weekendy byly udane:-)
U nas Maja troszke lepiej-dzis ma juz tylko 38°C,zamowilam juz wizyte u naszej lekarki na 16.45.Ale podobno panuje teraz taki wirus,ktory wywoluje u dzieci tylko goraczke i nic wiecej.No,zobaczymy.
Milego dnia wszystkim!

Joasiek ale Ci fajnie Ola pospała
Lilianko to od jutra będzie już super, w końcu szwy ciągnąc nie będą, mam nadzieję, że wszystko dobrze się goi
Majka oby to własnie był ten gorączkowy wirus
Darunia pracusiu zrób sobie przerwę, praca nie zając , nie ucieknie
mała mi dziś wcześnie odpadła o 10.40 i pewnie zaraz wstanie i do wieczora będzie rozrabiać :eek: na szczęście u nas się wypogadza, czasem nawet słonko wygląda :tak: więc śmigniemy na spacerek i czas jakos zleci. Obiadek już ugotowałam, więc teraz juz luzzz :-)

Witajcie babeczki!!!

Wszystkiego najlepszego dla Oli, Dobrusi i Dominika w dniu 16 miesiąca :-)

U nas nocka przespana. Ania po drzemce śmieje się i odkryła wreszcie, że ma nóżki i cały czas się nimi zabawia :-) a Juluś niedługo pójdzie ( mam nadzieję ), na drzemkę.

U nas słonko wyszło, choć nie jest za ciepło... Adam ma o 14 rozmowę w sprawie pracy, zobaczymy, co z tego wyniknie...

Kasiu, Daruniu, ludu pracujący, nie przepracujcie się zbytnio przy początku tygodnia ;-)

Maajka, zdrówka dla Mai!!!

MArtusiu, ja mam obiad z wczoraj, więc też looz :-p;-)

udanego dnia kobitki ;-)

Ewula dzięki za życzenia , ja zapomniałam :cool2:
Co do roboty to dziś u nas zwariowany dzień i telefonów tyle że szok, oj , dawno tak nie było .

Witam się i ja poweekendowo!
Kochane chorowitki zdróweczka.
Ja weekend spontanicznie spędziłam bez spania. Tzn z soboty na niedziele szwagierka mnie wyciaglenla na dysko-bandżo:-D:-D:-D:-D i jak wrocilam to mala akurat wstała:szok::cool2::cool2: ale sie wybawiłam szok!!!!
U mnie me duze i małe dziecko spi:-D:-D M odsypia nocke w pracy. A ja sie lenie. Błam juz na spaceku z Zuzia , całkiem fajna jesien u nas. Po obiedzie chce M do galerii na zakupy wyciagnąc, może sie uda.:-D
milego dnia

reklama
Hello :-)

Ale nam dzis dzionek szybko leci ;-) Zaliczylysmy nareszcie spacerek, wsunelysmy zupke pomidorowa i mala zalicza dzis swoja druga (!) drzemke :szok: Po takiej dlugiej nocce padla po 10 na 1,5h a teraz spi od 15... oj, niepodobne to do niej i zastanawiam sie czy cos na rzeczy nie ma... nawet jej nie obudzil domofon :eek: Ja wypilam kawke, czekam na m i poluje na allegro :-D Troche juz upolowalam :tak: dla Olci i dla siebie tez ;-)

Milego popoludnia Kobitki :-)

Do góry