reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie
U nas nocka Bombowa, Nadia spała z tatusiem do 9 a ja przed 8 wstalam zeby wyszkowac Fabiana do przedszkola... rano u nas było 1 st brrr zimnooo...

Basiu zdróweczka życzę, jestem ciekawa jakie bedą wyniki ...
Ewa współczuje Julci, moja Nadia miala w styczniu ospę... strasznie ją przechodziła, temp, cała była wysypana, miała wszedzie krostki, smarowałam ją pudrodremem, dawałam syrop dipfhergan na noc zeby spokojnie spała... i ciągnęło sie to przez miesiąc... zyczę szybkiego powrotu do zrówka, teraz pewnie zacznie sie najgorszy wysyp :-(

A Zielone Imperium :))) cały czas właczone - hahahahaha

Dzisiaj po 16 ide do lekarza na zdjęcie moich niteczek :))

reklama
Lila , dziewczynki , pozwalam wam się bawić , siać , tylko sie same tam nie przesadźcie na stałe.:-):-)
Ewula , pewnie zaraz i druga ci się zarazi ale lepiej teraz , bedziesz miała z głowy jak pójdziesz do pracy .

rano u nas było 1 st brrr zimnooo...

A Zielone Imperium :))) cały czas właczone - hahahahaha

Dzisiaj po 16 ide do lekarza na zdjęcie moich niteczek :))

u nas koło 8 było -10 :eek: a na którym świecie gracie w to imperium? może sie przyłączę :cool2: powodzenia przy pruciu ;-)

Joasiek no to chwal sie łupami ;-)
ja miałam robić polowanko, ale mała dziś dostała fajną kurteczkę po kuzynce i chyba jedynie poszukam czegoś do dojechania na śnieg ;-)
my wróciłysmy ze spacerku i zakupów. Dzis kuchnia serwuje rosół (mala jeszcze nie jadła, bo nie gotowalam - m nie lubi :sorry: a wczoraj jak sie spytałam m czy by zjadl, to powiedział, że z chęcią :confused2:)
a zaraza nie ma zamiaru spać...

Hej! Jestem:-)
Nie było mnie kilka dni ale mąż do domu zawitał, bo pracę musieli przerwać przez te śniegi i wichury. Miło było, no i podgonił parę spraw na które normalnie nie ma czasu.
Krzyś miał dziś w nocy atak duszności bo ma uczulenie na pleśń a teraz taka pogoda...ale dałam inhalacje z berodualu i teraz już ok. Ale hyrczy dalej więc pewno ten tydzień w domu zostanie.

Witajcie kochane...

Juluś zaraza dziękuje za życzonka zdrówka :tak: a Liliana wywołała i tempka jest 37 i trochę, ale krostek malutko na szczęscie... teraz czekam az to moje małe biedne śliczności wysypie...

U nas ok, nocka ładnie przespana. Byłam dziś na pogrzebie Dominiki [*] i mam zły humor... przybita jestem tym wszystkim... ale trzeba powrócić do rzeczywistości bolesnej i dać im odejsć :-(

i cholera uciekalam od fotek i kamer a jestem na jednej fotce :angry:

Witam wieczorową porą . Ja niedawno wróciłam , byłyśmy na szczepieniu i nawet Ola nie pisnęła , aż lekarka się zdziwiła i spytała czy ona tak zawsze , ogólnie była grzeczna i słodka , uśmiechała się jak zwykle do wszystkich i czarowała

reklama
Do góry