reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie Babulce!:-)
Ja ostatnio rzadziej bo ciągle zagoniona jestem.
Teraz te wszystkie sprawy przeprowadzkowe...
T. zaczął dziś nową pracę, tylko niestety musiał nas opuścić. :-(
Zostaliśmy z Wojtkiem sami w Wawie,
dziś przychodzą jacyś ludzie obejrzeć mieszkanie,
więc zaraz muszę ogarnąć.
Jeszcze to całe pakowanie:szok:,
muszę powoli już wszystko segregować w pudłach:baffled:.

Za to w weekend się luzowaliśmy, ja z Małym pojechaliśmy do siostry
i dowiedziałam się, że od miesiąca zafasolkowana !!! To już drugie:happy2:!
A T. zrobił w domciu pożegnalną imprę dla kumpli!!! Było ostro, ale jak wróciłam do domu to nie mogłam uwierzyć tak wysprzątał!!!:tak::szok::szok::-)

Liliana gratulki WAGI, :happy2:
ja to ostatnio przez ten pośpiech strasznie sie pod tym względem
zaniedbałam...
Mata jak zwykle trzymam kciukasy za prackę, no i
Ewa za Twojego A. też;-)
Majunia - zdróweczka !!!
Aga, Marlenka kiedy będziecie plony zbierać:-D:-D:-D!
Darunia , Ula no to się rozkręcacie towarzysko - super!
Kasiau a Twoja zbójnica to naprawdę ma pomysły!

reklama
Witam i ja :-D
Mikołaj cały dzien bez drzemki i nawet nie myśli :eek:
ja dopiero po obiadku dziś schabowe ze słonecznikiem :tak: i kalafiorek a mój syn nawet nie tkną :wściekła/y:

Witam
U nas też niestety Zuzia bez apetytu, a szaleje jakby ktoś jej motorek w dupcie wmontował! Wyszłyśmy po drzemce na spacerek, tzn potuptać w kałużach i Zuź zaliczyła glebe dupciom w wode:szok::szok: i po spacerku. Teraz buszuje po pokoju :eek:

nie nie takie wypadki nie wywołują u niej łez:-D szybko wstała, stanęła sztywno z rozłożonymi rękami i powiedziała o o:-D:-D:-D:-D potem chodziła po domu i powtażała plum plum:-D:-D:-D

reklama
Do góry