reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cisza dziś :szok:
Biedna Majka... co to sie jej przypałętało... my ostatnio mielismy podobną akcję i się okazało, że to właśnie od czerwonego gardła i zatkanego noska, leki szybciutko małą postawiły na nogi :tak: zdrówka Majeczce :-)
Darunia no to poszalałaś sobie ;-) i dobrze, bo sie należy cos od życia :cool2:
Lilianko mam nadzieję, że @ już miej dokucza...
Wilmek mi tez lekarz mówił, że jak z antybiotykiem spóźnie się do 1 godziny to nic wielkiego się nie stanie:tak:
u nas dziś rodzinna niedziela (jak co tydzień ;-)), msza, śniadanie u teściów, drzemka małej w domku (prawie 2,5 h:szok:), obiadek... dzionek zleciał... miłego klikania, zmykam męża puścić na kompa ;-) do jutra :-)

reklama
Martusiu, to ładnie Ci królewna pospała!!!

U nas ok, małe łądnie spały, w dzień Juluś spała 2.5h, i śpi już z godzinkę, Ania też padła, ja mam wolną chatkę, A poszedł na nockę.

Daruniu, czy przypadkiem Twój ślubny nie ma dziś imienin??? Jeśli tak, to wszystkiego najlepszego :-)

Melduję się i ja , weekend zleciał jak zwykle jak szalony a teraz to pora iść spać.
Wera była w kinie a my połaziliśmy po sklepach z Olą, potem imieninki u mamy i plotki u brata siostry.
Ewula jak puszczałam sobie ostatnio piosenki różne na you tobe to natknęłam się na filmiki z pożegnaniem osób które odeszły i przyznam szczerze że aż mną to wstrząsnęło jak wiele mlodych osób ginie .... szok..
Myślałam, że Dominika ma conajmniej 5 lat nie więcej ..
[*]

Witam moje laseczki z raneczka :-)
Ewula może i jest okrutne ale i wspaniałe , trzeba pamiętać również o tym co dobrego ze sobą niesie :-)
A ja w pracy już , tak mi się nie chciało opuszczać wyrka , u nas straszna mgła i zimno .
Miłego dnia laseczki :-)

Witam i ja
za nami kolejna marudna nocka i coś mi się wydaje, że nam 5 idą:eek:, bo paluchy ciągle w buzi... dziś chyba dostanie nurofen na noc i zobaczymy czy będzie lepiej spała:sorry:
pogoda paskudna, aż się nie chce z domu wychodzić, ale dziś muszę pocztę odwiedzić...
no laseczki meldować się ładnie :cool2:

Dzien Dobry
Witam Was Moje Drogie przy porannej kawie :-)
Dzisiaj rano musialam zawieżć Fabianka do przedszkola, Ndusia od 1,5 h bawi sie w łozeczku, moj meżuś niestety wrócił nad ranem i odsypia nieprzespaną noc.
U nas dzisiaj bardzo mglisto ale nie jest zimno.
Mata - trzymam sie jakoś hahahaha - dzięki:-), fajnie spędziliscie niedzielę !!!
Jutro mam zdjecie szwów Juppiii - nie mogę sie doczekać.

Miłego Dnia Życzę ....

p.s. co do tych filmów o pożegnaniu, szczerze przyznam, ze zawsze jestem po nich na maxa przygnębiona... ja nie mówie ze zycie jest okrutne tylko ... LOs Tak Chciał - ehhh

reklama
To witam sie ja po weekendzie :-)
Dosc milym przyznam, choc szkoda mi soboty, ktora cala sie przebyczylismy po piatkowej imprezce :-pA wczoraj bylismy na imprezce urodzinowej kolezanki Oli, dzieciaczki sie sympatycznie pobawily :tak: Corcia spala od 20 do 8:30 :szok: poszalala normalnie :-) no ale chyba odsypia te standardowe kilka rozbudzen nocnych, do ktorych zdazylam sie przyzwyczaic :zawstydzona/y: A zebow... jak nie widac tak nie widac i stoimy ciagle na 6... :-( Dzis ma byc lepsza pogoda wiec mam nadzieje wreszcie, po 4dniach na spacerek :zawstydzona/y: oby... tak mi malej szkoda, bo je uwielbia :sorry:

Zdrowka chorujacym!!!

Do góry