reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cisza dziś :szok:
Biedna Majka... co to sie jej przypałętało... my ostatnio mielismy podobną akcję i się okazało, że to właśnie od czerwonego gardła i zatkanego noska, leki szybciutko małą postawiły na nogi :tak: zdrówka Majeczce :-)
Darunia no to poszalałaś sobie ;-) i dobrze, bo sie należy cos od życia :cool2:
Lilianko mam nadzieję, że @ już miej dokucza...
Wilmek mi tez lekarz mówił, że jak z antybiotykiem spóźnie się do 1 godziny to nic wielkiego się nie stanie:tak:
u nas dziś rodzinna niedziela (jak co tydzień ;-)), msza, śniadanie u teściów, drzemka małej w domku (prawie 2,5 h:szok:), obiadek... dzionek zleciał... miłego klikania, zmykam męża puścić na kompa ;-) do jutra :-)

reklama
Martusiu, to ładnie Ci królewna pospała!!!

U nas ok, małe łądnie spały, w dzień Juluś spała 2.5h, i śpi już z godzinkę, Ania też padła, ja mam wolną chatkę, A poszedł na nockę.

Daruniu, czy przypadkiem Twój ślubny nie ma dziś imienin??? Jeśli tak, to wszystkiego najlepszego :-)

Melduję się i ja , weekend zleciał jak zwykle jak szalony a teraz to pora iść spać.
Wera była w kinie a my połaziliśmy po sklepach z Olą, potem imieninki u mamy i plotki u brata siostry.
Ewula jak puszczałam sobie ostatnio piosenki różne na you tobe to natknęłam się na filmiki z pożegnaniem osób które odeszły i przyznam szczerze że aż mną to wstrząsnęło jak wiele mlodych osób ginie .... szok..
Myślałam, że Dominika ma conajmniej 5 lat nie więcej ..
[*]

Witam moje laseczki z raneczka :-)
Ewula może i jest okrutne ale i wspaniałe , trzeba pamiętać również o tym co dobrego ze sobą niesie :-)
A ja w pracy już , tak mi się nie chciało opuszczać wyrka , u nas straszna mgła i zimno .
Miłego dnia laseczki :-)

Witam i ja
za nami kolejna marudna nocka i coś mi się wydaje, że nam 5 idą:eek:, bo paluchy ciągle w buzi... dziś chyba dostanie nurofen na noc i zobaczymy czy będzie lepiej spała:sorry:
pogoda paskudna, aż się nie chce z domu wychodzić, ale dziś muszę pocztę odwiedzić...
no laseczki meldować się ładnie :cool2:

Dzien Dobry
Witam Was Moje Drogie przy porannej kawie :-)
Dzisiaj rano musialam zawieżć Fabianka do przedszkola, Ndusia od 1,5 h bawi sie w łozeczku, moj meżuś niestety wrócił nad ranem i odsypia nieprzespaną noc.
U nas dzisiaj bardzo mglisto ale nie jest zimno.
Mata - trzymam sie jakoś hahahaha - dzięki:-), fajnie spędziliscie niedzielę !!!
Jutro mam zdjecie szwów Juppiii - nie mogę sie doczekać.

Miłego Dnia Życzę ....

p.s. co do tych filmów o pożegnaniu, szczerze przyznam, ze zawsze jestem po nich na maxa przygnębiona... ja nie mówie ze zycie jest okrutne tylko ... LOs Tak Chciał - ehhh

reklama
To witam sie ja po weekendzie :-)
Dosc milym przyznam, choc szkoda mi soboty, ktora cala sie przebyczylismy po piatkowej imprezce :-pA wczoraj bylismy na imprezce urodzinowej kolezanki Oli, dzieciaczki sie sympatycznie pobawily :tak: Corcia spala od 20 do 8:30 :szok: poszalala normalnie :-) no ale chyba odsypia te standardowe kilka rozbudzen nocnych, do ktorych zdazylam sie przyzwyczaic :zawstydzona/y: A zebow... jak nie widac tak nie widac i stoimy ciagle na 6... :-( Dzis ma byc lepsza pogoda wiec mam nadzieje wreszcie, po 4dniach na spacerek :zawstydzona/y: oby... tak mi malej szkoda, bo je uwielbia :sorry:

Zdrowka chorujacym!!!

Do góry