reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata slicznie Ci Dobrusia pospala,moja Marysia obudzila sie o 6,zaczela sie bawic tulic i tym sposobem polezalysmy do 7.40,teraz pije kawke i zastanawiam sie co tu na sniadanko zrobic:tak:
Jola witaj z ranka:tak:
Joasiek no nie wiem czy wybaczymy,to bylo chyba ze 2 tyg bez Ciebie,mmmmm,zastanowie sie:-pfajnie masz z m:tak:;-)

Milego dnia kochane laseczki

reklama
Hej Kobietki!:-)

Asiowo-naj naj najwspanialsze zyczenia urodzinowe dla Ciebie!!!:-):-)

Maja juz od godziny walczy w lozeczku ze snem-taka jest zmeczona,a placze i placze......Do zlobka dzis na 14.00,wiec moglaby teraz zasnac....

Asiu wszystkiego naj, naj, najjjjjjjjjjjjjjjlepszego :-)

mała śpi już godzinkę, a ja zamiast robić cos pożytecznego to się byczę:zawstydzona/y: pogoda do niczego, słonka brak to i nic sie nie chce... u nas zaczął padac deszcz ze śniegiem...

hej mamusie:tak:

Dziekuje za zyczonka:-)

i dziekuje za gratulacje, jak ja sie ciesze, ze mam to juz za soba!

Ja dzis jakas wymuldana, w nocy mielismy rewelacje, bo mała sie obudziła i nie chciała zasnac w swoim łozeczku..., po godzinie skapitulowałam:zawstydzona/y:mała wylądowała z nami w łozku, ostatnio to ona musi miec w rece moje włosy jak zasypia:baffled: Mąż ma spokój, a ta mnie ciagnie za włosy dopoki nie zasnie, nie cierpie z nia spac:-p

W ogole powiem szczerze, ze meczy mnie juz to mieszkanie z tesciami... , ja mam swoje nawyki i zasady ktorych nie moge tu stosowac..., kurde, nie chce mi sie codziennie sprzatac, jak mam chlew to mój problem, a nie ich... :-( Mogłabym tak wymieniac i wymieniac... Paulina oczwiscie ma wszystko co chce, łacznie z noszeniem na rekach, a ja co?! Zostane z mała za miesiac sama i bede miec przesrane, bo do porodu zamiast odpoczywac, bede naprawiac Pauline:zawstydzona/y: No, ale cos za cos...
Np. dzis tesciu zrobił nam na obiad pierozki ze śliwka, wiec bedziemy jesc jak mała wstanie:-):-p No to tyle mojego marudzenia...

U nas tez zima na całego:zawstydzona/y: Przedwczoraj wieczorem jechałam szukac kombinezonu dla małej, bo nie miala nawet kurteczki cieplejszej, a wczoraj rano pojechałam po buciki, duzo ryzykowałam, ale na szczescie trafiłam z rozmiarem;-)

Mała sie budzi...
Miłego dnia mamusie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mata zauważyłam zamiane suwaczka ;-);-):tak:
wprawne oko masz ;-) zmieniłam, bo ten dietowy nieaktualny, waga znów do góry poleciała :zawstydzona/y: kiedyś może będe w stanie się lepiej zmotywować:cool2: a póki co niech mnie suwaczek nie drażni...

Asiu może pogadaj na spokojnie z tesciami i wyjaśnij, żeby bardziej temperowali Paulinkę :sorry: a z drugiej strony za miesiąc odsapniesz od niekończących sie porządkądków ;-)

mała mi pospała 2,5 godziny z jedna małą pobudką:szok:
ogarnęłam kuchnię, obiad zrobiłam i zaraz zabieram sie za prasowanie :confused2:

reklama
Darunia jak sobie bidulko poradziłaś z porannym wstawaniem?
Dużo masz pracy? Jak Bartuś?

Z wstawaniem najgorzej nie było... ale od 6 rano, w tą pogodę- deszcz-śnieg, zimno była cały dzień na dworze, tyle zdarzeń było! Mało tego zamiast 12 godzin w pracy byłam 15 :szok:

Darunia mam nadzieję, że ud Ci się akumulatorki szybko naładować :tak:
Dzisiaj na szczęscie wolne, więc mieszkanko błyszczy no i obiadek zrobiony- w końcu!

Daruniu, żyjesz?

Żyje, żyje! Witam!
Asiu moc całusów!!! Żyj nam 100 lat MATKO-POLKO!:-);-) Mam nadzieje że z Paulinka sobie raz dwa poradzisz! :tak:

Pogoda okropna! Śnieg pada cały czasy, chlapa przeokropna! Dobrze, że dzisiaj miałam wolne, jutro na 14-stą. Bart już się ma dobrze, dzisiaj pojechał do żłobka po długiej przerwie i nawet śmiało poszedł z panią do góry do dzieci... :tak: ciszę się ogromnie... :-)
Marlenko gratulacje dla świeżo upieczonej cioci!

Muszę lecieć do apteki, więc odezwe się poźniej! ;-)

Do góry