reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam i ja po ciężkim dniu całym w kuchnie zrobiłam dziś ponad 400 pierogów z mięsem dla M :tak: ugotowałam galaretkę z kurczaka dla siebie i upiekłam ciasteczka dla Mikołaja i jestem spompowana :confused2:

reklama
Jola no to poszalalas dzisiaj w kuchni nie ma co:tak:

Ewunia cudny avatarek,skad ja go znam:-D

Mejdia,a Ty na wspaniale sesje zdjeciowe masz czas,a na bb niet:-D:-D:-D;-)

Agusia ujawnij sie:-Dzart,ciekawe czy kupilas samochod???

Basiu masz czas do jutra:-pjak sie jutro nie odezwiesz to dostaniesz manto...

Mamoot zdróweczka dla chłopców. Przerąbana jest pogoda teraz i coraz częsciej będzie sie coś przyczepiało. A w przedszkolu to już w ogóle:-(

Chyba to głównie przedszkole (choć zmienna aura nie pomaga), bo ani Wojtek ani Staś do tej pory nie chorowali. No może jakieś tam drobne przeziębienia. No ale już jest lepiej. Jeszcze prychają i mają katar, ale chyba idzie ku lepszemu. Jednak na basen się dzis nie zdecydowaliśmy. Pomijając to, że przepadają im zajęcia, to nam jeszcze kasa przepada. No ale co robić...

Jolu, ale machnęłaś pierogów!!!:szok: A ja myślałam, ze jak robię 120 to dużo.
Martusia, trzymam kciuki. :tak:
Marlenko, sliczna tęcza!:-)

Witajcie kochane.
Udało mi się dosyć wcześnie skoczyć na BB :szok: mały babiniec ogarnięty i uwalony do spania, choć maluch jeszcze je :-p Juluś śpi już godzinkę. Adama nie ma od 14. JEst w Sosnowcu na inwentaryzacji. PRzyjedzie jutro przed południem dopiero. A ja jestem dumna z siebie, bo dąłam sobie sama z nimi dwiema radę, a nie ma drakuli w domu, i moja chata :-p Jutro na noc znowu będziemy same ;-)

MARLENKA, dzięki za komplementos :-)

JOLA, ale pracuś z Ciebie :szok::tak:

Hellołłł, gdzie towarzystwo? lud pracujący śpi, a reszta? odezwijcie się ;-)

Pierwsza :szok: gdzie Wy sie kobitki podziewacie :cool2:
Jolu no to poszalałaś :szok: mi to by sie nie chciało tyle lepić...
U nas ok, rodzinna niedziela szybko minęła, wczoraj znalazałm jeszcze 2 oferty pracy w zawodzie :tak:juz napisałam cv i lm, niedługo wyślę mailem... chciałabym pójść do pracy,a le z drugiej strony nie wyobrażam sobie, żebym mogła małą na tyle zostawić z kimś...
mała mi się zaczyna budzić juz po 6 :eek: a jeszcze niedawno wstawała po 8 i sie przyzwyczaić nie mogę. A chodzi spac tylko godzinę wcześniej... w dzień za to jakby ciut dłużej spała... zobaczymy czy to tylko przejściowe, czy tak juz zostanie :sorry:

Witajcie!

Ja już w pracy, Bart odwieziony do żłobka, po tej dłuuugiej przerwie znowu płakał przy oddaniu, mam nadzieje że szybko się przyzwyczaji...

Ehhh nic mi się nie chce, a to dopiero poniedziałek... :sorry:

Joala- szalona 400 pierogów!

Mata trzymam kciuki za pracę! Mój Bart też tak wcześnie wstaje... :eek:

Kasiu mówisz pobalować z Ł w łóżu- owszem, ale jak się skończy @ to czemu nie? :-D;-)
Miłego dnia!

No dobra , przyznam się, zagląfdałam do Was przed 6 stą ale mówię nawiedzona jakaś jestem , napiszę później.
Daruunia to pod prysznicem :-)
Jola szalona tyle pierogów , podziwiam .
Moja Ola też wstała po 5 tej i już zaczęła buszować po całej chałupie :-D
Basia ultimatum się kończy :-D

Hej

Wstalysmy o 7,ja juz po kawce,Marysia wcina paroweczke,psina juz byla na dworze,ja wlasnei popijam zielona herbatke i mysle co tu sobie na sniadanko zrobic,wykapalam sie juz zaraz sie umaluje,podobno kolezanka ma byc u mnie na sniadanku,juppiii!!!

Milego dzionka laseczki:-)

reklama
Witajcie kochane :-)

małe łądnie całą nockę spały. Popisałabym więcej ale Ania grandzi, idę ją uspokoić, Piję swoją ineczkę.... do potem, jak uspokoję Anią, to wróce ;-)

Do góry