reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja wiem że mam męża, tylko że teraz się ciągle mijamy :-p

Dobry wieczór- a raczej nie dobry bo pustki że głowa boli...

W pracy było fajnie, wyszłam przed 16-stą, Ł zaraz zbiera się do pracy, Bart przykimał przy tacie zaraz go zabiorę do łóżeczka, ja jutro mam dyżur telefoniczny, więc musze się położyć wcześniej spać w razie W ;-)

A co z Wami laseczki?

Lilianka mam nadzieje że teraz sączysz browarka i nie robisz za kierowcę :tak:
Ula fajnie, że się wyszalałaś...
Kasiu w końcu Ola to mała kobietka- uczy się malować ;-)
Ewunia najlepszego dla córci!
Jolu, mam nadzieje ze mąż szybko wróci!
Agusia lepiej przejdź się do lekarza i niech Damian Cie porządnie wymasuje!
Marlenka a Ty gdziesz się podziałaś?

reklama
Wczoraj tak chłopcy spali, bo to jeszcze resztki choróbska, a dzis juz koło 2 godzin.
Dziś poznałam moją małą 4ro dniową bratanicę Basię. Jak to szybko się zapomina, że te dzieciaczki były takie maleńkie.:-)

Wasze zdrówko - dziś popijam redsika.

Daruniu, dziękujemy!!!

JA mam swojego A 7 dni w tygodniu ostatnio, i zaczyna mnie to wkurzać i najchętniej bym go wygoniła :angry:

Ja też zaraz chyba sobie gingersa walnę, aby się odstresować :tak: Juluś marudzi o zęby, jest nieznośna z powrotem... a Anię złapała gorączka mała, dostała Paracetamolu, potem ją nakarmiłam i sobie śpi. Biedna niunia moja kochana :-(

A co tam u Was lasencje-dupencje?? gdzie reszta towarzystwa?

Hej Wam.
Ja tylko na chwile,bo chorobsko mnie dopadlo porzadnie:-(
A Mai chyba wychodza zeby trzonowe,bo nocki sa pelne placzu,cos ja wyraznie boli,slini sie.Paracetamol nie bardzo pomaga,a zelu na dziasla nie mam...
Lece jeszcze tylko uzupelnic reszte wtkow,bo potem nie dam rady....

dzień dobry!

Ale pustki na forum :-(

U nas nocka ok, Ł poszedł do pracy na noc, to ja całą noc spałam sobie z Tutkiem w naszym łóżku, fajowo było, w końcu się wyspałam i nie musiałam biegać w nocy po mieszkaniu ;-)

A Wy co porabiacie rankiem w niedziele?

Mnie do pracy jeszcze nie wołali, także siedze i ciesze sie mym dzieciem, Ł jeszcze w robocie :eek:

Hej baby , chyba macie jakieś przesilenie czy co ? nic , tylko pustki i pustki.
My wstaliśmy niestety o 5,30 Olinder nam zafundował pobudkę .
Wybierzemy się do kościółka a potem jeszcze nie wiem co będziemy porabiać .
Miłego dnia mamuśki :-)
Daruunia fajnie że się wyspałaś :-)

Dzień dobry wszystkim. A co to sie dzieje. Gdzie są wszyscy???????

Marlenka hop hop. Co porabiasz??

My pospaliśmy sobie do 8,30 z pobudką na herbatkę dla Kuby o 6. Teraz robiłam kawusię i leżę w łóżeczku:-p:-p W końcu słoneczko u nas zaświeciło. M wrócił wczoraj wcześniej niż się spodziewałambo o 20 a miał być w nocy. Teraz jest w pracy ale pewnie jak wróci to wybierzemy się na jakiś spacerek:tak::tak: Trzeba tyłek ruszyć trochę i mózgownicę przewietrzyć:-D:-D:-D

reklama
Dzien Dobry Babiszony
Wczorajsze wyjście udało się.
Moj syn wczoraj był na meczu siatkówki z tatusie, i jak któraś ma Polsat Sport to dzisiaj jest powtórka o 12:30 i na samym początku będzie moj Fabianek wymalowany z tata :)))
Nadia teraz zalicza drzemkę a ja robię zupkę, pozniej pewnie gdzieś wybędziemy

Miłej Rodzinnej Niedzieli Wam życzę !!!!!

Do góry